Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Bůh žehnej Putinovi!

Vladimir Putin se na Ukrajinu dívá jako na třetí ženu, která se rozhodla opustit harém. Není to jen o ztrátě jeho image a prestiže vládce harému, je to něco naprosto neodpustitelného a nepřijatelného!

            Kněžna N., kojící matka sedmi úžasných dětí, se do mne zcela bezdůvodně vášnivě zamilovala, ačkoliv nemohl jsem jí k tomu zavdat nejmenší příčinu. Nemám v sobě nic, co by mohlo ženu, jako je ona, okouzlit, nebo jí imponovat. Bylo to pro mne i celou společnost naprosto nepochopitelné, vždyť její muž, samotný kníže N., je ve všech ohledech naprosto skvělým člověkem, který navíc zachovával své ženě absolutní věrnost, s čímž se ani nijak netajil.

Nebylo snad dne, aby na svém twitterovém účtu nezveřejnil už notoricky známé prohlášení: „Dnes v noci jsem byl své ženě zase věrný!“

Láska kněžny N. mě tedy stavěla do nanejvýš choulostivé situace, nasadit parohy takovému člověku, jako je kníže N. by mohl jen naprostý vyvrhel. Ne, že bych už v minulosti neodloudil několika mužům jejich ženy, ale žádný z těchto mužů, ani zdaleka nedosahoval kvalit knížete N. a tedy mne sotva mohlo v těchto případech, kterých bylo opravdu jen pár, hrýzt svědomí, jako by tomu bylo v případě kněžny N.

Čím více jsem se však kněžně N. vyhýbal a čím více jsem se pro ni schválně dělal nezajímavým, tím více mne tato nebohá kněžna N. milovala. Na sociálních sítích nemluvila o nikom jiném než o mne, chválila mne a vynášela do nebes, ačkoliv všichni museli vědět, že to všechno jsou jen výplody vášnivě zamilované ženy, která ztratila nad svou láskou jakoukoliv kontrolu.

Samozřejmě, že se na mne ze všech stran valila za to vlna anonymní nenávisti, proti které byla veškerá obrana marná.

„Čestný člověk by na tvém místě spáchal harakiri!“ byl ještě ten nejmírumilovnější komentář.

A nic nepomohlo, že tuto vlnu nenávisti mírnil i sám kníže N., který na jednom plese prohlásil ve společnosti těch nejurozenějších a nejváženějších lidí, že by za mne dal ruku do ohně, co se týká jeho ženy. Ostatně s knížetem N. jsem se i osobně setkal, sám mne o tuto schůzku požádal.

„Vím, že jste v tom nevinně, nic vám nevyčítám. Těžko lze čekat i od té nejskvělejší ženy, aby milovala jednoho jediného muže. Lýdie je naprosto báječná žena, přes to všechno, co teď k vám cítí, zůstáváme těmi nejlepšími přáteli. Řekl jsem jí, že ji pořád bezmezně miluji a ona to chápe, ví, že kdybychom se rozvedli, že by to byl můj konec, že bych se z toho nikdy nevzpamatoval.

,Uznávám tvé právo na lásku k cizímu muži, protože co je víc než láska? Brání-li ti naše manželství v tvém štěstí, nebudu trvat na tom, abys vůči mně musela plnila své manželské povinnosti. I formální manželský svazek mě naplňuje nesmírnou hrdostí na to, že mojí ženou je právě taková bytost, jako jsi ty.

Klidně ti ustoupím, jen o jedno tě prosím, nerozváděj se se mnou!‘ řekl jsem jí dnes ráno.

Chci, abyste to věděl, že já nejsem tou překážkou, která by měla bránit naplnění lásky mé ženy k vám. I pouhé přátelství takové ženy jako je Lydie musí činit každého muže absolutně šťastným a kdyby mě měla Lydie nenávidět, kvůli tomu, že se stavím proti její lásce, ani na to nechci pomyslet!“ zasténal kníže N. a na jeho obličeji se v tu chvíli zračila všechna muka, která nyní okoušel.

Co jsem měl dělat?

Má muka při pohledu na toho nebohého muže, který si lásku kněžny N. zasloužil ze všeho nejvíc, a to vůbec ne jen proto, že byl jejím zákonitým manželem, byla jen o něco málo menší než muka jeho, protože co už může být mučivějšího pro čestného muže, způsobí-li jinému čestnému muži muka kvůli jeho vlastní ženě?

A kněžna N. byla přitom nepochybně andělem, bytostí schopnou té nejvroucnější lásky. Nebyla to onbyčejná děvka, jako spousta jiných žen, a přesto, paradoxně, způsobila dvěma mužům, svému manželovi a tomu, kterého milovala, tedy mně, tolit trápení a tolik bolesti!

Kdyby byla děvka, mávl by kníže N. nad tím rukou, rozvedl by se s ní, s klidným srdcem jí dal půlku svého majetku, a ještě by svůj rozvod mediálně vytěžil do poslední mrtě, takže bych se tím nemusel ani trápit já, uživ si kněžnou N. krátký vášnivý románek, o němž bych podrobně informoval na svém Instagramu a ještě si tak finančně přilepšil.

Jenže kněžna N. byla anděl a proto nás její láska, tak čistá a opravdová, tolik mučila.

Když se kníže N. zvedl k odchodu, podali jsme si ruce, přičemž mi kníže N. řekl: „Bohužel vás musím vyzvat na souboj. Ale budu-li mít právo prvního výstřelu, pak budu mířit vysoko nad vaši hlavu. Stačí vám tři dny na to, abyste si obstaral nějakého solidního sekundanta?“

„Myslím, že ano. Vím hned o několika lidech, kteří to určitě zvládnou,“ přikývl jsem.

„Dobrá tedy za tři dny se střetneme, místo a čas ještě upřesníme. Nashledanou, příteli,“ stiskl mi kníže N. vřele ruku.

„Nashledanou,“ stiskl jsem i já knížeti jeho ruku.

Zdálo se nevyhnutelné, že zastřelím knížete N. v souboji, protože právě to ode mne kníže N. v souboji očekával, láska kněžny N. ke mně by tím dostala legitimitu, společenským konvencím by bylo učiněno za dost, kněžna N. by na něj mohla vzpomínat jen v dobrém.

Byl jsem tím samozřejmě zdrcen a snad nemusím říkat, že jsem celou noc kvůli tomu nespal, pronásledován vidinami knížete N., klesajícího k zemi s prostřelenou hlavou, zatímco z hlavně mé pistole se ještě kouří...

Ráno však přišlo vysvobození, které ze mne sňalo jho toho všeho, v podobě války na Ukrajině, která právě vypukla, vyprovokována ukrajinskými fašisty, kteří zákeřně zaútočili na bezbranné vojáky, kteří trávili dovolenou na Donbasu.

„Díky bohu!“ děkoval jsem bohu za tuto svatou válku, do které jsem se okamžitě přihlásil jako dobrovolník, a tak zbavil sebe i knížete N. povinnosti podstoupit souboj, tím nejčestnějším možným způsobem.

K mé nemalé radosti je záležitost lásky kněžny M. ke mně již definitivně vyřešena. Před malou chvíli jsem byl při osvobozování Prahy od ukrajinských fašistů zasažen do hlavy projektilem 5,56 x 45mm NATO a dle všeho je mé zranění fatální. Padl jsem obličejem rovnou do kaluže a nezdá se, že bych měl ještě nějakou naději, i z toho prostého důvodu, že mám hlavu v kaluži a dusím se.

„Ať osud dopřeje knížeti a kněžně co nejvíce společných let v jejich svazku manželském, bůh žehnej Putinovi!“ nepřeji si nic jiného v sekundě své hrdinské smrti.

Amen!

Autor: Karel Trčálek | sobota 18.12.2021 10:06 | karma článku: 14,40 | přečteno: 238x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Kdo seje len, nesklízí bouři!!!

Už jste zkoušeli, i když jste třeba konzervativní katolíci, odříkávat místo Otčenáše či Zdrávas tibetskou mantru? Jestli ještě ne, tak to ani nezkoušejte, bylo by to ve vašem případě zcela zbytečné...

4.5.2024 v 15:33 | Karma: 13,09 | Přečteno: 238x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Češtinářky, čili om padme mani hum

Výborně, Varle. Tohle je úplně jiný level. Holt kdo umí, ten umí. Zasloužená trefná karma. Jo, souhlasím, tohle už se dá naprogramovat s přehledem

4.5.2024 v 13:24 | Karma: 8,13 | Přečteno: 109x | Diskuse| Hyde park

Karel Trčálek

Kdy napíše Karel Trčálek konečně něco původního?

Třeba o slunéčku sedmitečném, o Kohoutkově kometě, nebo o smažáku... leč marnost, nestane se tak, zatím si tedy přečtěte tento článek, i když není o okeně

3.5.2024 v 19:27 | Karma: 22,02 | Přečteno: 472x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

GEN (6) Nejen Pavel Novotný. Trochu prostořeký, ale představuje naše vlastenecké hodnoty

V našem nepravidelném seriálu s příznačným názvem GEN (Galerie elity národa) se budeme věnovat těm nejlepším z nás. A budou to právě vlastenci, neboť se učinili elitou národa.

3.5.2024 v 16:25 | Karma: 17,19 | Přečteno: 348x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Válka je zločin! Paradoxní pacifismus pana Hornera

Známý pacifista pan Horner ve svém nejnovějším počinu tradičně obviňuje Západ z toho, že nedodává na Ukrajinu dostatek zbraní, a zároveň na válce vydělává. Co ovšem na první pohled vypadá jako paradox, je u pana Hornera normál...

1.5.2024 v 15:48 | Karma: 25,03 | Přečteno: 450x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Mexičtí narkos už nepašují peníze, platí si šmouly. Je to legální a bez rizika

5. května 2024

Premium Vsaďte se, že nevíte, jak mexičtí narkos pašují peníze z Ameriky. Jistě, viděli jste v seriálech na...

Nová vlna podvodů. Vyluxovaným účtem to nekončí, přeprodávají se osobní data

5. května 2024

Premium Kyberzločinu dlouhodobě přibývá, v Česku se s končící lhůtou pro daňová přiznání podvodníci...

Životní prostředí v Československu patřilo k nejhorším na světě, líčí vědec

5. května 2024

Premium V roce 1989 se stal vůbec prvním ministrem životního prostředí. Profesor Bedřich Moldan patří mezi...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  21:52

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 2960
  • Celková karma 24,63
  • Průměrná čtenost 863x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik