Jsem ženatý, ale ženy mě stále sexuálně přitahují

15. 07. 2019 17:49:42
Oženil jsem a čekal, že mne ženy přestanou sexuálně přitahovat. Jenže opak je zjevenou pravdou, přitahují mě snad ještě víc

Oženil jsem se schválně v kostele, ale zázrak se nedostavil.

Jaké bylo mé zděšení, když jsem hned na druhý den zjistil, že mne ženy stále sexuálně přitahují, totiž i jiné ženy než jen ta vlastní!

Většina žen, na které jsem pohlédl, zůstávala pro mne i nadále, ač jsem byl již několik hodin ženat a měl jsem za sebou svatební noc, sexuálním objektem, a tedy i při pouhém pohledu na ně musel jsem nutně hřešit!

Vystrašen tím, běžel jsem okamžitě za knězem, který mne oddával. Byl to ještě poměrně mladý muž. Mohl mít okolo třiceti let, byl tedy přibližně stár jako Ježíš, když začal působit, přesto se mu však v obličeji usazovaly již neklamné známky důstojnosti a velebnosti, taky typické pro tyto muže, kteří rozhodli se pro svatý celibát.

Po nezbytných úvodních ceremoniích, které vždy přináší setkání s knězem, jsem přešel rovnou k věci: „Chci se vás na něco zeptat, pane faráři a tentokrát se to nebude týkat trojjedinosti.

Zajímá mě něco jiného.

Totiž to, zda jste skutečně knězem?“

Farář se mému dotazu samozřejmě podivil, ubezpečiv mne, že samozřejmě přijal kněžské vysvěcení z rukou biskupa.

„Nemyslím to zle, ani nechci říct, že jste podvodník jako Halík,“ ujistil jsem ho zase já a pokračoval, „ale třeba mohlo při vašem vysvěcení dojít k nějaké formální chybě, třeba se biskup přeřekl, omylem nepoložil zcela přesně ruku na vaši hlavu, nebo měl prsty při svěcení příliš u sebe, nebo vy sám jste v tu chvíli myslel na něco, co nemělo s vysvěcením nic společného a tedy jste ve skutečnosti vysvěcen nebyl, ačkoliv to vypadalo, že vysvěcen jste.

U takovýchto důležitých obřadů stačí přece maličkost, nepatrná odchylka a kýžený výsledek se nedostaví.“

Kněz odpověděl něco v duchu, že o ničem takovém neví, že jeho vysvěcení je zcela řádné a že je u boha veden jako kněz, přičemž bylo zřejmé, že je mu moje vyzvídání proti srsti a jen křesťanská morálka mu brání v tom, aby se mne nerozeřval, že zpochybňuji jeho kněžské vysvěcení.

Abych to utnul, řekl jsem: „Proč se ptám?

Ptám se proto, že mne stále sexuálně přitahují ženy, velebný a důstojný pane!

Jak víte, vstoupil jsem docela nedávno, vlastně stále jen před několika málo hodinami do stavu manželského, to jest, byl jsem spojen navěky, jak tady na zemi, tak i v nebi, v dobrém i zlém se svou ženou, byl jsem spojen bohem, respektive vámi, který zde boha zastupujete, vykonáváte jeho vůli atd.

Z toho, co mi vámi bylo sděleno při školení před vstupem do manželství, jsem pochopil, že moje žena, se kterou jste mne oddal, bude již mojí jedinou ženou po celý život, že žádnou jinou ženu už nepoznám, myslím, tělesně nepoznám.

Avšak ke svému překvapení jsem zjistil, že mne ženy nadále sexuálně přitahují!

Oženil jsem se, ale nic se nezměnilo!

Teď, když mám ženu, se kterou můžu souložit, aniž bych zatracoval svoji duši, by mne přece už jiné ženy přitahovat neměly, protože spása musí být vždy víc než hřích.

Ale ony mne stále přitahují, stále jsou pro mne sexuálním objektem!

Požehnal jste, velebný a důstojný pane, našemu manželství, respektive požehnal mu bůh skrze vás, tak proč mne pořád přitahují jiné ženy, proč už jen při pouhém pohledu na ně, a nemůžu se přece pohledům na ně vyhýbat, musím hřešit, proč mne před tím svátost manželská neochránila, je-li svátostí?

Žádáme přece boha při svých modlitbách, aby nás ochránil od všeho zlého, vstoupil jsem dokonce kvůli tomu do manželství, ale ve skutečnosti nejsem od ničeho nijak chráněn, není zde žádný rozdíl mezi tím, když jsem byl svobodný a tím, když jsem nyní ženatý, musím-li při pohledu na ženy stále hřešit.

A tak mne napadlo, jestli naše manželství ve skutečnosti uzavřeno nebylo, protože vy nejste ve skutečnosti knězem, protože kdybyste byl opravdu knězem, měl bych si vystačit už jen s jednou ženou, s tou, se kterou jsem oddán, a ostatní ženy by už neměly pro mě být sexuálními objekty, přičemž opak je smutnou pravdou.

Ale když říkáte, že knězem jste, když to tvrdíte, když na tom trváte...“

Kněz samozřejmě důrazně zopakoval, že je nadevší pochybnost knězem a dlouze se a obšírně se rozhovořil o pokušení, prokládaje svůj výklad hojně citáty z evangelia.

Nevím proč, ale ten jeho výklad, který se motal pořád dokola, v němž pořád zdůrazňoval, že musíme být silní a myslet na boha, mne dráždil a rozčiloval stále víc a víc až jsem vybuchl.

„Jděte k čertu s nějakým pokušením!“ zvolal jsem a pokračoval, „právě proto jsem se ženil, abych byl pokušení ušetřen, a vy tady pořád melete dokola, že musím být silný!

Tak proč jsem se ženil, když teď musím být pořád silný?!

Chci vědět, odkud se to pokušení bere, i když jsem teď ženatý a můžu mít sexu, který není hříšný, co hrdlo ráčí!

Buď je manželství svátost, která nás uchrání od všeho zlého, nebo není svátost, a pak vy nejste kněz, protože kdybyste byl kněz, tak by už pro mne nebyly ženy sexuálním objektem!

Ožením se a mám odolávat pokušení!

Kdo to kdy viděl!

A netahejte sem žádného ďábla, prosím vás!

Buď je bůh všemohoucí a má tedy i moc nad ďáblem, nebo není všemohoucí a potom není bůh!

A je-li všemohoucí, a přesto dovolí, aby nás pokoušel ďábel, nebo nás dokonce pokouší on sám, pak nemůže existovat žádný hřích, protože když tomuto božímu pokušení podlehneme, tak jsme podlehli bohu a podlehnout bohu vždy musíme, protože nemůžeme být silnější než bůh, nemůžeme se vzepřít boží vůli.

Víte, co já teď udělám, velebný a důstojný pane!

Já teď půjdu a podlehnu pokušení!

S první ženou, kterou potkám, sesmilním ve svých myšlenkách, a možná nejen ve svých myšlenkách!

Buď jste mě měl pořádně oddat, tak, abych už byl navždy ušetřen všeho pokušení, nebo nežvanit o tom, že bych měl být silný!“

To jsem řekl tomu mladému muži, který se prohlašoval za kněze a nechal ho napospas jeho vlastnímu rozhořčení, protože kněze jistě musela taková slova rozhořčit, neboť se jistě dotkla jeho pýchy a jeho kněžského ega.

Ale co je mi do nějakého chlápka, který předstírá, že žije v celibátu a který si kvůli tomu nechal vyholit na hlavě kolečko?

Šel jsem a hned s první ženou jsem zhřešil v myšlenkách, parádně jsem si to užil, a nebyla to moje vina, neměl jsem se z čeho zpovídat, by-li to sám bůh, který mne takto pokoušel.

Ženě doma jsem samozřejmě nic neřekl.

Copak ona taky nehřeší ve svých myšlenkách?

Všichni hřešíme, protože tam, kde jsou hříchy, je a musí být i bůh, a dost možná, že jedině tam.

Autor: Karel Trčálek | pondělí 15.7.2019 17:49 | karma článku: 14.06 | přečteno: 623x

Další články blogera

Karel Trčálek

Kateřina Konečná prozradila, že dnešní komunistické názory jsou docela nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 7:56 | Karma článku: 15.90 | Přečteno: 190 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 19.15 | Přečteno: 248 | Diskuse

Karel Trčálek

Čelíme statistickému zkreslení paní Šichtařové!!!

Počet lidí, kteří jsou přesvědčení, že je paní Šichtařová ekonomka, v roce 2023 stoupl o 173 000 na 4,224 milionu lidí. Vyplývá to ze statistik paní Šichtařové...

18.3.2024 v 8:43 | Karma článku: 18.32 | Přečteno: 380 | Diskuse

Karel Trčálek

Václav Klaus píše: „Musíme si pomoci sami, to je poselství výročí 15. března 1939!“

Nebýt prezidentů Edvarda Beneše a prof. Václava Klause, tak by nás váleční štváči, kteří se dožadovali zbraní, aby mohli vraždit Němce, tak by český národ už dávno neexistoval!!!

15.3.2024 v 17:35 | Karma článku: 23.69 | Přečteno: 384 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Helena Vlachová

Můj syn

Vždy jsem si přála mít tři syny. Jenže člověk míní a Osud mění. Nakonec zůstalo jen při jednom synovi.

19.3.2024 v 6:37 | Karma článku: 9.74 | Přečteno: 262 | Diskuse

Olga Medová

Útřivé

Nevstoupíš dvakrát do stejné... lavice. Lavice Dejvice, rýmovačka...Budova Fakulty architektury od Aleny Šrámkové. Plně obsazené řady. Přednášející za katedrou. Prezentace s fotografiemi.

18.3.2024 v 23:55 | Karma článku: 9.12 | Přečteno: 107 | Diskuse

Pavel Nitka

Jaký to je milý dědeček aneb Stářím moudrost nezískáš...

Vždyť určitě celý život pracoval, staral se o své blízké, jedl jen kvalitní potraviny a nikdy na veřejnosti nemluvil sprostě. Dokonce i mouchám vyrobil ve své dílně krmítko...

18.3.2024 v 19:20 | Karma článku: 11.18 | Přečteno: 400 | Diskuse

Ján Chomík

U kaderníka

Márne sa snažím spomenúť si, kedy som bol prvýkrát u kaderníka. Je to však pravdepodobne jedna z tých spomienok, ktorú moja pamäť už definitívne pochovala.

18.3.2024 v 18:37 | Karma článku: 7.43 | Přečteno: 110 | Diskuse

Josef Ulman

Ja ně prarassijskij...!

Včera jsem na jednom fóru dostal tip na video nechvalně proslulého Petra Hájka, ve kterém dělá rozhovor s Jindřichem Rajchlem.

18.3.2024 v 10:10 | Karma článku: 21.99 | Přečteno: 580 | Diskuse
Počet článků 2925 Celková karma 23.88 Průměrná čtenost 865

Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...