Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Rychlý postup Talibanu je nadějí i pro Evropu

Taliban postupuje raketovou rychlostí na Kábul a než se nadějeme, budeme ho mít i tady. Ale pořád lepší Taliban než LGBT nebo BLM, nebo rovnou celá progresivismem paralyzovaná Evropská unie

            Rychlý postup Talibanu mě od začátku rozradostnil nadějí, která se již brzy naplní. Dnes mi totiž psal jeden můj známý, bydlící v okrese, který jako první z našich jednasedmdesáti okresů padl do ruku Talibánu, obsah tohoto dopisu je povzbudivý, že jej sám hned zveřejňuji, abyste se mohli podělit o tuto radost se mnou.

            „Není to tak zlé, jak si mnozí mysleli, ba právě naopak, je to skvělé!“ píše mi známý a nadšeně pokračuje, „obsazení našeho okresu bylo rychlé a bezbolestné, naše armáda nekladla téměř žádný odpor, ostatně výběrové řízení na dodání obrněných transportérů pořád ještě běží, tuším už desátým rokem, aniž by se nějak hnulo z místa.

            My, konzervativci, jsme příchodem Talibanu určitě nic neztratili, ba právě naopak. Představ si, že si talibové nejenže neholí ptáka jako hipsteři, co bydlí v hipsterských čtrtích, nejedí maso a vozí se v elekromobilech, i když ho mají obřezaného, ale je jim taky zcela lhostejná i klimatická změna!!!

            Myslím, že dnešním dnem, aspoň v našem okrese Green Deal skončil, už jen proto, že nespadáme pod Brusel, ale pod Taliban. Ano je to zvláštní, ale s příchodem Talibanu se život vrátil do starých vyjetých kolejí. Jdeš po našem okresním městě a nikde nenarazíš na buzeranty, jak se drží za ruce, na to jsou talibové obzvláště hákliví a vzhledem k tomu, že mají vždy po ruce ostře nabité breny (třebaže jen jedničky) si každý buzerant, o lesbách nemluvě, dobře rozmyslí, jestli má být hrdý na svou sexuální orientaci.

            A rodina?

            To je pro ty vousaté chlapíky ta nejposvátnější hodnota a předmanželský sex je pro ně stejný hřích, jako pro nás konzervativní křesťany, dobří se lidé se na zásadních věcech vždy shodnou. I ženy už u nás chodí zahalené, i když je pořád parné léto, a přiznám se, že je to pro mě úleva, když mě ta ženská nahota už tak nedráždí, já se ti kamaráda kolikrát div nerozvyl, když jsem potkával v létě všechny ty ženské, co byly oblečené zrovínka tak, jako kdysi kurvy na E55, ale to byly samozřejmě kurvy.

            Ani jinak si na Taliban nemůžu stěžovat, po progresivistech ani vidu, ani slechu, a když řekneš nahlas negr, žádný talib tě neobviní z rasismu a na místě nevykoná rozsudek zastřelením. Samozřejmě, že máme tu výhodu, že tady u nás ve střední Evropě, a v Česku zvlášť, mělo vždy konzervativní vidění světa navrch a já teď musím sám přiznat, že není nic konzervativnějšího než islám.

            Má samozřejmě svoje mouchy, člověk je přece jen odkojený vepřem, knedlem, zelem a pivem, ale řeknu ti, že talibská kuchyně taky není špatná. To bys nevěřil, na kolik způsobů lze upravit skopové, to bys nevěřil, ale já už na bůček nemám ani pomyšlení.

            S pivem, a obecně s chlastem, je to pravda, horší. Ale našinec si časem zvykne na všechno. Ostatně sám sis asi všiml, kolik se poslední dobou motalo všude po ulicích opilců, div to nevypadalo, že u nás chlastá každý druhý člověk, protože ty tlaky ze všech stran byly fakt nesnesitelné. Ale to s příchodem talibů taky zmizelo, určitě nemusíme mít strach, že budou pumpovat do ekonomiky peníze, jak to dělala centrální banka, ani že budeme projídat budoucnost zvyšováním důchodů.

            Jak říkám, mám z toho opravdu dobrý pocit, v každém případě lepší, než kdyby se tady nasáčkovali ortodoxní Židé. Život má tady u nás v okrese konečně opět svůj pevný, dá se říct odvěký řád, svůj duchovní rozměr jako kdysi, jen s tím rozdíl, že dřív jsi musel být katolík, a teď musíš být muslim.

            Ale bůh jako bůh. Hlavně, že v něco věříš, v něco, co nás přesahuje a do ráje se taky dostaneš tak jako tak. Jen teď nemusíš plnit to, co ti přikazuje církev, nýbrž musíš plnit to, co ti přikazuje korán, ale korán ti naštěstí přikazuje totéž, co církev. Vždyť každý katolík by měl taky každý rok vykonat pouť k diecézní katedrále a aspoň jednou dojít po svých do Čenstochové, tak co na tom, že se pro změnu podíváme do Mekky. Vždyť Dubaj je pro nás, Čechy, už dávno druhým domovem, nikde ve světě nepotkáš víc Čechů než na letišti v Dubaji.

            Starý dobrý svět se zdá být zachráněn, aspoň tady u nás. Přeji ti, aby i tvůj okres obsadil Taliban co nejdřív, věř mi, že záchrana tradičních hodnot za to opravdu stojí, letos Prague Pride už opravdu konat nebude a naše toužebné přání se tak konečně vyplní.

Za chvíli se budu muset zase poklonit směrem Mekce, ale člověk rád ohne hřbet, když ho hřeje vědomí, že tradiční rodina je zachráněna. A my se toho islámu tolik báli, aby se teď ukázalo, že islám je spásou konzervativní Evropy, já ti, čéče, fakt vážně uvažuji, že do toho Talibanu asi taky vstoupím, stejně jak ten Okamura, protože naše děti mají právo na normální život.

            S pozdravem Allahu Akbar Tvůj...“

            „Už aby tady byli a zatočili jednou provždy se všemi progresivistickými vizemi fungování společnosti včetně zvrácené rovnosti žen a mužů!“ dodávám jen za sebe a jdu ven, abych spolu s ostatními konzervativci nedočkavě vyhlížel příchod Talibanu  i do našeho okresu...

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 12.8.2021 18:45 | karma článku: 24,06 | přečteno: 878x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Trollí farma existuje taky na nádraží Praha-Krč

A řekněte sami, lidé dobří a s mozky nevymytými vládní protiruskou propagandou, co by to bylo za trolí farmu bez toho, aby v ní v režimu 24/7 nemakal jako urvaný chatbot (zadaná slova jsou Rusko, mír, Dostojevskij)

17.5.2024 v 16:57 | Karma: 20,64 | Přečteno: 373x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

L. Jakl, kovaný politický pracovník Institutu Václava Klause by rád suspendoval novináře

Ano, pan Jakl má pravdu. Nepohodlné novináře je třeba suspendovat. Třeba kalašnikovem, jak to navrhoval Miloš Zeman, protože za svobodu he třeba bojovat, jak za ní bojuje pan Jakl v duchu revolučního marxismu...

16.5.2024 v 17:22 | Karma: 23,93 | Přečteno: 533x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Proč někteří lidé nenávidějí R. Fica natolik, až jim vadí, že se modlím za jeho uzdravení?

Modlíme se všichni za uzdravení pana Fica, a přesto se najdou mezi námi lidé, kteří jsou schopni nás kvůli tomu nenávidět...

16.5.2024 v 13:55 | Karma: 7,84 | Přečteno: 86x | Diskuse| Hyde park

Karel Trčálek

Atentát na Fica je plodem nenávisti, kterou rozsévají zaprodanecká liberální média

Nebylo dne, aby ve slovenských zaprodaneckých médiích někdo nevyzýval k násilnému svržení vlády a nastolení progresivistické diktatury. A to je výsledek!!!

15.5.2024 v 17:20 | Karma: 21,38 | Přečteno: 649x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Co mi dalo tzv. Hornerovo opáčko z dějin Ukrajiny

Dalo mi toho hodně. Sice jsem všechno to, co je v něm napsané, už mnohokrát někde četl, nebo někde slyšel, ale osobité podání jeho autora z něj dělá opravdu o svěží a půvabné dílko

15.5.2024 v 14:18 | Karma: 25,12 | Přečteno: 427x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Gruzínská prezidentka vetovala „ruský“ zákon. Jde do boje s vládou

18. května 2024  16:55,  aktualizováno  22:06

Gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová podle tiskových agentur vetovala kontroverzní zákon o...

Izraelský válečný kabinet se bortí. Ganc označil Netanjahuovy plány za fanatické

18. května 2024  20:36,  aktualizováno  21:41

Člen izraelského válečného kabinetu Benny Ganc v sobotu řekl, že jeho strana přestane podporovat...

Gaza jako Vietnam? Demokratům při sjezdu hrozí opakování nepokojů z roku 1968

18. května 2024  20:43

Studentské protesty proti americké podpoře Izraele rozvířily v USA debaty o tom, jak by mohlo...

Slabý Putin chce mou smrt. Pobočník Navalného po útocích kladivem promluvil

18. května 2024  20:21

Leonid Volkov, který býval pravou rukou ruského opozičního politika Alexeje Navalného, řekl britské...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 2970
  • Celková karma 24,50
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik