Jak se... podepsala krví

"Nemohu Ti pomoci, jednou jsem Ti dal do vínku, co jsem uznal za vhodné a nemohu nic měnit."  "Alibisto!" Tohle jí ale nestačilo

 

"Nemám štěstí v lásce...." Prosila v pokleku v kostele.

"Prosím, Bože, dej mi krásu, ať poznám lásku." Ruce sepnuté, oči upřené na kříži. Nic. Žádné znamení. Čekala ještě dalších deset minut. Myšlenkami se stále vracela ke své prosbě, možná ji dobře neslyšel. Nic.

Rozhořčeně vstala: "Tak proč sem pravidelně chodím, když neumíš udělat zázrak!" Pohlédlo na ni několik očí. Ozvalo se: "PSST!"

***

Hromová rána. Sklonila oči, neodvážila se vzhlédnout. Ucítila silný pach síry a spálené kůže. Na zemi před ní kleplo kopyto. Druhá noha byla silně porostlá chlupem, na znetvořených prstech paznechty. Silná svalnatá lýtka, pevná sehna... rozkrok vynechala rychlým uhnutím očí (radši), břicho propracované do nejmenších detailů. Prsa krásná a k tomu velká mohutná ramena. Celé tělo, které jakoby stáhli z jemné kůže, porostlo černými tvrdými chlupy. Pokožka zarudlá a zjizvená.

Lucius!

(My už ho trochu známe od Ivanky... http://bohunkajakubcova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=598230 víme, že se neustále motá kolem, žije s Urianou, ale touží po modré..., pamatujete na "Pomněnkovou"?)

Třásla se. Ještě pohled do tváře chyběl. Nedokázala to.

"No tak..." Povzbudil ji. "Chtělas mě, tak jsem tu." Zavrtěla nesouhlasně hlavou. Teď by nejradši všechno vzala zpět. Jeho hlas byl tak vůdčí, líbilo se jí to, ale ovládal ji strach. Zezadu vystřelila oháňka, o které už dávno víme, že do všeho kecá. Omotala se jí kolem zápěstí a pomalu přinutila postoupit kupředu. K němu. Když byla na dosah, drápem ji zvedl hlavinu. Sevřela pevně oči, ne, nechtěla se dívat.

"Otevři je." Jeho hlas zjemnil. "Neboj." Skoro jako slib. Otevřela je. Propalovaly ji velké krvavé oči. Nos jako by ho někdo odřízl tupým nožem, ještě mu tam vysely cáry kůže. Rty zkrabatělé vztekem.... Ostrá brada a na ní vousy spletené do copánku. (:)) Také obličej vypadal jako by ho olizovaly plameny pekelné. Rudá tkáň a zjizvené čelo. Velké pulzující tepny na holé hlavě. Nikde ani zbytek vlasů. Nikdy v životě neviděla něco tak odpuzujícího.

***

"Dej mi krásu, chci být šťastná."

***

"Tady mi to podepiš."

"Do roka a do dne."

***

Ujednáno!

***

"Ty vole, viděls jí?" Otočil se ten u pultu. "Ta prdelka, je k nakousnutí." Hodnotil první.

"No, spíš ty prsa, teda ty bych chtěl mít nad sebou." Upil ten druhý. "Jsou nádherný!"

"Ale ne, vidíte ty nohy?" Podrbal se na bradě ten třetí. "To je krása."

"Měli jste vidět ten úsměv," zasnil se další.

"Taky máte pocit, že je dokonalá?" Všichni se shodli.

"Tohle musel tvořit Bůh celej tejden." Zasmáli se.

("Bůh??? Tohle je přeci ďábelské dílo, vy hlupáci!" Zlobil se pokaždé Lucius. "A šlo mi to lehce. Jen jsem pomyslel, jakou ženu bych chtěl já. Hm... Ale povedla se mi, to se musí nechat.")

***

Byla krásná, vysněným rokem prošla jako jarní rozkvetlou loukou. Vše se jí dařilo, každý ji miloval. Ale ona? Nikdy nenašla tu pravou lásku. Nenašla nikoho, koho by mohla milovat. Těšil ji zájem mužů, ale stejně zůstala sama.

***

"Prosím otevřete bránu." Škemrala. Nic. Zítra ji půjde o duši!

Začala bušit pěstmi. "Prosím, on si pro mě přijde." Nic. Kopala do vrat, ale nikdo neotevřel.

"Patříš jemu, milá zlatá." Ozvalo se káravým tichým hlasem.

"Ne, prosím, musela jsem k němu, nechtěl si mi pomoci." Neotevřel. "Nepomůžeš mi ani dnes?" Poslední beznadějný kopanec. "Zbabělče!"

***

"Rád tě opět vidím." Zasmál se a prohrábl drápy rozpuštěnou bradku. Jako by mu za ty měsíce přibylo jizev a stažené kůže. Byl tak strašidelný!

"Prosím," zkusila.

Jen poťouchlý úsměv...

"Vždyť jsem vůbec nebyla šťastná, jak si slíbil." Zaútočila jako první. (Přece se nevzdá.)

"Udělal jsem tě krásnou, jak si chtěla. Šťastná už si měla být sama. Pročpak si nebyla?" Zajímá ho to?

"Nevím, stále jsem nenašla tu pravou lásku." Plakala. "Prosím, nech moji duši."

"Podepsala si lejstro, Miláššku, nejde to vzít zpět." Hodil po ní stočený pergamen, krví podepsaný. Klekla si a sepjala ruce. Vztekle vstal a rázně ji popadl za ruce. Zvedl ji do výše.

"TOHLE na mě neplatí." Zasykl ji do obličeje.

"Prosím, můžu ti nabídnout něco jiného?" Stála tam stále krásná, uplakaná, jemná, křehká... Jen tak v bílé košilce. Pocítil chuť. Ano, podbřišek začal naznačovat, že se mu tahle kráska líbí. Jakpak by ne, vždyť ji stvořil k obrazu svému. Možná by mohl její duši zachránit. Možná by si ji mohl nechat. Bude mít sice doma s Urianou peklo, ale ...

"Nemáš nic, co bys mi mohla nabídnout." Křikl a tvářil se uraženě. "Nemůžeš mi dát nic, co bych ještě nikdy neměl. Kdybych chtěl, mohl bych mít všechno na světě."

"Prosím, vezmi si krásu zpět a pošli mě na Zem. Prosím." Prosila a byla přesvědčivá.

"Možná vím, o jedné věci, kterou bych chtěl..." Zapřemýšlel nahlas.

"Opravdu?" Svitla ji naděje.

"Miluj mě!" Rozkázal.

Ježíš! (odplivl si..)

Stáhl se jí žaludek. Čelo zkrabatělo. Oči slzely a ona strachy pomalu sundávala svou košilku. Byl tak odporný! Nedokázala si to ani představit... s ďáblem. Ale šlo o její duši! Musela si vybrat..., vždyť je to jen tělo...

"Ano, udělám to," řekla a nahá kráčela k lůžku. Byla dokonalá. Krucinál, to se mu to ale povedlo. Hm... Tohle svírat v náručí? Tohle líbat? Koupat se v jejím rozkroku? Toužil po ní. Vždyť ta houpavá prsa modeloval on. Tu kulatou prdelku hnětl ve svých snech. Dlouhé krásné nohy chtěl mít omotané kolem krku. Ty oči, jindy veselé a hravé, dnes jako oči laně, bojácné ale oddané. Ona by to pro svou duši vážně udělala!

Následoval ji. Ulehla na lůžko a zavřela oči. Pokrčila nohy a otevřela se jeho údu. Odevzdaně čekala. Ucítila pach spálených chlupů. Naklonil nad ní. Čekala polibek od těch zkřivených zlých rtů, nepříjemný dotyk jeho hrubých a bezcitných rukou. Ani nevěděla, jakou velikost má ďáblova "pýcha". Bála se nejhoršího. Představa jeho dlouhého drsného jazyka ji zabíjela.

"CHACHACHÁ!" Zasmál se, až se polekala. "Nechci sex, Miláššku. Můžu mít sex, kdy chci a s kým chci. Tebe nechci." Lhal, chtěl ji, tak strašně moc se s ní chtěl spojit, ale nemohl to přiznat.

Nechápavě otevřela oči.

"A co tedy chceš?" Rukama se snažila schovat své nahé tělo. Styděla se, ale vůbec netušila, co od ní chce.

"Chci tvou... lásku..." Zašeptal ji něžně do ucha...

Jeho hlas byl náhle jako vánek. V uších zazněl jako virtuóz, který jemně hladí struny. Srdce ji tlouklo tak hlasitě a silně. Mozek pracoval o sto šest. Hrudník se zvedal a zase se propadal. Pohlédla mu do očí. Už neviděla rudý kočičí pohled. Uviděla smutek, něhu, lásku a cit. Lásku?

Ano, teď si to uvědomila. Proto se jí nedařilo se celý rok zamilovat... Protože milovala jeho! Rukama vystřelila kolem jeho krku a přitáhla si ho blíž. Beze slova ho políbila.

Polibek, na který čekala celý svůj život, polibek, který ji žádný z jiných mužů nemohl dát. Nemohla být nikdy šťastná, protože nikdy nepolíbila ďábla. Teď teprve pochopila...

 

 

****************

Děkuji za přečtení. Přijďte nahlédnout i příští týden (27.9.). Vyjde příběh o tom, co se stane, když chce žena víc mužů... :)

*****************

 

Autor: Bohunka Jakubcová | čtvrtek 21.9.2017 8:00 | karma článku: 10,67 | přečteno: 350x
  • Další články autora

Bohunka Jakubcová

Úžasný život

Musíte mít pevné nervy. Musíte být čistí jako lilie, protože vždy na vás někdo něco může najít... a pokud máte škraloup... jste v kaši... nezvyknete si, na tenhle styl si nemůže zvyknout nikdo...

8.7.2021 v 5:00 | Karma: 15,61 | Přečteno: 374x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Pohled do díry

Tohle jsou díry... neprozradím... ale když půjdete kolem Štěpnického rybníka z náměstí směrem k nám domů (chichi), budete mít po pravé ruce zeď.... a za tou zdí je...

4.7.2021 v 5:00 | Karma: 10,03 | Přečteno: 313x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Divá Bára-Viktorka

Možná to nebudu vyprávět úplně přesně, ale potkala jsem divou Báru, časem jsem ji sice v hlavě přehodnotila na Viktorku od splavu, ale vzhledem to byla spíš divá Bára. Divá Bára s mozkem a srdcem Viktorky. Okouzlující...

1.7.2021 v 5:00 | Karma: 14,33 | Přečteno: 399x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

V lese to žije, i když stromy umírají

Potloukám se lesem a fotím pro vás zajímavé věci. Snad zajímavé. Jsem zvědavá a tak nahlížím i pod kůru stromů, do intimních zákoutí

27.6.2021 v 5:00 | Karma: 14,68 | Přečteno: 238x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Pozvánka z mailu, neodolala jsem a šla se podívat ...

Vezměte s sebou obojek, pokud je zapotřebí i náhubek, nějaký pamlsek a bičík. Stálo na pozvánce na mém mailu. Socializace mého parťáka? Inu proč né?! Občas na někoho štěká, občas by i kousl... Mohlo by nám to pomoci ke

24.6.2021 v 5:00 | Karma: 17,71 | Přečteno: 506x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

U Jána... (kostel kousek za Telčí směr Jindřichův Hradec)

Chodíme sem pravidelně sbírat kaštany, protože ve škole (v družině) za to dostaneme čokoládku. A tak Zdenýška sbírá a sbírá a já chodím a fotím detaily.

20.6.2021 v 5:00 | Karma: 12,85 | Přečteno: 274x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

... když draka bolí hlava...

Celé království je zahaleno do černého závoje, protože jedinou královskou dceru ... unesl drak. Rodiče jsou nešťastni, hledají zachránce. Znáte to? Pojďte se podívat, jak to znám já.

17.6.2021 v 5:00 | Karma: 13,79 | Přečteno: 376x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Distančka k popukání

Namalujte zvířátka z farmy, ze zoologické a z lesa... Pche, pro holky jakubcojc nic těžkého. Nevěříte? Jukněte! Umíme fšechno.

15.6.2021 v 10:33 | Karma: 19,57 | Přečteno: 507x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Je po dešti

"Je po dešti a kosové si štěstím pletou noty..." Je po dešti a já, Zdenýška a Tim jsme na procházce ke Karlovi. Už jsem vám tuhle cestu ukázala, jako asi snad už v Telči všechno, ale tohle je něco úplně jiného, tohle jste fakt

13.6.2021 v 5:00 | Karma: 12,43 | Přečteno: 219x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Pomoc, jsem diskriminována!

Víte, jak nepraktické je sedět na bobku? V zimě mě u toho mrzne zadek, když nedám nohy pořádně od sebe, mrňavý kapičky cákají až na boty... Ale vestoje, to by byla paráda. Bohužel v mém případě je to...

10.6.2021 v 5:00 | Karma: 23,65 | Přečteno: 934x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Zblízka...

Jsem všetečka, ráda se dívám, třeba i zblízka. A tohle jsem uviděla, vyfotila a uložila a dnes vás nechám juknout do mého archivu.

5.6.2021 v 6:44 | Karma: 14,92 | Přečteno: 308x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

ZOO?

Nenecháme je vyhubit. Postaráme se o ně. Pochytáme a obstaráme jim spokojené žití pro množení a v případě úspěchu je opět vypustíme do přírody.

3.6.2021 v 5:00 | Karma: 11,69 | Přečteno: 346x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Jak vyučovat psaní v parku (něco ze soukromí)

Distančka. U nás ještě stále přežívá. Využívám každé situace na výuku, kresbu, vyprávění a učení. Třeba i na procházce v parku. Samozřejmě v našem telčském parku.

1.6.2021 v 8:24 | Karma: 13,94 | Přečteno: 192x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

V parním mlýně (samozřejmě v Telči)

Parní mlýn... Památka, kterou každý mine. Je to rozbořenina, nefunguje, kolo je nasuchu... tajemné a strašidelné místo, kdybych nešla se Zdenýškou a se psem, nešla bych tam sama. (chodíme tu denně)

30.5.2021 v 5:00 | Karma: 15,50 | Přečteno: 254x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Střílej!!!

"Nemůžu to udělat." řekl večer Klaus. "Neblbni, vždyť o nic nejde." oponoval Hanz. "Je mi z toho zle." Klaus nemohl usnout.

27.5.2021 v 5:00 | Karma: 11,97 | Přečteno: 336x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Hrátky s "Déčkem"

Že nevíte co nebo kdo je "Déčko"? No já bych mohla vyprávět, ale radši se koukněte na autentické fotky. Bude to lepší. Lépe tak pochopíte co tajně dělám s "Déčkem". Na konci prozradím, co s ním netajně dělá můj manžel.

23.5.2021 v 5:00 | Karma: 18,18 | Přečteno: 536x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Chybí tam červená!

Miluju modrou, blankytně i tyrkysově modrou, i téměř černou modrou. Miluju žlutou a všechny její odstíny. A ve všech mých dílech je poznat, které barvy preferuji.

20.5.2021 v 5:00 | Karma: 9,38 | Přečteno: 174x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Slíbila jsi, že se neztratíš...A??? Marie Šípková...

Pamatuju si to jako dnes, jak si začala přemýšlet o přátelství na dálku. Je to doopravdické přátelství? Je! Co když...? Vyslovila jsi větu, která se nyní naplnila.

19.5.2021 v 19:52 | Karma: 21,00 | Přečteno: 478x | Diskuse| Ona

Bohunka Jakubcová

Potulka parkem opět v Telči

Já vím, už to tady bylo. Park, město okolí... Telč je všude kolem mě a tak ji občas vyfotím, abyste věděli, kde žiju. Dnes tedy fotky z parku, dokonce z míst, kam nikdo nechodí, zákoutí a pohled z parku ven dírkou

16.5.2021 v 5:00 | Karma: 6,06 | Přečteno: 88x | Diskuse| Fotoblogy

Bohunka Jakubcová

Brzdi!

"Nasedni," řekl a posadil mne vedle jako spolujezdce. Spolujezdkyni. Vypadal velmi distingovaně a kultivovaně, proč si nepřisednout? "Lásko," pošeptal mi a pak...

13.5.2021 v 5:00 | Karma: 14,87 | Přečteno: 382x | Diskuse| Ona
  • Počet článků 348
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 606x
 

Kdo jsem? Jsem tvrdohlavá, většinou veselá ženská. ;)

Když mi chutná, tak hltám. :)) (tedy často)

Občas převrhnu sklenici!!! (tedy často) 

Jsem bláznivě chaotická.

Miluju, ano to umím. 

Co nesnáším? VÍTR! :)

***

Rozklikněte seznam rubrik níže.