Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Salonní husita Landa by za Žižky už dávno visel na nejbližším stromě

Proti čemu by asi protestovali naši legračně drsní rockeři, tak milující své kšeftíčky a své pohodlíčko, v drsných časech husitských válek?

            V ulicích Tábora bylo toho zimního dne neobyčejně živo.

Hloučky lidí postávaly u svěřeneckých kádí, do kterých zaparkovali veškerý svůj majetek, všelijaké ty drahocennosti, které člověk úzkostlivě schraňuje a vláčí svým životem, aby si nepřipadal jako žebrák, jakoby snad ani nebylo nikdy řečeno, že první budou posledními a poslední prvními.

Kdo uměl jen trochu rozumněji mluvit, živě debatoval a přesvědčivě rozhazoval rukama, takže nebylo nikoho, kdo by v ulicích Tábora živě a nedebatoval a přesvědčivě nerozhazoval rukama.

Vypadalo se, že spousta lidí už má zkrátka dost onoho projektu zvaného „Husitské revoluční hnutí“, který je omezil na svobodě, kvůli kterému nebylo nic jako dřív a který, jak byl mnozí přesvědčeni, financoval Soros skrze husitské neziskovky, dokonce se mezi lidmi šířilo video, které tvrdilo, že Hus nebyl upálen, ale naopak, že se živý a zdravý nyní oddává všemožným neřestem v Římě, přičemž pravdivost tohoto videa nade vší pochybnost potvrzovalo to, že bylo záhy smazáno, ale ti, kteří ho stačili shlédnout, šířili tuto Pravdu dál.

Není divu, že tato všeobecná nespokojenost vyústila ve spontánní antihusitskou demonstraci, která byla uspořádána pod názvem „Chcípl Hus!“ a jíž se účastnili lidé všech názorových proudů, jejichž společným jmenovatelem byl selský rozum, který se projevoval především nedůvěrou v tzv. mainstreamová média, jejichž čelným představitelem byla Táborská televize a taky propagandistický server „Žižkův palcát“.

Demonstranti se slili v jednolitou hmotu, která ze všech stran obklopila pódium, na nichž se střídali jednotliví řečníci, kteří ve svých projevech dokazovali, že je „Husitské revoluční hnutí“ neomarxistickým a ultralevicovým experimentem sociálních inženýrů, jehož totalitní praktiky omezují jakoukoliv svobodu.

V čele všech těchto řečníků stál Daniel Landa, který mimo jiné prohlásil: „My, níže přítomní svobodní mužové a ženy s nevolí sledujeme vy´voj v našich i v okolních zemích.

S obavou hledíme na totalitní, nepromyšlené a neodborné příkazy a zákazy z pera hejtmana Jana Žižky, které dopadají na naše hlavy a ovlivňují naše životy. Znepokojeni sledujeme, jak se pojem svoboda doslova ztenčuje před očima a absolutní dominanci přebírá pojem kontrola. Tohle nepřipustíme.

Jako rovnoprávní občané této země, zároveň daňoví poplatníci a jako obyvatelé Evropy cítíme a vnímáme, že jsme hrdy´mi nositeli nikoliv jen povinností uložených nám řádem hejtmama Žižky, ale i stovky let budovany´ch a krví vykoupeny´ch práv jednotlivce, žijícího uprostřed starého kontinentu.

A budeme si za tím stát!

 Nejsme ovce ve stádu, abychom, byli za každý projev svobodného života trestáni smrtí, ale svobodní spolutvůrci našeho táborského státu.

V tuto chvíli požadujeme, abychom bezodkladně nebyli nesmyslně a neoprávněně omezováni v našich právech na shromažďování!

Je načase, aby nevolení zástupci v čele s hejtmanem Žižkou začali řešit důležité věci a přestali podléhat globálním eschalotogickým hysteriím. Smysluplny´ch úkolů, které ovlivní život především našich potomků je celá řada – preventivní opatření proti suchu, pokus o alespoň částečnou potravinovou soběstačnost, nezávislost a s tím související péče o tuto zemi ve smyslu fyzickém s ohledem na trvale udržitelny´ rozvoj ve všech oblastech našeho života, abychom nemuseli jen plenit a rabovat všechny okolní země, když tu vlastní jsme si sami vypálili ve jménu božím!

Žádáme odpovědné představitele husitského revolučního hnutí, tedy především hejtmana Žižku, aby s okamžitou platností povolil chlastací hudební fesťáky, aby se lidé mohli bavit, aby mohli chlastat, protože toho věčného modlení mají všichni už plné zuby. Navrhujeme, aby se hned příští týden v Táboře uskutečnil fesťák pro všechny slušné lidi, kde bych vystoupil já, Kabát, Doga a další zavedené skupiny, na které se dobře chlastá, a taky navrhujeme, aby tento fesťák byl putovní, aby byl z něho co největší vejvar!

Už máme plné zuby drancování a rabování a zabíjení ve jménu boha, chceme demokraticky diskutovat se svými názorovými oponenty a ne je jen nálepkovat jako šiřitele protihusitských dezinformací a proto i nemilosrdně vraždit!

Pozvolnému ukrajování osobních svobod říkáme rezolutně dost!

Buďte dobry´mi hospodáři, neničme si vlastní zemi husitskou revolucí.

Příklad Mistra Václava, ktery´ pro pravdu zemřel a na jehož odkaz navazuje naše klausistické, hnutí připomíná, kam může vést dlouhodobá nespokojenost s poměry v široky´ch vrstvách společnosti. Člověk se liší od ostatních forem života na této planetě právě svou nevypočítatelností. Nevypočítatelností v pravém slova smyslu, o níž se inženy´ři lidsky´ch duší nesčetněkrát v historii přesvědčili.

Jak říkal Mistr Václav Klaus: „Pravda a Klaus musí zvítězit nad dezinformací a Havlem!“

To řekl, mimo jiné Daniel Landa, a sklidil bouřlivý potlesk všech přítomných, kteří začali provolávat slávu Donaldu Trumpovi a taky Václavu Klausovi, po kterém pojmenovali i své hnutí za svobodu a proti totalitě, a nebylo nikoho, kdo by v tu chvíli nevěřil v brzké uskutečnění tohoto krásného a věčného snu o společnosti, v níž jsou lidé svobodní a nemusejí poslouchat žádného Žižku...

...

„Podívej, těch zase je! Úplně zakryli Slunce! Je den a přitom tma! To si musím natočit na mobil“ řekla Johanka, služebná děvečka na jednom statku nedaleko Českého Krumlova a hned namířila svůj mobil na nebe, které bylo plné krkavců.

„To se jistě zase v Táboře popravovalo! Vždycky, když se v Táboře popravuje, slétají se krkavci až z Rakous na bohatou hostinu. Hejtman Žižka se s ničím nepáře, ale má recht, na lůzu, jako jsme my, platí jen železná ruka. To jistě zase někdo proti němu brojil, jako tuhle ten zpěvák, víš ten Landa, vlastenec, jak ho pak bili, mrskali, natahovali, pálili, věšeli a nakonec i stínali.

Já to video na facebooku viděl a řeknu ti, byla to docela pěkná podívaná a spolu s ním popravili stovky dalších, co se jim zajídala kázeň a disciplína. Tenkrát bylo na obloze taky tolik krkavců jako dnes, ti si museli, pane jo, pošmáknout.

Kdoví, koho popravil Žižka teď. Určitě zase nějaké hříšníky, co by taky jen nejraději chlastali a pelešili se v klubech a na fesťácích, a možná popravil i vlekaře. Koho by taky pořád bavilo poslouchat to jejich remcání, že je husitské revoluční hnutí připravilo o tržby, protože bůh a spása duše, respektive zabíjení nepřátel v božím jménu a pro spásu duše, je důležitější než nějaké lyžování,“ řekl Vašek, pohůnek tamtéž, a Johančin milý.

„Tak a mám to. Dám to radši na Parler, tam mi to nesmažou. Co myslíš?“ zeptala se Johanka.

„Jo, to bude lepší, jestli rovnou nesmažou celý Parler,“ řekl Vašek a začal něco kutit na svém chytrém mobilu, zatímco volci, které měl na starost, lhostejně hleděli na nebe a na opozdilé krkavce, kteří spěchali na tu velkou hostinu.

 

 

Autor: Karel Trčálek | úterý 12.1.2021 17:38 | karma článku: 23,38 | přečteno: 722x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Nebezpečná hra s ohněm paní Kateřiny L.

Co myslíte, že je nebezpečnější? Kouřit na bedně s dynamitem, kontrolovat množství benzínu v nádrži s hořící sirkou v ruce, nebo se vojensky zapojit do války? Kdo tipoval poslední možnost, podle mne trefil

26.4.2024 v 15:32 | Karma: 0 | Přečteno: 0x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Mistr a Markétka

Budu si muset někdy tuto knihu opravdu přečíst, třeba bude skvělá. Zatím jsem ji jen spálil ve svém krbu...

25.4.2024 v 14:53 | Karma: 20,11 | Přečteno: 378x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Minuty pro Hitlera z Institutu Václava Klause

Majitelé jediných pravd, např. ti z IVK, jsou-li přitlačeni ke zdi důkazy, že zadupávají svobodu slova, že destruují voltairovský princip a že umlčují a zastrašují své oponenty, vytáhnou obvykle svůj poslední zoufalý argument...

24.4.2024 v 15:09 | Karma: 22,32 | Přečteno: 456x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Zrádce Beneš zachránil republiku, málo platné!

Západní spojenci měli naštěstí dost rozumu, na rozdíl od tehdejších našich domácích chciválků, aby zabránili v Mnichově masakru českého národa, takže Edvard Beneš mohl v klidu vyvěsit bílou fangli, abychom přežili

21.4.2024 v 16:51 | Karma: 22,06 | Přečteno: 653x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Cos to porobil, Pavelenko Pavle?

Tuto píseň si dost možná prozpěvovali někteří učitelé na Slovácku, když na obličeji pana prezidenta viděli malou, asi půlmetrovou řeznou ránu

21.4.2024 v 12:42 | Karma: 25,31 | Přečteno: 698x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Danko dostal za nabouraný semafor pokutu a zákaz řízení. A šel zametat

26. dubna 2024,  aktualizováno  15:10

Předseda Slovenské národní strany (SNS) Andrej Danko oznámil, že dostal pokutu 900 eur (zhruba 22...

Policie navrhla obžalovat za podvod dva rusínské aktivisty s vazbami na Zemana

26. dubna 2024  15:05

Policie navrhla obžalovat dva proputinovské rusínské aktivisty Mychajla Ťaska a Vasyla Džuhana z...

Nejdřív spor o Green Deal. Sliby politiků pak převrátila umělá inteligence

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno 

Tématu Green Dealu a jeho možné revize se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

Velitelé jsou svině, moji rotu zničili. Ukrajinci hasí průlom v Donbasu

26. dubna 2024  14:54

Premium Zatímco Rusové rozšiřují průnik kolem strategicky položeného městečka Očeretyne, Ukrajinci řeší,...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 2949
  • Celková karma 25,28
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik