Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Rozmáhá se nám tady takový nešvar, přednostní očkování proti Covidu

Kdo se nenechá přednostně očkovat proti Covidu, jako by ani nebyl Čech a přitom je vakcína proti Covidu jen odporné Gatesovo svinstvo. Vítejme každý hlas, který všechna rizika přednostního očkování zasadí do příslušného kontextu

            Nic se na tomto světě neděje náhodou, protože kdyby tak tomu bylo, nezbývalo by nám, než si přiznat, že i naše existence je pouhým dílem náhody, že jsme nebyli stvořeni bohem k obrazu jeho, ale že jsme toliko produktem naprostého chaosu, který je jediným řádem, jenž vládne veškerému universu.

            A neděje-li se na tomto světě nic náhodou, pak nemůže být náhodné ani přednostní očkování proti covidu, jakkoliv se snad, alespoň v podání naší vlády a „krizového manažera“, který stojí v jejím čele, může zdát naprosto chaotickým. I přednostní očkování proti covidu má svůj, ostatně jako cokoliv, skrytý význam, i ono je jedním z bodů časové řady, která nám, když si ji sestavíme, ukáže, jak je nahodilost našich životů, všech jeho událostí a jevů s ním spojených, jen zdánlivá.

            Ale nač tato předmluva?

            Copak by se lidstvo bez ní docela dobře neobešlo, nejsou tato slova nanejvýš zbytečná, jako každá slova, která neposkládána jediným správným způsobem, nám nezjevují skutečnou Pravdu?

            Mohl jsem si snad ušetřit tuto zbytečnou práci a jít rovnou na věc, ale neděje-li se nic náhodně, pak není jistě ani náhoda to, že jsem tuto předmluvu napsal, byť některá slova v ní jsou silně nedostatková a stálo mne proto jisté úsilí je sehnat, to všechno by odpadlo, kdybych přece jen necítil nutkavou potřebu vyjádřit své, dle všeho i bytostné přesvědčení, že nic se neděje náhodou.

            Dnes totiž došlo k bezprecedentnímu rozpolcení mé osoby. Každému se občas rozpoltí osobnost, na tom by nebylo nic divného. Ale co mne na tom překvapilo a zarazilo, bylo to, jakých extrémních rozměrů toto mé rozpolcení dosáhlo, něco takového jsem dosud nezažil. A aby toho nebylo málo, týkalo se toto mé rozpolcení, jak už asi tušíte, přednostního očkování proti covidu, jehož jsem mohl, díky nejrůznějším známostem, využít, aniž bych se musel kdekoliv pracně registrovat jako nějaká babička Boženy Němcové.

            A co vlastně jde?

            Jak jistě víte, bude konec tohoto světa spojen s bitvou mezi Kristem a Antikristem, která ovšem dopadne vítězně pro Krista. Nechám teď stranou rodinné poměry obou aktérů této poslední bitvy mezi Dobrem (Kristem) a Zlem (Antikristem), nebudu se pídit po tom, čím synem je Antikrist, zda se náhodou nejedná o bratrovražedný boj, to mi ostatně ani nepřísluší.

            Řeknu jen tolik, že pro druhý příchod Krista je nutné, aby tento svět ovládl Antikrist a tedy mohla být svedena ona bitva, jinými slovy Kristus nepřijde dřív, dokud tento náš, jinak docela pohodový svět, ukažte mi nějakou jinou planetu, kde je voda v kapalném skupenství, nebude plně v moci Antikrista.

            A toho se týkalo moje rozpolcení, tohoto, tak zásadního bodu veškeré historie jak tohoto světa, tak veškerého lidstva, které nemůže být přece vymazáno jen tak beze stopy, jako by na žádném lidstvu nikdy ani trochu nezáleželo, jako by lidstvo, nazíráno z čistě duchovního hlediska, nebylo nikdy ničím víc než jen zcela primitivní amébou.

            Sledoval jsem právě porno z duchovního prostředí čistě ženského kláštera, když k onomu rozpolcení došlo.

            Právě v tom nejnapínavějším okamžiku cosi ve mně vykřiklo: „Přednostní očkování proti Covidu je dílem Antikrista! Přednostní vpich na levém rameni je jeho znamením, podle něj poznáte je!“

            Ohromen tímto poznáním, přestal jsem takřka vnímat to, co se odehrávalo v ženském klášteře, protože tady byla ona nabídka na přednostní očkování, na kterou stačilo je kývnout.

            „Antikrist je tady! Bude konec světa!“ zvolal jsem, protože lidí s přednostním znamením Antikrista teď bude samozřejmě přibývat.

            Ale to nebylo všechno, to byl teprve, abych tak řekl, začátek.

            Jen co doznělo toto moje zvolání, vykřiklo něco jiného ve mně: „Po mně přijde někdo větší a ten nebude přednostně křtít vodou, ale vakcínou proti covidu. Vpich na levém rameni bude znamením přednostního křtu!“

            Tentokrát jsem už musel zalapat po dechu, jako kdybych se byl býval taky nakazil a měl ten nejtěžší průběh, jaký si lze ve stísněných podmínkách našeho světa představit.

            „Jen ten, kdo je přednostně očkován mne následuje, jen ten, kdo byl očkován, bude žít věčně!“ zvolal jsem, jako bych já sám byl Kristem!

            Byl to ovšem přímý důsledek mého rozpolcení, které mě tak nečekaně zasáhlo, nemusím snad říkat, že to, co odehrávalo přímo před mými očima v ženském klášteře, mne už nijak nezajímalo.

            Nemohlo být pochyb, že Dobro a Zlo mezi sebou svádí tam kdesi uvnitř mne krutou bitvu mezi sebou a mně nezbývá, než jen tomu nečinně přihlížet, aniž bych své konečné rozhodnutí, zda se nechám přednostně očkovat, mohl nějak ovlivnit. Každý Antikrist vám ale samozřejmě bude tvrdit, že je Kristus, každý Antikrist vás bude varovat právě před Antikristem, aby vás dokonale zmátl, z tohoto pohledu musí být každé evangelium vždy jen rafinovanou dezinformací.

            Ale co když bude opravdu u posledního soudu stát Kristus s injekční stříkačkou a bude tvrdit, že vakcína proti Covidu je jeho tělem i krví v jednom (a to i včetně vepřové želatiny) a kdo je přednostně přijme, bude žít věčně?

            A každý, kdo tuto vakcínu odmítne a nenechá se přednostně očkovat, sám si nad sebou vynese svůj ortel?

            Ale vyhraje poslední bitvu skutečně Kristus?

            Nebude tím posledním soudcem nakonec Antikrist a jedině jeho znamení na levém rameni bude zárukou přednostní spásy?

            A tak se stalo, že jsem na své přednostní očkování kývl, aniž by se mi to zdálo jakkoliv nemorální, že se nechám přednostně očipovat, lidé se přece dopouštějí i mnohem větších svinstev, než je přednostní očkování, namátkou mě napadá třeba Havel...

 

              P. S. Právě mne napadlo, zatímco se injekční jehla blíží k mému levému rameni a lékařka v kombinéze mne konejší, abych se ničeho nebál, že to jen trochu štípne, že Kristus i Antikrist je jedna a tatáž osoba, u které rovněž došlo k rozpolcení a tak armagedon není ničím jiným než jen vnitřním bojem, protože Dobro a Zlo je finále vlastně totéž.

  

Autor: Karel Trčálek | pátek 15.1.2021 18:26 | karma článku: 15,74 | přečteno: 646x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Mistr a Markétka

Budu si muset někdy tuto knihu opravdu přečíst, třeba bude skvělá. Zatím jsem ji jen spálil ve svém krbu...

25.4.2024 v 14:53 | Karma: 16,36 | Přečteno: 234x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Minuty pro Hitlera z Institutu Václava Klause

Majitelé jediných pravd, např. ti z IVK, jsou-li přitlačeni ke zdi důkazy, že zadupávají svobodu slova, že destruují voltairovský princip a že umlčují a zastrašují své oponenty, vytáhnou obvykle svůj poslední zoufalý argument...

24.4.2024 v 15:09 | Karma: 21,64 | Přečteno: 441x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Zrádce Beneš zachránil republiku, málo platné!

Západní spojenci měli naštěstí dost rozumu, na rozdíl od tehdejších našich domácích chciválků, aby zabránili v Mnichově masakru českého národa, takže Edvard Beneš mohl v klidu vyvěsit bílou fangli, abychom přežili

21.4.2024 v 16:51 | Karma: 22,06 | Přečteno: 650x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Cos to porobil, Pavelenko Pavle?

Tuto píseň si dost možná prozpěvovali někteří učitelé na Slovácku, když na obličeji pana prezidenta viděli malou, asi půlmetrovou řeznou ránu

21.4.2024 v 12:42 | Karma: 25,31 | Přečteno: 698x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Íránské střely a Institut ajatolláha Václava Klause

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán zpackal nejen svůj víkendový útok, ale jak nepovedené je prý i íránské pivo...

19.4.2024 v 14:06 | Karma: 24,22 | Přečteno: 679x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 2949
  • Celková karma 25,24
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik