Brutálně otevřený dopis paní Jochové, fanatické bojovnici za tradiční rodinu

2. 12. 2019 18:05:26
Je trochu paradoxní, že homosexuálové se rodí z heterosexuálního pohlavního styku, ergo nestojí za rozpadem tradiční rodiny především heterosexuálové?

Paní J.-ová dostala dnes ráno dopis.

Byl odeslán teprve předešlého dne, protože měl, jak dobře vím, šestadvacetikorunovou známka.

Paní J.-ová si přisedla k oknu, aby lépe viděla, otevřela dopis, který byl od syna, a začala jej číst: „Milá maminečko, mám pro tebe radostnou zprávu, neboť ti musím sdělit, že zůstaneš navždy jedinou ženou v mé, životě!

Mám totiž tu strašlivou nemoc, však víš kterou, onemocněl jsem jí, ani nevím jak. To však jistě vím, že na ni není žádného léku. Ani nevíš, jak rád bych se nechal někam zavřít, aby tato moje nemoc nevycházela příliš najevo. Žádné takové ústavy, na způsob leprosárií, kde bychom byli my, takto nemocní, bezpečně zavřeni, abychom neohrožovali tradiční rodinu, takovou jakou jste i ty s tatínkem, však bohužel z důvodů čistě politických, jak dobře víš, neexistují.

Nemusíš však o mě mít žádný strach, maminečko!

Slibuji ti, a tatínkovi taky, že budu žít navždy sám, po celý svůj život, že nebudu nikdy nikoho milovat, že nebudu s nikým sdílet všechno dobré i zlé, že se nebudu nikoho něžně dotýkat, že se nebudu pro nikoho trápit tak, jak se může člověk jen trápit pro milovanou bytost, protože jsem nemocný, protože bych to všechno, co se považuje za lásku, musel cítit k muži.

Jsem však, díky tobě a tatínkovi, dobře vychován. Vím, že to všechno by ohrožovalo tradiční rodinu a než to, svojí láskou k milované bytosti stejného pohlaví ohrožovat tradiční rodinu, tak to budu radši do smrti sám, abyste na mne mohli být přese všechno to, co moje nemoc přináší, být hrdí, jako já ani trochu nejsem hrdý na to, že jsem tím, čím jsem.

Ale co nadělám?

Jistě, někdo skoro tak vzdělaný jako tatínek, pamatuji si dobře, jak nám místo pohádek četl knížky svých milovaných konzervativních autorů, které kromě něho už nikdo jiný neznal, a kteří dělali celý život totéž co on, totiž jen mlátili svoji prázdnou konzervativní slámu pořád dokola, by mohl namítnout, že moje nemoc je vlastně také tradiční hodnotou naší civilizace, protože jí trpěla dobře polovina veleduchů, na jejichž myšlenkách naše civilizace stojí i padá.

Co třeba ta stará buzna Platon?

Asi budeš muset, maminečko, Platona zavrhnout, neboť jestli někdo položil základy ohrožení tradiční rodiny, pak to byl on, Platon, se svými sympozii!

Já ti však, maminečko, ostudu dělat nebudu, já nebudu útočit na to, co je ti tak svaté, na tradiční rodinu!

Co jsme se jen nachodili každou neděli do kostela, kam jste nás s tatínkem chodili ukazovat, tatínek se vždy, než jsme vyrazilo, díval do zrcadla, aby zkontroloval, jestli je na něm všechno správně konzervativní!

Koho by tedy napadlo, že budu nemocný, když jsem poprvé přijímal svátostný pokrm!

Ale musím se ti, maminečko, přiznat k tomu, čemu jsem se nikdy nepřiznal ani u svaté zpovědi. Už tehdy mne přitahoval Ježíš přibitý na kříž, už tehdy mne vábilo jeho polonahé tělo, a když jsem poprvé spatřil obraz Salvator Mundi od buzny da Vinciho, věděl jsem, která bije, věděl jsem, že jsem nemocný, že bůh vaše modlitby nevyslyšel.

A z toho mám největší strach, maminečko!

Že Ježíš přijde podruhé na svět a já se neudržím a zamiluji se do něj, budu toužit po tom, aby mi umýval nohy, jako svým učedníkům, aby mne taky líbal na ústa a kdyby mne snad pozval na reprízu poslední večeře, na které to vypadalo jako na gay party, tak bych asi, maminečko, musel porušit slib, který jsem ti teď dal!

Ale snad bys mě za to neodsoudila, maminečko, kdybych se nechal sbalit Ježíšem, kdybych se stal jedním z jeho milovaných apoštolů a sdílel s ním i jedno lože.

Nemohla bys mě odsoudit, protože pak bys musela odsoudit i Ho, našeho Spasitele, v jehož zmrtvýchvstání s tatínkem věříte, a proto budete spaseni, ano, musela bys odsoudit i Ho, protože On to přece byl, kdo odloudil sv. Petra od jeho ženy a dětí, On to byl, kdo nelítostně rozbil Petrovu tradiční rodinu!

Když tak o tom, maminečko zlatá přemýšlím, nejlépe by bylo, kdybys, i s tatínkem přestoupila na islám, protože ten nejlíp brání ty hodnoty, které bráníš i ty, islám nejlépe konzervuje a chrání před erozí tradiční rodinu, za kterou tak bojuješ.

Vše, co je svaté islámu, je svaté i tobě maminko, a věř mi, že není účinnějšího nástroje, na ochranu tradičních hodnot , a tedy i rodiny, než šaría!

Kdyby se u nás zavedla šaría, hned by se lépe dýchalo tobě i tatínkovi, který tak nesnáší liberální demokracii, vždyť i Mohamed, na rozdíl od Ježíše, jenž vyhledával společnost mužů, stejně jako ostatní křesťanští svatí, žil v tradiční rodině, proto je, aspoň dle tvých měřítek slušnější a spořádanější člověk než Ježíš.

A toho, že by, maminečko zlatá, šátek neslušel, se nebojím!

Slušel by ti náramně!

Ostatně ani na křesťanku se nesluší, aby ukazovala nestoudně odhalená stehna, o prsech ani nemluvě a tím uváděla v pokušení zbožné a konzervativní muže jako je tatínek, nebo pan Semín.

Radím ti dobře, maminečko zlatá, přestup na islám, protože svým bojem za tradiční rodinu jen objevuješ Ameriku. Až tady bude u nás islám, bude i tradiční rodina zachráněna a já snad budu konečně někde se svou nemocí zavřen, nebo budu aspoň ukamenován a to bude můj nejšťastnější den, protože budu vysvobozen z pekla své nemoci.

Mnohokrát tě líbám a pozdravuj tatínka, doufám, že ho to, co jsem napsal, taky potěší.

S pozdravem

Navždy Tvůj syn!“

Paní J.-ová dočetla dopis a v očích se jí objevily slzy dojetí.

„Bude sám!

Je sice nemocný, ale celý život bude sám!

Aspoň že tak, díky bohu!“ šťastně opakovala pořád a ani si nevšimla, že manžel přišel z práce a má hlad jako vlk, ale dnes se musel obejít bez staré dobré teplé večeře, protože mateřská láska má přednost před žrádlem i vším ostatním.

Autor: Karel Trčálek | pondělí 2.12.2019 18:05 | karma článku: 35.35 | přečteno: 5600x

Další články blogera

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.58 | Přečteno: 613 | Diskuse

Karel Trčálek

Není to velmi nefér vůči ostatním blogerům, že je můj článek pořád ještě na titulce blogu?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to silně nefér vůči panu Nožičkovi (a o jisté kolegyni blogerce ani nemluvě), že je můj článek pořád na titulce, zatímco článek pana Nožičky tam už dávno není....

26.3.2024 v 9:19 | Karma článku: 33.38 | Přečteno: 812 | Diskuse

Karel Trčálek

Kam se poděli Rajchlovi proruští dezoláti? Kdy podá vláda pětihnusu konečně demisi?

Nikdy bych nenazval včerejší účastníky statisícové protivládní a mírové demonstrace za proruské dezoláty, kdyby je tak neoznačil jeden z organizátorů této monstrózní akce, pan JUDr. Michal Hašek...

24.3.2024 v 17:28 | Karma článku: 32.18 | Přečteno: 766 | Diskuse

Karel Trčálek

Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím

Pan Nožička Josef se přiznává, že lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumí. To já, nechci se chválit, jim rozumím naopak velmi dobře...

23.3.2024 v 18:01 | Karma článku: 43.02 | Přečteno: 9625 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 34.89 | Přečteno: 628 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.60 | Přečteno: 2186 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.05 | Přečteno: 299 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.34 | Přečteno: 216 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.67 | Přečteno: 280 | Diskuse
Počet článků 2931 Celková karma 24.72 Průměrná čtenost 868

Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...