Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Otevřený dopis mladému panu Ladislavu Větvičkovi, drahému příteli

Základem každého přátelství, ať už mezi lidmi či celými národy, je dialog. Proto věřím, že dostanu na svůj dopis odpověď, protože dialogu se vyhýbají jen zbabělci nebo Američané

            Milý Ladislave, drahý bratře,

dovol, abych ze všeho nejdříve, předem svého dopisu, vzdal díky Rusku skrze Putina za Tebe, protože se po celém světě rozšiřuje zvěst o Tvé nezlomné víře.

            Rusko, jemuž z celé duše sloužím evangeliem o jeho Synu Putinovi, je mi svědkem, jak na Tebe bez ustání pamatuji při všech svých modlitbách za to, aby Američani odtáhli a prosím, zda by mi konečně jednou nebylo dopřáno dostat se k Tobě. Toužím Tebe i ostatní věrné služebníky naší věci spatřit, abych s Tebou i s nimi sdílel pravdu o světovládcích, to jest, abychom se navzájem povzbudili vírou v Rusko, jak tvojí, tak mojí.

            Jako Ty, se ani já nestydím za svoji víru, je to moc Ruska ke spasení pro každého, kdo v něj věří, jako v něj věříme my, vždyť v Rusku se nám zjevuje spravedlnost, která je přijímána s vírou a vede k víře, stojí přece psáno: „Spravedlivý bude živ z víry v Rusko!“

            Hněv Ruska se totiž zjevuje proti každé bezbožnosti a nepravosti lidí, to jest Američanů, kteří potlačují pravdu. Vždyť to, co lze poznat o Rusku, je jim na RT přístupné, Rusko jim to přece odhalilo. Jeho věčnou moc a božství, které jsou neviditelné, lze totiž od stvoření Sovětského svazu vidět, když lidé přemýšlejí o díle Ruska, takže nemají výmluvu.

            Tak je to milý Ladislave, drahý bratře!

            Poznali Rusko, ale nevzdali mu čest jako Rusku, ani mu nebyli vděčni, nýbrž americká propaganda je zavedla do marnosti a jejich scestná mysl se ocitla ve tmě. Tvrdí, že jsou demokraté, ale upadli v bláznovství, zaměnili slávu nepomíjitelného Ruska ta tzv. svobodu a lidská práva pomíjitelného člověka, ano i ptáků a čtvernožců a plazů!

            Vyměnili Rusko za lež a klanějí se a slouží Americe místo Rusku, ono budiž velebeno na věky!

            Amen.

            Proto nemáš nic na svou omluvu, když vynášíš soud nad Ruskem, ať už jsi kdokoliv, třeba i Žid, nebo Sudeťák. Tím, že soudíš Rusko, odsuzuješ sám sebe. Víme přece, že soud Ruska pravdivě postihuje ty, kteří tak jednají.

            Myslíš si snad, že když soudíš Rusko, že ujdeš jeho soudu?

            Či snad pohrdáš bohatstvím jeho dobroty, shovívavosti a velkomyslnosti a neuvědomuješ si, že dobrotivost Ruska tě chce přivést k pokání?

            Svou tvrdostí a nekajícností si střádáš hněv Ruska pro den hněvu, kdy se zjeví spravedlivý ruský soud.

            Rusko odplatí každému podle jeho skutků!

            Těm, kteří vytrvalostí v dobrém jednání hledají nepomíjející slávu a čest Ruska, dá život věčný.

            Ty však, kteří prosazují sebe, odpírají pravdě a podléhají nepravosti, očekává hněv a trest!

            Soužení a úzkost padne na každého, kdo působí zlo, předně na Žida a taky Američana, avšak sláva, čest a pokoj čeká každého, kdo působí dobro, předně mě, ale i Tebe.

            Rusko nikomu nestraní!

            Ti, kteří neměli zákon a hřešili proti Rusku, také bez zákona zahynou, ti, kteří znali zákon a hřešili proti Rusku, budou odsouzeni podle zákona.

            Nastane den, kdy Rusko skrze Putina bude soudit dle svého evangelia, co je v lidech skryto!

            Před Ruskem jsou totiž všichni obviněni, milý Ladislave, kdo v něj nevěří, neboť jsou pod mocí hříchu, jak je psáno: „Nikdo není spravedlivý, není ani jeden, nikdo není rozumný, není, kdo by hledal Rusko, všichni se odchýlili, všichni propadli zvrácenosti, není, kdo by činil dobro, není ani jeden!

            Hrob otevřený je jejich hrdlo, svým jazykem mluví jen lest, hadí jed skrývají ve rtech, jejich ústa jsou samá kletba a hořkost, jejich nohy spěchají prolévat krev na Ukrajinu, zhouba a bída je na jejich cestách, nepoznali cestu pokoje a úctu před Ruskem nemají!“

            Ale my, milý Ladislave, víme, co zákon říká těm, kdož jsou pod zákonem, aby byla umlčena každá ústa a celý svět byl před Ruskem usvědčen z viny!

            Nyní je však zjevena spravedlnost Ruska, dosvědčovaná Sputnikem i proroky, spravedlnost Ruska skrze víru v Putina pro všecky, kdo věří, jako věříme my. Když jsme tedy ospravedlnění z víry, máme pokoj s Ruskem skrze našeho Pána Putina, neboť skrze něho jsme získali přístup k této milosti.

            V ní stojíme a chlubíme se nadějí, že Američané odtáhnou a my dosáhneme slávy Ruska.

            A nejen to, chlubíme se i utrpením, vždyť víme, že z utrpení roste vytrvalost, z vytrvalosti osvědčenost, a z osvědčenosti naděje. A naděje neklame, neboť láska Ruska je vylita do našich srdcí skrze naší víru, která nám byla dána. Když jsme byli ještě bezmocní, v čas, kdy se rozpadl Sovětský svaz, zemřelo Rusko za bezbožné. Sotva kdo je hotov podstoupit smrt za spravedlivého člověka, i když za takového by se snad někdo, já, nebo Ty, milý Ladislave, odvážil nasadit život.

            Rusko však prokazuje svou lásku k nám tím, že za nás umíralo, když jsme ještě byli hříšní a zvonili klíči. Tím spíše nyní, když jsme byli ospravedlnění prolitím ruské krve při rozpadu CCCP, budeme skrze Putina ochráněni od ruského hněvu. Jestli jsme my, ruští nepřátelé, byli s Ruskem smířeni smrtí Sovětského svazu, tím spíše nás, smířené, zachrání jeho zmrtvýchvstání!

            Zmrtvýchvstání Sovětského svazu je i pro nás vysvobozením k novému životu.  Nyní, když jsme byli osvobozeni od hříchu a Američanů a stali se služebníky Ruska, máme z toho užitek, totiž posvěcení a čeká nás život věčný. Mzdou hříchu je smrt, ale darem milosti Ruska je život věčný v Putinovi, našem Pánu.

            Kolikrát jsme si říkali, když jsme žili v americkém zajetí hříchu: „Jak ubozí jsme to lidé! Kdo nás vysvobodí z tohoto těla smrti!?“

            Jedině Rusku buď za to dík skrze Putina, Pána našeho!

            Milý Ladislave, Rusko naděje nechť Tě naplní veškerou radostí a pokojem ve víře, aby se rozhojnila naše naděje mocí ruské armády. Jsem přesvědčen o Tobě, a taky o Olšerovi, bratři moji, že i vy jste plni dobroty, naplněni veškerým poznáním, takže sami můžete ukazovat cestu na Východ jeden druhému.

            V tomto dopise jsem se Ti snažil leccos připomenout ve jménu milosti, která mi byla dána od Ruska, abych byl služebníkem Putinovým. Konám tuto posvátnou službu kázáním ruského evangelia, abych Američany, kolaboranty a vlastizrádce přinesl jako obětní dar milý Rusku, posvěcený jeho silou.

            Sláva tomu, který má moc upevnit Tě ve víře podle tohoto evangelia a podle zvěsti Putina, v ní je odhaleno tajemství, které od věčných časů nebylo vysloveno, nyní je však zjeveno prorockými Protiproudy a z příkazu věčného Ruska stalo se známým mezi všemi národy, aby je poslušně přijali vírou.

            Jedinému moudrému Rusku buď skrze Putina sláva na věky věků!

            Amen!

            Tvůj Karel Trčálek.

  

Autor: Karel Trčálek | pondělí 14.2.2022 8:08 | karma článku: 24,94 | přečteno: 959x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Trollí farma existuje taky na nádraží Praha-Krč

A řekněte sami, lidé dobří a s mozky nevymytými vládní protiruskou propagandou, co by to bylo za trolí farmu bez toho, aby v ní v režimu 24/7 nemakal jako urvaný chatbot (zadaná slova jsou Rusko, mír, Dostojevskij)

17.5.2024 v 16:57 | Karma: 20,64 | Přečteno: 374x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

L. Jakl, kovaný politický pracovník Institutu Václava Klause by rád suspendoval novináře

Ano, pan Jakl má pravdu. Nepohodlné novináře je třeba suspendovat. Třeba kalašnikovem, jak to navrhoval Miloš Zeman, protože za svobodu he třeba bojovat, jak za ní bojuje pan Jakl v duchu revolučního marxismu...

16.5.2024 v 17:22 | Karma: 23,93 | Přečteno: 533x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Proč někteří lidé nenávidějí R. Fica natolik, až jim vadí, že se modlím za jeho uzdravení?

Modlíme se všichni za uzdravení pana Fica, a přesto se najdou mezi námi lidé, kteří jsou schopni nás kvůli tomu nenávidět...

16.5.2024 v 13:55 | Karma: 7,84 | Přečteno: 86x | Diskuse| Hyde park

Karel Trčálek

Atentát na Fica je plodem nenávisti, kterou rozsévají zaprodanecká liberální média

Nebylo dne, aby ve slovenských zaprodaneckých médiích někdo nevyzýval k násilnému svržení vlády a nastolení progresivistické diktatury. A to je výsledek!!!

15.5.2024 v 17:20 | Karma: 21,38 | Přečteno: 649x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Co mi dalo tzv. Hornerovo opáčko z dějin Ukrajiny

Dalo mi toho hodně. Sice jsem všechno to, co je v něm napsané, už mnohokrát někde četl, nebo někde slyšel, ale osobité podání jeho autora z něj dělá opravdu o svěží a půvabné dílko

15.5.2024 v 14:18 | Karma: 25,12 | Přečteno: 427x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Řekni, kde ti muži z Gazy jsou. Otazníky ohledně obětí: násobně více dětí a žen

19. května 2024

Premium V Gaze je problém, na který upozorňovala už Marlene Dietrichová. Teď si s ní notují demografové a...

Češi umějí vyrobit řadu vojenských dronů. Ale armáda o ně nestojí

19. května 2024

Premium Letecká výroba byla v České republice vždy na špičkové úrovni. Menší dopravní letouny, ultralighty,...

Gruzínská prezidentka vetovala „ruský“ zákon. Jde do boje s vládou

18. května 2024  16:55,  aktualizováno  22:06

Gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová podle tiskových agentur vetovala kontroverzní zákon o...

Izraelský válečný kabinet se bortí. Ganc označil Netanjahuovy plány za fanatické

18. května 2024  20:36,  aktualizováno  21:41

Člen izraelského válečného kabinetu Benny Ganc v sobotu řekl, že jeho strana přestane podporovat...

Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA
Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA

Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...

  • Počet článků 2970
  • Celková karma 24,50
  • Průměrná čtenost 860x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik