Tetičko, nevíš něco o Větvičkovi? Vím, je v Opavě

2. 07. 2020 18:18:24
Česká televize nám připomněla výročí Milady Horákové a byla to taková nevyvážená propaganda, až museli některé televizní diváky kvůli tomu odvézt do Opavy

Chtěl jsem poděkovat Láďovi za jeho článek o lidických děckách. Napsal to v něm dobře, že Českou televizi ovládá ničivá levičácká síla, která zakazuje mluvit o Lidicích. Dokument o Miladě Horáková, který tam levičáci (i když komunisti jsou taky samozřejmě levičáci) vyrobili, to byla opravdu hnusná propaganda.

„Proč Česká televize například neukázala, že Urválek byl v soukromí docela milý a sympatický člověk, aha?

Proč neukázala Ludmilu Brožovou, jako starostlivou matku, která si přikládá k prsu své dítě?

Proč zamlčela, že Klement Gottwald, byl ve skutečnosti velmi zručný truhlář, který si na Hradě v Domečku zřídil truhlářskou dílnu a opravoval dělníkúm z Kolbenky nábytek?“ ptal jsem se a zároveň tím odhaloval propagandu levičáků v České televizi, vůbec všichni zlí lidé jsou dnes levičáci, oni jsou ztělesněním veškerého dnešního zla.

Ale v porubské Lidovce jsem Láďu nenašel.

Seděla tam ovšem naštěstí tetička a tak jsem se jí zeptal: „Tetičko, nevíte, kde je Láďa?

Nikde ho tady nevidím, ani na lustru není?“

„Vím,“ řekla smutně tetička a dodala, „Láďa je v Opavě.“

„Cože, Láďa je v Troppau? Co tam, proboha, dělá? A kdo ho tam poslal?“ zhrozil jsem se.

„Já. To já ho tam poslala,“ zasténala tetička.

„Vy? Vy jste ho tam poslala, tetičko!?“ nevěřil jsem vlastním uším.

„Ano, já. Je mi, jako bych ho odsoudila spolu s Miladou Horákovou. Asi ti to budu muset celé vyprávět, aby si mi ulevilo,“ řekla tetička a pustila se do vyprávění, „když jsem sem přišla, Láďa už tady seděl. Ale tak smutného jsem ho nikdy neviděla.

Tušila jsem, co ho asi trápí, a tak jsem řekla: ,Nic si z toho nedělej. Však ti levičáci v České televizi brzy ochutnají vlastní medicínu, Lipovská, Matocha, Veselý, to jsou jen první vlaštovky.‘

Ale asi jsem to neměla říkat, protože Láďa, jak slyšel Česká televize, tak vybuchl: ,Pojede někdo z chvilkařů do Berlína, kvůli lidickým děckám? Budou tam kvůli nim demonstrovat? Budou spolupracovníci sudeťáků z KDU-ČSL svým soudruhům promítat na pultík lidická děcka?

To mám, kura, všechno dělat já sám, nebo co?

Mám jet já do Berlína, mám promítat lidická děcka sudeťákům na jejich ksichty?

Copak jsem v tomto národě už jediný spravedlivý?!‘

No, já udělala další chybu, myslela jsem, že Láďa žertuje, byl to vždycky takový srandista, já se u těch jeho knížek vždycky doslova pochčím smíchy.

Tak jsem taky ze žertu řekla: ,Bavorská CSU je partnerskou stranou KDU-ČSL, to víš, jsou to katolíci. Proto mají v Bavorsku ve školách i v úředních budovách kříže, aby zdůraznili křesťanský základ evropské civilizace. V jádru to nemůžou být tedy špatní lidé, i když to jsou Němci. Možná to nevíš, ale podle bavorské ústavy jsou vedle Bavorů, Švábů, Franků, svébytnou národností i sudetští Němci.

Nebo si myslíš, že je špatně, že všude v Bavorsku jsou kříže a místo dobrý den se tam zdraví -Pozdrav bůh!-, a ne -Allahu akbar!-? a že Ratzinger, kterého odstranili levičáci a místo něho dosadili na papežský stolec Antikrista, je taky z Bavorska?‘

Ale už se stalo, co jsem řekla, nedalo se už vrátit. Myslela jsem to z legrace, ale Láďa byl nějaký divný.

,Oni nemusí nic dělat, tak dělají jenom zlo! To zlo je všude! V České televizi, v Praze! Všude je zlo! A největší zlo je Německo! Německo!

Pochopte to, tetičko!

To Němci zavraždili lidické děti a teď se o tom, kvůli nim nesmí mluvit, protože Českou televizi ovládá levičácká ničivá síla!‘ vykřikl Láďa.

No, ale já udělala zase chybu, protože jsem, to víš, školy nemám, pořád nepochopila, že si Láďa nedělá srandu a tak jsem řekla: ,Když bylo šedesáté výročí Lidic napsal německý prezident tomu českému dopis, kde se mu za Lidice omluvil a nazval to, co tam Němci provedli, zločiny a teroristickými činy.

No, nevím, jestli by totéž řekl ruský prezident třeba v Katyni.‘

A zase bylo pozdě a zase se už nedala moje slova vrátit.

,Ty tomu věříš?

Té jejich levičácké propagandě?!

Chceš říct, že osmdesát jedna lidických dětí je míň než jedna Horáková, protože je zavraždili Němci, kteří se už omluvili?

Ten dědek, ten levicový kripl, ten kříženec opic s prasaty, ten poskok Merkelové, říkal jen to, co ho naučili říkat v Bruselu!‘ praštil Láďa zlostí pěstí do stolu, až mu ta pěst docela zezelenala, tak že sám teď vypadal jako kříženec opice s prasetem, jako levičák, který by nejraději vyhodil všechny ty, kteří mají jiný názor než on z okna.

A já zase udělala chybu a zase si myslela, že si pořád dělá srandu, když mu ta pěst tak sama zezelenala a tak jsem řekla: ,Kdyby německý prezident lhal, proč by mu pak Klaus odepsal, že ten dopis je pozitivním gestem vůči naší zemi a pak by s ním i pokládal věnec v Lidicích?

Klaus se přece nedá opít rohlíkem, není zbabělec, aby Guackovi nevmetl do tváře pravdu, a taky jezdí přece na akce Alternativy pro Německo, takže sám vidíš, že existují i hodní Němci, když je má i Klaus rád.‘

Ale Láďa byl už úplně mimo. Přiblížil svoji tvář ke mně a ten jeho hitlerovský knírek se mu chvěl jako zaječí pírko, a když se zajíci chvěje jeho pírko, však víš, je vždy zle a já teprve pochopila, že si Láďa, ten největší srandista široko daleko, nedělá srandu, a tak bylo zle.

,Oni se scházejí u mě. Hermann a Posselt. Přijdou, posadí se mi na klín a libují si, že lidické děti skončili v plynu, na rozdíl od Hermanova strýčka, a jediné, čeho litují, že těch dětí v Lidících nebylo aspoň sto a jedno.

Jenže já je nachytal!

Narafičil jsem to tak, aby to u mě vypadalo jako v České televizi, víš jako v otázkách Václava Moravce a já sám se vydával za levičáka Václava Moravce, hehe!‘ rozesmál se konečně Láďa, ale z toho smíchu šel strach, „mysleli si, že jsem levičák Moravec a ke všemu se bezelstně přiznali. Sudeťáci se sem chtějí vrátit a chtějí Lidice zase vyhladit, aby se pomstili za odsun.

A víš proč ve vlacích Arrivy nejdou otevřít okna?

Protože to jsou ve skutečnosti pojízdné plynové komory!

Ve Zlínském kraji je hejtmanem Čunek z KDU-ČSL a tak tam teď jezdí německá Arriva, aby se v jejích vlacích mohl zplynovat každý, kdo chce připomenout zavraždění lidických dětí!

Já to všechno dobře vím, řekli mi to Hermann a Posselt!‘

No, a když mi to Láďa vykládal, třásl se ten jeho hitlerovský knírek tak, že jsem už měla docela strach, že mu praskne a z té rány se vyvalí takový odporný, už docela černý hnis, něco skoro už jako ropa. Tak jsem radši zavolala záchranku, kdyby tu ruku měl přece jen zlomenou. Ale jak to vypadá, tak jsem asi udavačka, jako ta paní z Lidic, co udala židovskou sousedku, protože Láďu odvezli okamžitě do Opavy.

Co on tam, chudák, v té Opavě, počne, když se tam už brzy vrátí Sudeťáci?!“

Tetička se tvářila zkroušeně a já si chápal, není to lehké, vypadat jako levičák.

„Bylo by asi lepší, kdyby ho odvezli do Kroměříže, to je fakt. Tam mají i kurty, myslím tenisové. Ale do Opavy je to zase blíž a možná už byl nejvyšší čas. Nemusíš si nic vyčítat, tetičko. Studená sprcha mu udělá určitě dobře. A tam, v Opavě, tam studené sprchy umějí, to se ví,‘ řekl jsem a dodal, ,hrome, to je ale dusno!

Skoro těm opicím, víš kterým, co na nich taky záleží, závidím, že to horko tak dobře snášejí, čert je vezmi!

A Láďovi vlastně taky, protože studená sprcha, to musí být v takovém dusnu hotový zázrak, tetičko, hned bych se tam do Opavy vydal za ním, jen kdybyste mne taky udala!“

Ale Tetička mě už neudala, a tak mi z toho dusna nakonec přece jen přeskočilo.

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 2.7.2020 18:18 | karma článku: 25.92 | přečteno: 1174x

Další články blogera

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 18.04 | Přečteno: 222 | Diskuse

Karel Trčálek

Čelíme statistickému zkreslení paní Šichtařové!!!

Počet lidí, kteří jsou přesvědčení, že je paní Šichtařová ekonomka, v roce 2023 stoupl o 173 000 na 4,224 milionu lidí. Vyplývá to ze statistik paní Šichtařové...

18.3.2024 v 8:43 | Karma článku: 17.82 | Přečteno: 336 | Diskuse

Karel Trčálek

Václav Klaus píše: „Musíme si pomoci sami, to je poselství výročí 15. března 1939!“

Nebýt prezidentů Edvarda Beneše a prof. Václava Klause, tak by nás váleční štváči, kteří se dožadovali zbraní, aby mohli vraždit Němce, tak by český národ už dávno neexistoval!!!

15.3.2024 v 17:35 | Karma článku: 23.69 | Přečteno: 384 | Diskuse

Karel Trčálek

Fašista Pavel by si měl vzít příklad ze slovenského prezidentského kandidáta Harabina!

Bohužel, i mezi bývalými komunisté se najdou fašisté. Naše smůla je v tom, že jeden takový fašista sedí na Hradě. To na Slovensku mají na bývalé komunisty mnohem větší štěstí...

14.3.2024 v 16:02 | Karma článku: 28.35 | Přečteno: 597 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Kateřina Konečná nechtíc prozradila, že dnešní komunistické názory jsou naprosto nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 0:59 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Eva Kislingerová

Budeme válčit se Slovenskem?

Z vyjádření některých politiků může nezúčastněný pozorovat nabýt dojmu, že diplomatické vztahy se Slovenskem jsou na bodu mrazu. Z médií to vypadá, že válka začíná a u Hodonína bude tanková bitva.

18.3.2024 v 13:24 | Karma článku: 20.99 | Přečteno: 469 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 18.04 | Přečteno: 222 | Diskuse

Jiří Turner

Tomáš Klus, Tomáš Halík a jiní „pomatenci“

Co intelektuál, to antisemita a nepřítel Izraele a FF UK jako líheň „hamásníků“. A pak tu máme ty naše angažované umělce, jako je Klus. Emoce, které vyvolává palestinsko-izraelský konflikt, už asi mnohým trochu zatemňují mozek.

18.3.2024 v 11:05 | Karma článku: 29.06 | Přečteno: 4669 | Diskuse

Petr Šindelář

Jurečka bez změn v zákonech a ústavě touží zvýšit zaměstnanost!

Na pomoc si vzal počítače a na výběr vzdělávacích kurzů zavedl e-shop. Nárok na dávky chce ztížit a zájem o práci na venkově naopak zvýšit. Premiér ale tvrdí, že 2 miliardy korun ve prospěch venkova nevydá a státní rozpočet...

18.3.2024 v 9:52 | Karma článku: 11.85 | Přečteno: 221 | Diskuse
Počet článků 2924 Celková karma 23.98 Průměrná čtenost 865

Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...