Novodobí otrokáři z „Žít Brno“ chtějí zaplavit Brno imigranty. Slušní lidé, nedejte se!

20. 07. 2018 17:10:04
Hnutí „Žít Brno“ volá po přijímání migrantů do Česka a už přicházejí reakce. O slovo se hlásí mimo jiné uskupení „Slušní lidé“, které bylo Ministerstvem vnitra ČR označeno za extremistické

Díky velkolepému, ve své nejbytostnější podstatě neopakovatelnému, humanitárnímu gestu neomarxistických politiků z hnutí „Žít Brno“, byla skupina vysílených a plavbou přes moře zubožených uprchlíků dopravena z Itálie, kde dlela dočasně novým svým domovem, do našeho druhého největšího města.

„Hle, tady se, přátelé, v jedněch novinách píše, že starosta jakéhosi italského města nabízí zcela zdarma dosti početnou skupinu uprchlíků odkudsi ze samého srdce temnot.

Myslím, že by to bylo pro nás skutečné terno, kdybychom si je vzali. Za trochu jídla budou nám otročit na veřejně prospěšných pracích. Milované Brno nám zarůstá trávou a vůbec náletovými dřevinami, ještě rok či dva a promění se v džungli.

Otroky v naší vyspělé liberální demokracii potřebujeme jako sůl!“ mluvil docela rozumně na jakési schůzi náměstek brněnského primátora.

„Já jsem pro. Člověku je trapně, když musí mlátit bičem vlastní soukmenovce, byť chátru. Oblečeme do oranžových vest otroky, a máme po problému,“ pravilo jakési jiné velké zvíře.

„My jsme taky pro!

Otroků nám třeba jako soli!“ křičeli i ostatní jedni přes druhého.

A jak byli řekli politici z hnutí „Žít Brno“, tak i udělali.

Přivezli z Itálie uprchlíky a nic netušící je ubytovali na Špilberku.

„Tady jste už v bezpečí, nemějte strach. Zamřížovanými okny se k vám nikdo nedostane, zdi jsou pevné a bytelné. Navíc je odtud vidět celé Brno, včetně starého nádraží,“ chlácholil uprchlíky náměstek brněnského primátora, když ti byli už umístěni v malých celách po deseti, dodávaje, „jo, abych nezapomněl, jíst a pít můžete, co hrdlo ráčí jednou denně.“

Utěšeni laskavými slovy bílého muže usnuli pak na prahu noci uprchlíci docela bezstarostně a spokojeně. Mnohým, ne-li všem, zdálo se o ráji, kterého po strastiplném putování konečně dosáhli. Spokojeně pomlaskávajíce ze spaní, netušili, nešťastníci, jakou boudu na ně ušili liberální demokraté z hnutí nikoliv „Pěti hvězd“, ale z hnutí „Žít Brno“!

Nebyli však všichni v tom malém velkém městě Brně takoví bezcitní netvorové, bez kousku srdce v hrudi, bez špetky lásky k bližnímu, bez úcty k jakémukoliv člověku, neboť právě jakýkoliv člověk jako takový je obrazem božím!

„Fuj, taková hanebnost od otrokářů z ,Žít Brno’!“ odplivlo si pár dobrých a slušných lidí, zhnuseno konáním otrokářů z „Žít Brno“.

Naštěstí ti lidé nebyli jen dobří a slušní, ale byli i aktivní jak v posilovnách, tak i na sociálních sítích, takže se jim rychle podařilo zosnovat záchrannou akci, která měla novodobým otrokářům z „Žít Brno“ vypálit jejich liberálně demokratický rybník.

Byl hluboká noc, když se najednou počaly tiše a bez jediného zavrzání otvírat dveře těsných a úzkých cel špilberských, v nichž byli ubytováni otroci, pardon, uprchlíci, a když kdosi začal třást rameny sladce snících spáčů v evidentní snaze přivést je do bdělého spánku. Nebylo to snadné, neboť oni ubožáci byli po svém převozu z Itálie velmi unaveni, ale přece jen se to podařilo.

Překvapeně zírali čerstvě procitnuvší muži ve věku dvacet až třicet let na postavy v bílých kápích, které se nad nimi mírumilovně skláněly.

„Vy muset odtud pryč! Tady vám hrozit velká nebezpečí! Tady nebýt bezpečná půda pro vy. Tady vás chtít zotročit, zneužít na veřejně prospěšné práce. Vy oběť hnusný podvod!

Ale vy žádný strach nemít!

My vás dostat do bezpečí!

Ale my muset pospíšit, za tři hodiny slunce zase vyjít na oblohu!

Schnell, schnell!“ lámavě sdělovaly postavy v bílých kápích uprchlíkům v jazyku, kterým na ně kdysi konejšivě mluvily jejich matky, nevzdělané, leč tradiční, zatímco jejich otcové, nevzdělaní, leč tradiční, vysedávali ve stínu rozložitých stromů a o čemsi celé dny vášnivě diskutovali, srkajíce zkvašenou obilnou kaši.

Postavy v bílých kápích musely rozespalým uprchlíkům dvakrát nebo třikrát zopakovat, jaký strašlivý osud je čeká a nemine, pokud setrvají v těchto těsných a úzkých celách.

Ale jakmile jim to došlo, bylo vše ostatní dílem okamžiku. Postavy v bílých kápích je pod pláštíkem tmy odvedly do přistavených autobusů, které se, hned jak všichni nastoupili, rozjely, vezouce uprchlíky do skutečného bezpečí, a které byly bezpečně naposled spatřeny u Devíti křížů, jak se po krátké, asi desetiminutové přestávce, opět vracejí na dálnici.

Když se politici z „Žít Brno“ dostavili ráno na Špilberk i s okovy a oranžovými vestami, které chtěli navléknout uprchlíkům, zívali na ně jen prázdné cely.

„To byli jistě xenofobové a fašisti!

Osvobodili černého muže ve jménu své zrůdné fašistické ideologie!“ mohli se otrokáři z „Žít Brno“ vztekem pominout.

Ale nebylo jim to nic platné. Jejich nehumánní plán na odlesnění Brna pomocí otrocké veřejně prospěšné práce uprchlíků žalostně ztroskotal, černí bratři slušných lidí už byli dávno na bezpečném místě, zcela mimo dosah rozzuřených otrokářů...

Autor: Karel Trčálek | pátek 20.7.2018 17:10 | karma článku: 22.67 | přečteno: 1217x

Další články blogera

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.43 | Přečteno: 605 | Diskuse

Karel Trčálek

Není to velmi nefér vůči ostatním blogerům, že je můj článek pořád ještě na titulce blogu?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to silně nefér vůči panu Nožičkovi (a o jisté kolegyni blogerce ani nemluvě), že je můj článek pořád na titulce, zatímco článek pana Nožičky tam už dávno není....

26.3.2024 v 9:19 | Karma článku: 33.38 | Přečteno: 810 | Diskuse

Karel Trčálek

Kam se poděli Rajchlovi proruští dezoláti? Kdy podá vláda pětihnusu konečně demisi?

Nikdy bych nenazval včerejší účastníky statisícové protivládní a mírové demonstrace za proruské dezoláty, kdyby je tak neoznačil jeden z organizátorů této monstrózní akce, pan JUDr. Michal Hašek...

24.3.2024 v 17:28 | Karma článku: 32.18 | Přečteno: 765 | Diskuse

Karel Trčálek

Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím

Pan Nožička Josef se přiznává, že lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumí. To já, nechci se chválit, jim rozumím naopak velmi dobře...

23.3.2024 v 18:01 | Karma článku: 42.99 | Přečteno: 9611 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 30.83 | Přečteno: 426 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 27.08 | Přečteno: 1504 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 15.96 | Přečteno: 252 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.19 | Přečteno: 189 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 17.53 | Přečteno: 254 | Diskuse
Počet článků 2931 Celková karma 24.72 Průměrná čtenost 868

Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...