Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Unisex toalety jsou Božím záměrem

Podstatné jméno bůh, a od něj odvozená adjektiva, píšu zpravidla s malým písmenem. V nadpisu toho článku jsem však udělal malou, myslím však, že i sympatickou výjimku

            Od oněch prvních tří minut, kdy stvořil tento absolutně dokonalý svět, neměl bůh vlastně nic pořádného na práci. Všechno odsýpalo přesně podle božího plánu (a jak by taky nemohlo!?) a tak se bůh, popravdě řečeno, na nebeském trůnu trochu nudil.

Zplodil sice Syna, to ano. Ale i tento Syn byl přítomen v jeho mysli přinejmenším od chvíle, kdy řekl, aby bylo světlo. A pak, jakápak je to zábava, když někoho počínáte z Ducha svatého?

To je stejné, jako když je někdo počat in vitro, ve zkumavce, to vyjde úplně na stejno, oplozené vajíčko se vloží do dělohy, a to je, prosím pěkně, všechno, hehe!

Bůh tuto vskutku boží nudu snášel statečně. Ale poslední dobou, po tom, co se stal papežem František I., už toho bylo přece jen příliš. Takovou nudu by nevydržel ani kůň (tisíckrát nic umoří i koně!) natož samotný bůh.

„Já už to nevydržím. Musím něco dělat! Něco, jedno co!“ zvolal tak jednoho okamžiku Otec.

„Dělej, táto, jak rozumíš. Mně je všechno jedno. Já už mám všechno, co jsem ti vstal z mrtvých, na háku,“ odpověděl mu Syn.

„Mě do svých rodinných záležitostí netahejte, já jsem Duch,“ upozornil Duch svatý.

„Půjdu se podívat mezi lidi, navštívím jejich svět. Jinak se tady samou nudou zblázním,“ řekl Otec.

„Dělej, jak rozumíš, táto. Měl bych tam taky už konečně jít. Ale moc se mi tam nechce. Co jsem ti vstal z mrtvých, je mi všechno putna,“ odpověděl Syn.

„Mě do toho netahejte. Já s vámi nemám nic společného. Já jsem Duch!“ ohradil se Duch svatý.

„Tak já jdu. Hlídej nebeský trůn, ať mi ho katolická církev neukradne v restitucích,“ řekl Otec Synovi a zvedl se ze svého trůnu.

„Sednu si na něj, táto. Jestli ti ho katolická církev ukradne v restitucích, tak ti ho ukradnou i se mnou. Co jsem vstal z mrtvých, mám všechno u prdele, amen!“ pravil Syn.

„Jděte do prdele s tím svým panbíčkářstvím! Já jsem Duch svatý!“ vykřikl Duch svatý.

Ale to už bůh, alias Otec, sestoupil do našeho světa.

„Je to dobré, aspoň tady není nuda, jako tam u nás,“ řekl si bůh, když viděl, že se na světě nic nezměnilo, že se lidí pořád mlátí navzájem, že mezinárodní napětí utěšeně roste, mír na blízkém východě je v nedohlednu a uprchlické krize nejsou k zastavení .

A tak bůh putoval světem, užíval si chaosu, nenávisti mezi lidmi, obžerství i smilstva, zlodějen, i podvodů. Byla to pro něj příjemná změna, každou neděli si zašel na mši svatou, při které ho museli vždy z kostela vyhodit, protože se řehonil na celé kolo.

Tak jednoho dne doputoval do Sodomy.

Už když do tohoto města vešel, padla na něho strašlivá tíseň, neboť Sodoma bylo to nejzbožnější město na celém světě. Všichni se tu jen modlili, studovali Písmo svaté, u každé manželské soulože byl přítomen kněz, který kopulujícímu páru žehnal a kropil jej svěcenou vodou.

Boha ze samé té nepředstírané zbožnosti rozbolelo břicho, jedním slovem, dostal parádní sračku. Rozběhl se proto k nejbližším veřejným záchodkům. Byla to věrná kopie blobu, který se měl kdysi v jednom hříšném městě plném prostitutek, zlodějů a tlustých kardinálů, stát národní knihovnou (ale z nejrůznějších důvodů nestal).

Bůh proletěl recepcí veřejných záchodků, aniž by zaplatil kartou, či přes mobil, hbitě přeskočil turnikety a hnal se dál.

„A co platit? To by se pak moh´ každej vysrat na úkor střední třídy, a nezaplatit!“ zařvala na něj okamžitě tlustá hajzlbába.

„Co je císařovo, císaři, co je božího, bohu!“ křikl na ni bůh a v tom se zarazil, nevěřícně hledě před sebe na orientační tabule, kde u šipky ukazující napravo bylo napsáno „Muži“ a u šipky vlevo napsáno „Ženy“.

„Kua, kam teď? Na chlapy, nebo na ženské?“ zvolal bezradně všemohoucí bůh, a i ten malý okamžik stačil, aby se bůh posral ze zbožnosti obyvatel Sodomy.

I rozhněval se posraný bůh na nejvyšší možnou míru, protože to se mu ještě nikdy nestalo.

Ale to už k němu doběhla hajzlbába, celá rudá a přetáhla ho smetákem: „Taky ty budeš brát boží jméno nadarmo, darebáku!

Kdo jsi?

Bůh?

Aha!?“

A rozhněvaný bůh vykřikl: „Jsem bůh! Jak to, že tady nemáte unisex toalety?

Copak jsem nestvořil člověka jako muže a ženu k obrazu svému?

Je-li člověk mužem i ženou, pak musím být i já bůh, mužem i ženou, nemohu být jen mužem, či jen ženou.

To nečtete Písmo svaté, kua?

Teď jsem se, kua, kvůli tomu posral!

Až se to dozví Duch svatý, ten bude radostí bez sebe!“

Hajzlbába oněměla hrůzou, ale pak přece jen ze sebe dostala: „Odpusť nám, milosrdný bože! Měli jsme tady unisex toalety, ale pak se odněkud vynořily neomarxistické neziskovky a začaly hlásat, že to odporuje zdravému rozumu, aby byl člověk mužem i ženou, jen proto, že byl údajně stvořen k obrazu božímu. Ta jejich propaganda hlásala, že vzkříšení není reinkarnace do jakéhokoliv jiného těla, ani znovustvoření ex nihilo. Tvrdila, ta jejich propaganda, že v poslední den, po druhém příchodu Krista, bude vzkříšeno právě to a jenom to tělo, ve kterém žijeme a umíráme, a to i s pohlavními orgány. Proto i v božím království, v životě věčném, bude každý člověk buď mužem, nebo ženou, protože pohlaví je determinováno tělesně, nikoliv duchovně, a že tedy i v božím království musí být oddělené hajzly!

Tak nám vymývaly mozek, ty neziskovky, dojily stát, braly peníze z norských fondů, až se nakonec unisex toalety zrušily, abychom nebyli za xenofoby.

Ó, Otče náš, posvěť se jméno tvé, smiluj se nad námi, odpusť nám oddělené toalety, vždyť není na světě zbožnější město než Sodoma!“

„Kua, co je to nesmysl?

V mém království je jenom jedna velká společná latrína pro všechny!“ neutichl však boží hněv, kypěl dál, „jsem stvořitel. Tvořím slovem. Připravuji vše, aby člověk mohl radostně a plně žít. Z pouhé lásky, a ničeho jiného, to zdůrazňuji, jsem vdechl člověku život a povolal jsem jej k obecenství se mnou. Zabránil jsem neposlušným jíst ze stromu života, a tak zachránil člověka před naprostou zkázou.

A když přijdu na svět, tak se nemám ani kde vysrat!

Můžu prominout hodně, ale nemůžu prominout své ponížení.

Bůh, který se posral, je jen k smíchu, nebo, co hůř, k politování.

Zničím toto podvrácené město, kde nemají unisex toalety, aby jejich jediný bůh, jenž je mužem i ženou, mohl vykonat svou potřebu!“

A jak bůh, řekl, tak i udělal. Zničil v jediném okamžiku celou Sodomu, vymazal ji z povrchu zemského.

Z celé Sodomy zachránil se jen jediný člověk, nějaký Lot. Dopouštěl se tajně incestu, obcoval se svými dcerami, jediný z toho zbožného města Sodomy, od chvíle, kdy tyto pohlavně dospěly. Proto s ním byla boží shovívavost, proto jej bůh vyvedl i s dcerami z města a jeho manželku proměnil v solný sloup.

Když byl Lot v bezpečí, začal bůh chrlit na Sodomu síru a oheň, jako by nebyl ani bůh, ale samotný Satanáš, jenže od boha, z nebe to bylo. Tak zničil Sodomu kvůli unisex toaletám, a pro jistotu i celý okres, zničil všechny obyvatele toho okresu, i všechno co rostlo na polích.

Bůh viděl, že všechno, co učinil, je dobré, a tak jeho hněv přece jen polevil. Ale posraný už nemohl chodit po světě, a tak se vrátil zpátky do svého království.

„Tak co, táto, jak, bylo ve světě?“ zeptal se ho po návratu Syn.

„Dobře bylo. Jenom jsem se posral, protože v jednom městě, které už neexistuje, neměli unisex toalety,“ odpověděl Otec.

„Všechno zlé je pro něco dobré, táto. Vezmi si třeba mě. Co jsem ti vstal z mrtvých, tak na všechno seru,“ řekl Syn.

„Zjevenou pravdu díš. A neukradl tě nikdo i s mým trůnem, když jsem byl pryč?“ chtěl vědět Otec.

„Ukradl, táto. Katolíci, kdo jiný. Ale komunisti jim ten trůn i se mnou vzali a vrátili ti ho zpátky. Nechal jsem je, komunisty, za odměnu nést můj kříž,“ odpověděl Syn.

„Dobře jsi udělal, Je vidět, že jsi moje krev,“ pohladil Otec svého Syna po hlavě.

„Proboha svatého, nemůžete už na chvilku držet zobák? Jak tady můžu meditovat, v takovém kraválu? Já nejsem jako vy, já jsem Duch, do prdele!“ vykřikl Duch svatý a boží království se po těch slovech opět ponořilo do ticha.

 

 

Autor: Karel Trčálek | pondělí 23.1.2017 14:46 | karma článku: 16,44 | přečteno: 963x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Íránské střely a Institut ajatolláha Václava Klause

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán zpackal nejen svůj víkendový útok, ale jak nepovedené je prý i íránské pivo...

19.4.2024 v 14:06 | Karma: 21,98 | Přečteno: 565x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Integrace imigrantů v německých školách nefunguje, ale nesmí se o tom mluvit nahlas

Ještě nedávno se za podobné názory dával ban. Jo, když jsme to před 5 lety my xenofobové říkali, tak nás různí lepšolidi, sluníčkáři a vítači přesvědčovali, jak ta multikultůra krásně prosperuje

17.4.2024 v 14:54 | Karma: 20,99 | Přečteno: 607x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Je odpor k elektromobilitě skutečně projevem neofobie, nebo naopak zdravého rozumu?

Já osobně jako IT specialista neofobií netrpím, naopak musím držet krok s novinkami ve svém oboru. I přesto si myslím, že současná podoba baterkových hraček je slepou uličkou

15.4.2024 v 16:00 | Karma: 17,31 | Přečteno: 547x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Moje vzpomínka na ten den, kdy Gagarin letěl do kosmu

Vzpomínám si na ten den dobře. Hodně lidí nevěřícně hledělo na nebe a pořád dokola opakovalo: „Gaga! Gagaga!“

13.4.2024 v 16:40 | Karma: 23,17 | Přečteno: 873x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Má ho Varel Chrčálek taky malého?

Jsou témata, kterým se chtě nechtě, nemůžeme vyhnout. Proto by chtěl tímto článkem rozvířit diskuzi, ze které by vykrystalizovala odpověď na výše položenou otázku...

9.4.2024 v 15:56 | Karma: 27,33 | Přečteno: 894x | Ostatní

Karel Trčálek

Soumrak éry válečných štváčů Jirky Paroubka...

Slovenská a česká pravice vkládaly velkou naději ve vítězství válečného štváče ve II. kole prezidentské volby na Slovensku. Exponenti slovenské, ani české pravice teď nedokážou zakrýt zklamání, které v nich vzbudily výsledky voleb

8.4.2024 v 16:41 | Karma: 28,97 | Přečteno: 774x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Volební vlak vypravený z České republiky vítězství Korčokovi evidentně nepřivezl

Pokud chce někdo vypravovat ze Slovenska vypravovat vlaky na Ukrajinu plné vojáků, aby měla ruská děla co žrát, nemůže se divit, že není slovenským prezidentem...

7.4.2024 v 9:35 | Karma: 32,56 | Přečteno: 1175x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Jak se papež František I. stal z Antikrista oslavovaným chcimírem

Není to tak dávno, co naší jedině praví katolíci typu Petra Hájka či Michala Semína označovali Františka I. za Antikrista a naši vlastenci jej bičovali pro jeho velebení migrantů...

6.4.2024 v 20:31 | Karma: 28,55 | Přečteno: 676x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Markétka letí do Senátu

A snad tam i doletí, protože je to naše jediná naděje, abychom byli zase svobodní. Bože, lidi, já už úplně zapomněl, jaké je to být svobodný! Svobodný!

6.4.2024 v 11:29 | Karma: 25,60 | Přečteno: 597x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Cože? Jaký „zimní čas“? Polemika s váženým panem Ladislavem Jaklem

Tak se nám od víkendu zase krásně prodloužily večery a pan Jakl musí chodit z práce ještě za světla. A přitom to bylo tak jednoduché. Stačilo jedno administrativní nařízení. Ale proč zůstat v půli cesty? Je třeba jít dál...

3.4.2024 v 14:20 | Karma: 24,36 | Přečteno: 544x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Putin složil zbraně, morální převaha českých chciválků potvrzena!!! Ať žije mír!

Jsem rád, že vám tuto radostnou zvěst mohu v aprílovém čase předložit jako první. Přestože diktátor Putler měl na bojišti převahu, rozhodl se kapitulovat, protože špatný mír je i pro něj pořád lepší, než když umírají lidé....

1.4.2024 v 17:09 | Karma: 26,45 | Přečteno: 602x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Opravdu Češi tak moc milují Rusko a staré časy?

Opravdu neznám nikoho ve své okolí, kdo by moc dobře nevěděl, že ukrajinští nacisté a banderovci útočí na Rusko, které nám jediné může vrátit svobodu a demokracii, o kterou nás připravili havlisti, liberálové a Západ...

31.3.2024 v 8:36 | Karma: 30,89 | Přečteno: 744x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Takže Velký pátek našeho největšího básníka...

Ti, co nečinně přihlížejí ukřižování Spasitele jsou ti špatní. Avšak ti, co jsou vyhazováni z práce, vláčeni blátem, jsou ti dobří, jsou těmi, pro které se Spasitel obětoval....

29.3.2024 v 17:08 | Karma: 32,44 | Přečteno: 877x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma: 26,23 | Přečteno: 516x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma: 32,08 | Přečteno: 714x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Není to velmi nefér vůči ostatním blogerům, že je můj článek pořád ještě na titulce blogu?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to silně nefér vůči panu Nožičkovi (a o jisté kolegyni blogerce ani nemluvě), že je můj článek pořád na titulce, zatímco článek pana Nožičky tam už dávno není....

26.3.2024 v 9:19 | Karma: 33,68 | Přečteno: 956x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Kam se poděli Rajchlovi proruští dezoláti? Kdy podá vláda pětihnusu konečně demisi?

Nikdy bych nenazval včerejší účastníky statisícové protivládní a mírové demonstrace za proruské dezoláty, kdyby je tak neoznačil jeden z organizátorů této monstrózní akce, pan JUDr. Michal Hašek...

24.3.2024 v 17:28 | Karma: 32,32 | Přečteno: 893x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím

Pan Nožička Josef se přiznává, že lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumí. To já, nechci se chválit, jim rozumím naopak velmi dobře...

23.3.2024 v 18:01 | Karma: 43,11 | Přečteno: 9921x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Všichni mluví o válce! Jen Jaromír Nohavica, náš největší básník, mluví o míru!

No, tak dobře, abych nepřeháněl, o míru mluví ještě pan Horner a pár učitelek češtiny. Ale jinak všichni mluví už jen o válce!!!

22.3.2024 v 14:16 | Karma: 24,32 | Přečteno: 818x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Proč všichni mluví jen o válce? Plzeňský koncert Jaromíra Nohavici

Proč všichni mluví o válce? Proč nikdo nemluví o míru jako náš největší Básník, který už zase píše psaní pánům nahoře, maje při tom na své hrudi blyštivou Puškinovu cenu...

21.3.2024 v 7:52 | Karma: 33,84 | Přečteno: 1241x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik