Naše Německo už není bezpečné, ztratil se nám tam 351 islamista

Jestli vám můžu něco doporučit, tak jeďte raději do Iránu na falafel než do Německa na kebab, protože v Německu se ztrácejí lidé

J.W. Goethe jezdil na stará kolena rád do Marienbadu.

                Schiller sice do Marienbadu nejezdil rád, ale co by neudělal kvůli Goethemu?

„Nejnebezpečnější země na světě je teď naše Německo,“ řekl Goethe, když zas pobýval v Marienbadu, a napil se minerálky, kterou mu lékaři doporučili na zlepšení erekce.

                „Bať,“ řekl Schiller, když zas kvůli Goethemu taky pobýval v Marienbadu, ačkoliv měl raději Karlsbad „jak by také naše Německo mohlo být bezpečnou zemí, když se nám v něm ztrácejí lidé?

Nejnověji se nám v něm ztratil 351 radikální islamista. Vyšli si, ti islamisté, na výlet do National Park Bayerisch Wald a naposled byli spatřeni i s koránem v odumřelém lese na svazích Roklanu v nadmořské výšce 1023 metrů zdejším hajným, který je varoval, aby dál nechodili, že je to nebezpečné, jelikož se blíží bouřka.

Pak už je nikdo nikdy nespatřil a veškeré pátrání po nich je dosud bezvýsledné.“

„Nejspíše zabloudili na českou stranu a tam se nám utopili v močálu,“ chtěl říct Goethe, ale neřekl, protože taky zmizel.

„Bať, jde to s tím naším Německem pěkně z kopce, když už nám zmizel i Goethe,“ chtěl říct Schiller, ale neřekl, protože taky zmizel.

Jenom Nietzsche, který, taky jezdil rád do Marienbadu kvůli Vagnerovi, byl schovaný v křoví, aby ho Goethe a Schiller neviděli (bál se, že by o něm společně napsali blbou romantickou novelu, v níž by spáchal sebevraždu), nezmizel.

Štěstím bez sebe vyskočil ze křoví a křičel: „Alláh je mrtvý! Alláh je mrtvý!“

„Jo, syfl je pěkná sviňa!“ odplivl si Wagner, který to všechno viděl a slyšel, protože byl schovaný v druhém křoví, „raději hnedka složím Parsifala!“

A opravdu pak hnedka složil Parsifala,oslavujícího křesťanství, načež se Nietzsche začal kamarádit se Židy.

Autor: Karel Trčálek | úterý 13.6.2017 18:16 | karma článku: 18,87 | přečteno: 874x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Markétka letí do Senátu

6.4.2024 v 11:29 | Karma: 25,60
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,01
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik