Omlouvám se panu porubskému barabovi a spisovateli

Není odporné se mýlit, to se může stát, zvláště, když se člověk dívá jen na Českou televizi a nesnaží se dohledat informace i jinde, třeba na Protiproudu, nebo i v těch blbých Parlamentních listech. Odporné je si omyl nepřiznat!

            Vážený pane porubský barabo,

dovolte mi, abych se Vám omluvil, za to, že jsem Vaše tvrzení o nekonečných vlacích tanků, které směřovaly ze Západu na Ukrajinu a které  jste sám na vlastní oči viděl v Čopu (a následně i vyfotografoval),  považoval za mírně přehnané.

Byl to z mé strany těžký omyl, z něhož mne dnes usvědčil člověk nejpovolanější, totiž Vladimir Vladimirovič Putin, který docela otevřeně prohlásil (u nás by ho za to ovšem těžce cenzurovali), že Západ chystal dlouhé roky útok proti Rusku, i když ne tak docela proti Rusku, ale proti Krymu, a proti lidovým republikám na východě Ukrajiny, se kterými Rusko dlouho nemělo nic společného.

„Já hlupák, porubský baraba měl pravdu!“ chytil jsem se za makovici, když se Putin přiznal k tomu, že Západ se chystal zaútočit na Rusko a proto je jeho rozhodnutí rozpoutat speciální vojenskou operaci nutné považovat za jedině možné a správné.

Věřte mi, pane porubský barabo, že tak stydno mi ještě nikdy nebylo!

Tváří tvář Putinovu přiznání, že útok Západu na Rusko byl na spadnutí, mi nezbývalo, než uznat, že jste nijak nepřeháněl, když jste tvrdil, že se stovkami tanků se obranná válka nevede. To se teď potvrdilo, z toho, k čemu se dnes přiznal Putin, skutečně vyplývá, že se stovkami tanků se obranná válka proti Rusku nevede, protože obrannou válku se stovkami tanků je schopno vést toliko Rusko, jak se dnes k tomu Putin sám doznal.

Rusko na Ukrajině vede obrannou válku, teď už je jasné i mně to, co Vám, a taky Olšerovi, bylo jasné hned v únoru, totiž, že se Rusko stovkami tanků, které poslalo na Ukrajinu, vyloženě brání.

Možná bych na to přišel sám i dřív než až dnes, kdy všechen svobodný svět slaví Den vítězství. Ale zmátl mne původní účel ruské speciální operace, kterým byla, pokud se dobře pamatuji, denacifikace Ukrajiny.

„Nacisté a fašisté přece hájí tradiční hodnoty jako je vlast, rodina či bůh! Tak proč chce Putin denacifikovat Ukrajinu, proč nazývá nacismus, jehož ústřední středobodem jsou právě tradiční hodnoty, barbarským a nelidským řádem?“ byl jsem poněkud zmaten účelem a smyslem speciální vojenské operace tak, jak byla prezentována samotným Ruskem v prvních dnech.

Vždyť i cílem Hitlera bylo vytvoření obrovské euroasijské říše, která by byla přinejmenším protiváhou atlantického plutokratického světovládného systému, stejně jak o to nyní usiluje Rusko, proto jsem ruskou speciální operaci odsoudil jako agresi směřující proti nacistům a ukrajinským fašistům, kteří, jako například banderovci, vždy bojovali za tradiční hodnoty, jako je vlast a víra, zvyky, a kteří považovali za nejposvátnější věc právě obranu vlasti, tedy Ukrajiny.

Byla to samozřejmě tradiční ruská maskirovka, která měla zakrýt skutečný smysl a cíl speciální operace, jež tak byla ve skutečností nikoliv válkou proti nacismu a ukrajinskému fašismu, ale naopak obrannou válkou vedenou stovkami tanků, jejímž skutečným cílem byla obrana ruských tradičních hodnot před chystaným útokem Západu.

A že se nejedná o ledajaké tradiční hodnoty, ale o tradiční ruské hodnoty, které si obranu bezesporu zaslouží!

Vypadávání z okna, odhazování cigaretových nedopalků v muničních skladech válečných lodí, systematická likvidace veškeré ruské inteligence, alkoholismus, chandra, úcta k lidskému životu vyjádřená ikonickým zvoláním „Nás je hodně!“, jachting (který je v Rusku velmi oblíben, když každý druhý Rus vlastní námořní jachtu) nebo třeba cenzura, kterážto tradiční ruská hodnota se, díky bohu, začíná prosazovat i u nás, jak jste to poznal na vlastní kůži i Vy, pane porubský barabo, když v Národním divadle zakázali Vaši hru „Osudové setkání“, ačkoliv se při ní tak dobře usíná a je tedy pro Národní divadlo jako stvořená.

A samozřejmě nezapomínejme ani na ruskou tradiční hodnotu nejvyšší, onu podivuhodnou, vskutku třaskavou směs ruské nadřazenosti a zároveň nekonečné ublíženosti, jež ve svém výsledku činí Rusko v očích Rusů svatým.

To vše nyní brání Rusko na Ukrajině před Západem a brání to tam nanejvýš výtečně už téměř tři měsíce, kdy ruská armáda neoblomně své pozice, což je základní a nejdůležitější předpoklad vítězství v každé obranné válce, k němuž ruská armáda neodvratně, jak ostatně ukázala i dnešní vojenská přehlídka, které se bohužel neúčastnila letadla a to kvůli počasí, jež bylo pro ně příliš slunečné.

A brání se se stovkami tanků, které by Západ, na rozdíl od Ruska, nevyužil nijak jinak než naopak k válce zcela útočné.

Omlouvám se Vám tedy ještě jednou, pane porubský barabo, za to, že jsem pochyboval za o Vašich dobrých úmyslech, když jste varoval světovou veřejnost před stovkami tanků, které míří na Ukrajinu, ale neděkujte mně, děkujte Vladimiru Vladimiroviči Putinovi a jeho doznání, které mne donutilo uznat svůj omyl a následně se vám i omluvit.

 

P.S. Velmi se obávám toho, že ty stovky tanků, které jste sám viděl, jsou pořád na Ukrajině dobře schované a že Západ jen čeká na to, až Rusko dostane závrať ze svého vojenského úspěchu, a v tu chvíli tyto stovky tanků barbabrsky a nelidsky na Rusko zaútočí, aby jej připravila o jeho tradiční, výše uvedené hodnoty, aby z něj udělaly tzv. civilizovanou zemi, kde se peníze z drancování nerostného bohatství nebudou rozkrádat, ale investovat do vědy a nových technologií např. po vzoru zemí Perského zálivu, v tu chvíli by totiž byla po Rusku skutečně veta!!!

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Trčálek | pondělí 9.5.2022 18:54 | karma článku: 27,47 | přečteno: 760x