Budou z integrovaných imigrantů praví čeští vlastenci?

15. 09. 2017 18:28:47
Co je důležitějšího pro civilizační přežití než vlastenectví a úcta k tradičním hodnotám? Snad už jen klid a nohy hezky v teple

„Vida ho, luciferiána, světovládce, globálního elitu, nakopat ho do prdele!“ jistě byste si pomyslili, spatříce mne na své vlastní oči a určitě byste se mi, o tom ani v nejmenším nepochybuji, sápali po krku, abyste mne zlikvidovali, neboť z hlediska vyššího mravního není zločin na takové světovládné kurvě, jako jsem já, ani náhodou zločinem.

A možná jste mne i spatřili, ne jednou, ale mnohokrát, protože já nejsem yetti. Ale nedošlo vám, že jsem to já, luciferián, globální elita, světovládce, člověk, jehož majetek nelze ani v podstatě vyčíslit, protože jste do něj zahrnuti i vy, jako mí nevolníci, jako duše, které na tomto světě vlastním.

Jak jsem se k tomuto svému majetku a vůbec postavení dopracoval, není důležité. Samozřejmě mi v tom pomáhal Ďábel a samozřejmě bych to nedokázal bez silné vůle. Silná vůle je vždy symbolem Zla, kdežto hlavní atributem tzv. dobra je měkkost a poddajnost, ostatně toto dobro není nic než jen nástrojem Zla, proto je např. Ježíš Ďábel, a Ďábel není nikdo jiný než sám bůh.

Ale nechci vás odrazovat od četby tohoto článku těmito ve své podstatě margináliemi. Jste-li aspoň trochu inteligentní, už jste dávno na to museli přijít sami, pokud jste hlupáci (a drtivá většina lidstva skládá se z naprostých hlupáků), tak si žijte dál ve své blažené nevědomosti, amen i čert s vámi.

Jako luciferián, světovládce a globální elita nesu samozřejmě odpovědnost za nynější situaci ve světě, a v Evropě, která je vaším dočasným domovem, jakbysmet. Nu ovšem, jsem to já, kdo má na svědomí nynější migrační krizi, za což mě jistě proklínáte, považujíce naivně svoje civilizační jistoty a hodnoty za věčné a nedotknutelné.

Váš hněv a vaše sevřené pěstičky jsou mi samozřejmě k smíchu. Hrozte mi jimi, co hrdlo ráčí, klidně si zvolte zase Zemana prezidentem, aby vás zachránil. Ničemu tím stejně nezabráníte, nebo jste snad opravdu přesvědčeni, že existuje nějaký politik, který by tak či onak nebyl mojí loutkou, mým nevolníkem?

To bych byl pěkným světovládcem, kdyby tomu tak skutečně bylo, hehe!

Ale dosti smíchu.

Promluvme si teď naprosto vážně.

Jsem vámi, lidmi nicotnými, blbými a bezcennými červy, již svíjejí se nabodnutí na rybářský háček, obviňován z toho, že chci zlikvidovat Evropu a její civilizaci, ano, jsem vámi prohlášen za zločince, jenž páchá ten nejtěžší zločin, když vydáváEvropu napospas cizáckým hordám, jimž stačí k invazi pouhé gumové čluny.

Ale to vůbec není pravda!

Nemohu Evropu a ani evropskou civilizaci likvidovat, protože nic takového dost možná ani neexistuje.

Kdo něco věděl před sto milióny lety o nějaké evropské civilizaci?

Kdo bude o ní něco vědět za sto miliónů let?

Po pravdě řečeno, nikoho ve vesmíru, ani kdekoliv jinde nějaká, pohříchu tak pitomá Evropa nezajímá.

A jak by mohla zajímat mne, luciferiána, světovládce a globální elitu?

Já už z principu věci musím uvažovat globálně, co je mi do nějaké Evropy, když se musím postarat o osm miliard duší, které mi náleží?

A vidíte, přesto se o Evropu zajímám, přesto mi leží na srdci. Jenže vy, samozřejmě z titulu své vrozené blbosti, nedokážete rozeznat dobro od zla, pletete si pojmy s dojmy, proto jste tím, čím jste, blbými a bezcennými červy.

Mohl bych se na evropskou civilizaci vykašlat. Mohl bych ji nechat, ať sama vyhnije, zadusí se vlastními zvratky, otráví se vlastními výkaly. Ale já, starý dobrák, dal jsem přeci jen Evropě šanci, kterou není nic jiného než migrační krize.

Ano, říkám vám to otevřeně, pokud Evropu nezachrání migrační krize, pak už ji nezachrání nic jiného.

Je samozřejmě naivní chtít po vás, xenofobních blbcích, abyste to chápali.

Já nejsem naivní, a taky nejsem povinen nikomu skládat účty ze své světovlády, protože nejsem nikým volený, hehe!

Berte tedy, prosím, následující řádky toliko jako projev mé ješitnosti a samolibosti, mé pýchy, která ovšem nepředchází pád, jelikož já už jsem dávno padl, a proto se mohu pýchou nadýmat, kolik chci. Nepochopíte-li z toho nic, nezoufejte, neboť vězte, že vaše blbost je vaší spásou.

Byly úřední hodiny a já seděl ve své oficiální světovládné úřadovně. Venku za okny vál silný vítr, ale hurikán to nebyl. Ovoce ovšem ze stromů, rváno větrem, padalo rovnou na zem bez jakéhokoliv intermezza. Odvrátil jsem svůj pohled od okna a zadíval se do tváří evropských politiků, již stáli přede mnou hezky seřazeni, paty u sebe a špičky předpisově od sebe, včetně Orbána.

„Vážená evropská pseudoelito,“ oslovil jsem je právě takto, genderově neutrálně, protože v řadě stály i ženy, „nejste ve svých funkcích pro ni za nic, nedělal jsem z vás eurokomunisty, ani eurofašisty abyste si váleli šunky. Na vaše místa tlačí se tisíce dalších zájemců, za všechny jmenujme třeba europoslance Zdechovského.

Je jen čistě na mé libovůli, zda na svých pozicích zůstanete či ne. Jistě vám nemusím připomínat, že jakékoliv zaváhání při plnění mých příkazů vás může stát, jak se říká, krk.

Nebo vám to snad musím připomínat?“

„Ne, nemusíte!“ odpověděla sborově evropská nikým pseudoelita.

„To jsem rád,“ přikývl jsem a, opět hledě z okna na ovoce padající ze stromů, jejichž korunami lomcoval vítr, jsem pokračoval, „jak jistě víte, evropská fotbalová federace, ta prasácká zkorumpovaná žumpa, nemyslící na nic jiného než jen na miliardy z televizních práv, přišla s dalším projektem, jenž má ještě více prohloubit oblbování již tak dost blbého evropského obyvatelstva, a který má samozřejmě generovat další miliardy příjmů do kapes funkcionářů UEFA.

Ten projekt se jmenuje ,Liga národů‘ a je to, pochopitelně, blbost na kvadrát, neboť je určena pro reprezentační celky.

Každý, kdo není jen trochu blbý, se totiž musí ptát: ,Jaká liga jakých národů, když se jednotlivé reprezentační celky evropských zemí skládají v mnoha případech z hráčů různých národností (a kultur)?

Co je to za provokaci?‘

Nechejme teď stranou finanční efekt tohoto projektu, i jeho oblbující stránku.

Zaměřme se čistě na otázku oněch národů, jež by měly v rámci tohoto projektu poměřovat své schopnosti v umění dopravit míč do soupeřovy branky.

Totiž zaměřme se na otázku, co je to vlastně národ, kterou nám UEFA takto rafinovaně klade.

Je národ jen umělý konstrukt či je to něco metafyzického, jednou provždy daného, něco, co má oporu, svůj pevný základ v tom, co přesahuje, takříkajíc, pozemskou dimenzi našeho bytí?

Přiznám se, že tato otázka mne velmi zaujala.

Abych na ni získal uspokojivou odpověď, rozhodl jsem se, že spustím migrační krizi naplno. Těch pár uprchlíků, kvůli kterým xenofobové v Evropě dosud tak řvali, to je jen kapka v moři, to ještě žádná migrační krize nebyla. Teď už však není na co čekat, teď už dám do pohybu všechny ty stamilióny lidí, které nezastaví žádné ploty, které, jako kobylky, zaplaví Evropu.

To bude teprve skutečná migrační krize.

Ptáte se, čeho tím chci dosáhnout?

Tímto vcelku jednoduchým a primitivním experimentem chci zjistit, zda evropské národy skutečně existují.

Pokud existují, pokud je vskutku národ čímsi metafyzickým, pokud je ideou pevně zakotvenou v kosmickém řádu věcí, pak se podaří všechny tyto uprchlíky integrovat, udělat z nich příslušníky evropských národů, protože, zjednodušeně řečeno, národ není definován vnějšími fyzickými znaky svých příslušníků, ale národ je definován jako společenství lidí, kteří sdílejí tutéž metafyzickou ideu národa.

Vezměme si např. český národ.

Český národ je, jak známo, xenofobní až na půdu.

Ale bude-li vystaven této zkoušce, kdy území, jež, díky mé velkorysosti, dosud stále obývá, zaplaví, chtě nechtě, milióny na první pohled zcela odlišných lidí, jak se zachová?

Pokusí se tyto lidi integrovat, aby se zachránil a vlastně i touto cestou zvětšil?

Patronem českého národa je sv. Václav, mučedník. Proto se lze právem domnívat, že přímluva sv. Václava má u boha velkou váhu, vždyť se pro něj nechal zabít vlastním bratrem. Na základě toho lze usuzovat, že z hlediska metafyzického, maje tak mocného přímluvce (i když např. patronkou Slováků je ještě těžší váha, totiž samotná Panenka Marie Sedmibolestná), jsou Češi jedním z metafyzických nejsilnějších národů.

Jako takoví by bez problémů měli integraci migrantů zvládnout, protože je vyloučeno, aby metafyzická idea češství, to jest metafyzická idea svatováclavská, nakonec nezvítězila a neudělala z migrantů Čechy jako poleno, to jest, bytosti, které budou bez výhrad a se vším všudy sdílet ideu češství, a tedy budou plnohodnotnými příslušníky českého národa, účastníka ,Ligy národů‘.

Co když se ovšem tato integrace nepovede a český národ pod přívalem cizorodého elementu přece jen zanikne?

Pak to ovšem bude důkaz, že český národ jako takový nikdy ve skutečnosti neexistoval, to jest, neexistoval jako metafyzická idea, že to byl vždy jen umělý konstrukt a la Palacký, a měl tedy, jako všechny umělé konstrukty, toliko dočasnou životnost a jeho zánik není žádnou tragédií, ba právě naopak, neboť je jen plýtváním energie udržovat při životě něco, co je neživotné.

Co jsme si uvedli na příkladu českého národa, platí i pro všechny evropské národy.

Ať každý národ ukáže, zda je skutečným národem, zda je hoden se účastnit ,Ligy národů‘ z níž bude možné postoupit na mistrovství Evropy, ať už ta bude vypadat jakkoliv.

Po vás, pseudoelitě, nechci nic jiného, než jen abyste všemu nečinně přihlíželi, Ostatně není tak, jako tak, možné zabránit této migrační krizi, proti které je starozákonní exodus nevinnou taškařicí Hospodinovou.

Nějaké dotazy k mému záměru?“

Otočil jsem se zpátky na politiky a hleděl jim do očí.

„Má to nějakou alternativu?“ zeptala se nakonec nějaká ženská v kostýmku.

„Nemá to žádnou alternativu,“ řekl jsem a významně dodal, „zvládnete to?“

„Zvládneme! Zvládneme to!“ přikývla horlivě ženská.

„Dobře. Můžete jít,“ propustil jsem evropskou pseudoelitu a řekl do mikrofonu na stole, „pošlete mi sem Trumpa a Kim Čong-una.“

To, o čem jsem mluvil s Trumpem a Kim Čong-unem, to už je jiná kapitola, která vás nemusí ani v nejmenším zajímat.

Sami ale vidíte, že to s Evropou a jejími národy nemyslím nijak zle.

Jak jinak by např., již zmiňovaní, Češi mohli dokázat, že jsou skutečným národem, majícím metafyzický podklad (konec konců ve Starém, ani v Novém zákoně, máme-li se ohánět křesťanskými kořeny českého národa, se o Češích nic neříká, nemáme-li ovšem Čechy ztotožnit s jedním z důsledně likvidovaných pronárodů), než tak, že se jim dostane jedinečné šance integrovat ne tisíc uprchlíků z nějaké legrační kvóty, ale milióny migrantů, kteří se prostě jednoho dne objeví a budou tady?

Jiné národy by mi za něco takového líbali ruce, jenže Češi budou zase brblat, spílat mi do neomarxistů.Sorose a kdoví koho ještě.

Ale k čertu s nimi, copak jsou na světě jen oni, aby se všechno točil kolem nich?

Vždyť na světě jsou i Maďaři a bůhví kdo ještě, ať si Češi to svoje vepře, knedlo, zelo strčí někam, nebo ať se klidně všichni stanou do jednoho muslimy, já se kvůli tomu nezblázním!

Autor: Karel Trčálek | pátek 15.9.2017 18:28 | karma článku: 12.91 | přečteno: 911x

Další články blogera

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.36 | Přečteno: 602 | Diskuse

Karel Trčálek

Není to velmi nefér vůči ostatním blogerům, že je můj článek pořád ještě na titulce blogu?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to silně nefér vůči panu Nožičkovi (a o jisté kolegyni blogerce ani nemluvě), že je můj článek pořád na titulce, zatímco článek pana Nožičky tam už dávno není....

26.3.2024 v 9:19 | Karma článku: 33.38 | Přečteno: 808 | Diskuse

Karel Trčálek

Kam se poděli Rajchlovi proruští dezoláti? Kdy podá vláda pětihnusu konečně demisi?

Nikdy bych nenazval včerejší účastníky statisícové protivládní a mírové demonstrace za proruské dezoláty, kdyby je tak neoznačil jeden z organizátorů této monstrózní akce, pan JUDr. Michal Hašek...

24.3.2024 v 17:28 | Karma článku: 32.18 | Přečteno: 765 | Diskuse

Karel Trčálek

Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím

Pan Nožička Josef se přiznává, že lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumí. To já, nechci se chválit, jim rozumím naopak velmi dobře...

23.3.2024 v 18:01 | Karma článku: 42.98 | Přečteno: 9609 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 28.07 | Přečteno: 338 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 24.78 | Přečteno: 1280 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 15.62 | Přečteno: 237 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.70 | Přečteno: 182 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 16.84 | Přečteno: 247 | Diskuse
Počet článků 2931 Celková karma 24.72 Průměrná čtenost 868

Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...