Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ještě k primitivnímu článku pana Turnera o antisemitismu

Tento článek byl publikován pátého tohoto měsíce. Úvodem jsme se dozvěděli, že svůj podíl viny na antisemitských náládách má tzv. izraelománie a jistá forma sionismu (není to Izrael, kdo dodává zbraně Ázerbajdžánu?)

            Nedovolím, aby kdokoliv kritizoval Stát Izrael, protože nebýt Izraele, nebylo by ani Boha!

            A jak chcete, lidé drazí, žít bez Boha, proboha!?

            Je samozřejmě otázkou na Boha, proč si vybral ke svému božímu experimentu právě pastevce v poušti a nikoliv třeba obyvatele Číny, země s bohatou kulturní tradicí, která byla po celá tisíciletí největší říší na této planetě, jen jsme my o tom, tady na Západě, jaksi Božím nedopatřením nevěděli.

            A případnou otázkou na Boha může být i to, proč vlastně nestvořil lidské plémě rovnou jako plémě plně čistě židovské, protože je-li člověk stvořen k obrazu božímu, musí být přece automaticky Židem, leda by snad byli všichni lidé automaticky Židy.

            A otázkou na boha musí být i to, proč vlastně určil svému vyvolenému a milovanému národu jako životní prostor jen území o velikosti přibližně Moravy?

            Vždyť můžeme uvažovat i takto: „Bůh stvořil svět, v celé jeho pestrosti a rozsáhlosti, stvořil Zemi a stvořil mnohonásobně větší Slunce, aby byla tato Země byla zásobena dostatečným množstvím energie, a stvořil i celý vesmír, aby naše Země a Slunce, kol něhož obíhá, měly kolem sebe dostatek prostoru.

            A z tohoto celého nekonečného prostoru přisoudil tento Bůh, Stvořitel, jehož jméno se nesmí vyslovit, svému vyvolenému národu toliko území o rozloze Moravy!!!

            Nemělo by to ovšem být tak, že by Židé, jako vyvolený národ, měli správně obývat celý tento vesmír, stvořený Bohem, že celý tento Boží vesmír by měl být pro Židy zemí zaslíbenou, protože vše, co stvořil bůh musí být pro jím vyvolený národ zemí zaslíbenou?

            A na tom, nemění nic ani ten fakt, že náruživí čtenáři Starého zákona dlouho netušili, že Země obíhá kol Slunce a ne naopak.“

            Nejsem samozřejmě Bůh, abych dokázal na tyto otázky uspokojivě odpovědět. Jisto však je, že nynější Stát Izrael je nepochybně pokračovatelem starozákonního Izraele, vždyť to jsou právě starozákonní proroci, kteří předpověděli nejenže návrat Židů z diaspory, ale i samotnou diasporu!

            Chcete snad přesvědčivější důkaz o výjimečném postavení Izraele v Božích záměrech s tímto světem, v samotných dějinách tohoto světa, ba dokonce i v osobním životě každého jednotlivého člověka, včetně Eskymáků, protože rozhodujícím činitelem v životě každého člověka je Bůh, a proto musí v životě každého člověka hrát rozhodující roli i Stát Izrael?!

            Stručně řečeno: „Bez Izraele bychom nebyli myslícími lidmi, ale jen bezduchými loutkami ovládané slepými pudy. Bez Izraele by vládl tomu světu Ďábel!“

            Vzpomínáte na archu Noemovu a na potopu světa, kterou Číňané a Japonci přežili bůhví jak, o Indech a Tibeťanech ani nemluvě?

            Tak tou archou je Stát Izrael!!!

            A když už padla zmínka o Tibeťanech, všimněme si jedné věci.

            Srovnejme nádhernou izraelskou polopoušť s temnými a ponurými horskými údolími Tibetu a hned pochopíme, proč se vyvoleným národem stali obyvatelé polopouště a proč se tato polopoušť stala zemí zaslíbenou na rozdíl od Tibetu, kde údajně, chacha, pobýval Ježíš, který byl Žid jak poleno.

            Proto jsou naše kořeny židovsko-křesťanské.

            Každý, kdo považuje slovní spojení „židovsko-křesťanské“ za nesmysl, je jednak antisemita a jednak to nemá v hlavě v pořádku. Není pravda, že křesťané pronásledovali Židy, a že křesťanství popřelo zrušení staré smlouvy mezi bohem a člověkem, jelikož to všechno se přece dělo z vůle Boží v rámci Božího plánu.

            Byla to vůle Boží, aby Židé ukřižovali pacifistu Ježíše, protože to, co hlásal, odporovalo tomu, co jim zjevil Bůh, farizejové nebyli neznabozi, ani liberálové, byli to konzervativci stejně jako Joch, a jedni z největších znalců posvátných židovských knih, proto co je židovské, je i křesťanské a naopak!

            Nikdo z toho důvodu nemůže popřít, že naše kořeny jsou židovsko-křesťanské, třebaže první křesťané byli de facto nihilisté, kteří hlásali konec světa, a proto nemělo pro ně nic pozemského pražádnou cenu, takže by klidně mohl někdo s klidným svědomím poukázat na to, že dnešní křesťané nejsou už dávno žádní křesťané, protože nehlásají žádný konec světa, ale naopak přičinlivě hromadí své majetky, čímž se obloukem vracejí ke svým židovským kořenům a konce světa se bojí jako palestinský čert křesťanského červeného kříže.

            Všechno souvisí se vším!

            Vždyť i tři největší křesťanské svátky, Vánoce, rozuměj zimní slunovrat, Velikonoce, rozuměj svěcení jara, i Letnice, rozuměj letní slunovrat, mají svůj původ v Izraeli, ne v Amazonii, nebo dokonce u Keltů!!!

            Ještě pochybujete o klíčové roli Izraele ve světě, kde jsou minimálně dobré tři miliardy lidí muslimové?

            Ale nebuďme příliš abstraktní a ukažme si význam našich židovsko-křesťanských kořenů na konkrétních příkladech.

            Jak známo, všichni řečtí filosofové byli Židé.

            I Pythagoras byl Žid, stejně tak i Homér, takže i Odysseus nebyl nikým jiným než jen bludným Židem, ahasverem.

            Latina je de facto jen hebrejským dialektem a stejně tak římské občanské právo, jehož principy se řídíme dodnes, je založeno na orientálních základech (stejně jako např. šaría), čili platí i dnes staré dobré oko za oko, zub za zub!

            Jsi terorista?

            Tak zboříme barák tvojí rodině, srovnáme ho se zemí!

            Je rovněž známo, že stoikové by bez Desatera byli sotva polovičními stoiky, stejně tak všichni mravokárci.

            Je nutné ještě pokračovat?

            Bez Státu Izrael, onoho požehnané kousku země napojené krví systematicky vyvražděných pronárodů bychom prostě nikdy nebyli těmi, kterými jsme, stejně jako bychom jimi nebyli bez Boha. Bez Boha bychom byli úplně někým jiným, nemluvě o tom, že bez Boha by náš život postrádal jakýkoliv smysl, pomyšlení, že naše existence je jen výsledkem jakýchsi zcela slepých náhod, by bylo jistě velmi frustrující.

            Zkrátka a dobře: „Co člověk, to (metafyzický) Žid!“

            Proto na základě všeho výše uvedeného kategoricky odsuzuji článek Jiřího Turnera, který tím nejprimitivnější způsobem popírá všechno výše uvedené.

            Styďte se, pane Turnere, civilizovaný člověk Stát Izrael, zásadně nekritizuje, Stát Izrael je pro skutečně duchovně založeného člověka prostě zlatým teletem!

  

Autor: Karel Trčálek | středa 8.12.2021 7:39 | karma článku: 20,10 | přečteno: 478x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Zrádce Beneš zachránil republiku, málo platné!

Západní spojenci měli naštěstí dost rozumu, na rozdíl od tehdejších našich domácích chciválků, aby zabránili v Mnichově masakru českého národa, takže Edvard Beneš mohl v klidu vyvěsit bílou fangli, abychom přežili

21.4.2024 v 16:51 | Karma: 21,88 | Přečteno: 637x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Cos to porobil, Pavelenko Pavle?

Tuto píseň si dost možná prozpěvovali někteří učitelé na Slovácku, když na obličeji pana prezidenta viděli malou, asi půlmetrovou řeznou ránu

21.4.2024 v 12:42 | Karma: 25,30 | Přečteno: 690x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Íránské střely a Institut ajatolláha Václava Klause

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán zpackal nejen svůj víkendový útok, ale jak nepovedené je prý i íránské pivo...

19.4.2024 v 14:06 | Karma: 24,21 | Přečteno: 672x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Integrace imigrantů v německých školách nefunguje, ale nesmí se o tom mluvit nahlas

Ještě nedávno se za podobné názory dával ban. Jo, když jsme to před 5 lety my xenofobové říkali, tak nás různí lepšolidi, sluníčkáři a vítači přesvědčovali, jak ta multikultůra krásně prosperuje

17.4.2024 v 14:54 | Karma: 21,36 | Přečteno: 626x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Je odpor k elektromobilitě skutečně projevem neofobie, nebo naopak zdravého rozumu?

Já osobně jako IT specialista neofobií netrpím, naopak musím držet krok s novinkami ve svém oboru. I přesto si myslím, že současná podoba baterkových hraček je slepou uličkou

15.4.2024 v 16:00 | Karma: 17,32 | Přečteno: 551x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Rusové ostřelovali Charkov, střely zasáhly obytné domy a zranily šest lidí

24. dubna 2024  8:33,  aktualizováno  9:08

Sledujeme online Rusko útočilo střelami S-300 na Charkov. Poničené jsou čtyři obytné budovy, oznámil starosta...

Policie zadržela mladíka, který v tachovské škole vyhrožoval nožem

23. dubna 2024  15:03,  aktualizováno  24.4 7:53

Policisté zadrželi ve škole v Tachově mladíka, který nožem vyhrožoval zabitím. Při incidentu se...

V březnu by ze Sněmovny vypadla TOP 09. Vyhrává ANO, posilují malé strany

24. dubna 2024  6:22,  aktualizováno  6:32

Podle nejnovějšího volebního modelu Median by se v březnu do Sněmovny dostalo pět stran a hnutí. V...

Balík pomoci pro Ukrajinu či Izrael schválil Senát USA. Zbývá už jen Bidenův podpis

24. dubna 2024  6:24

Americký Senát schválil balík s pomocí pro Ukrajinu, Izrael či Tchaj-wan v hodnotě 95 miliard...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 2947
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik