Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zelenskyj provokuje, lže, chce nás zatáhnout do války a ani se neomluví za mrtvé Poláky!

Na podzim 1988 rozhodl ÚV KSSS o stažení sovětských vojsk ze střední Evropy, aby za tři roky (a dva roky po listopadovém převratu!) sovětská vojska skutečně od nás odešla a od té doby to jde s námi z pěkně z kopce

Chudák Ladik, schválně nežere!

Když nežere prase, je to smutné, ale když nežere člověk, je to smutné dvojnásob.

Ladik čekal, že 17. listopadu tohoto roku konečně padne fialový hnus a nastoupí vláda odborníků v čele s JUDr. Rajchlem, který jednak zajistí levné suroviny, a jednak, a to především, vyjedná konečně mír na Ukrajině a ten herec, jenž chodí furt v teplákovce, uteče do Středoafrické republiky, aby o něm už nikdo nikdy neslyšel.

Ale nic z toho se nestalo!

Nejenže nepadl ani fialový hnus a nebyl sjednán mír na Ukrajině, protože se konečně někdo zeptal Putina, co vlastně potřebuje, po čem touží a co by mu udělalo největší radost, ale ani se nic nezměnilo v České televizi, jako by ani nikoho nezajímalo, že deset tisíc vlastenců zpívalo před Českou televizí českou hymnu!

Samozřejmě jsem Ladika litoval, takovou naději vkládal do 17. listopadu a ničeho se, zatím, nedočkal.

„To máš tak, Ladiku, lid u nás neumí stávkovat víc jak deset dní, s tím se musíme smířit, natož aby uměl bojovat. Kdyby u nás chtěli udělat denacifikace, a ne že bychom to nepotřebovali jako prase drbání, tak by bylo za půl dne hotovo, vždyť i ti Američani se u nás chovají jako doma a kde máš nějaké hnutí odporu, kde máš nějaké partyzány, kteří by bojovali proti americké okupace.

My se prostě nikdy zásadně nebráníme.

Vezmi si třeba Vrabelovce. Jsou to fajn lidičky, o tom žádná, vzdělaní, umějí si dohledat informace, vědí, že všechno je podvod a všichni lžou, však to znáš sám od sebe, ale nevydrží.

Nevydrží a v tom je ta chyba.

Jak dlouho stáli v dešti u té České televize?

Tři hodiny?

Tři hodiny a to je ani nikdo nemlátil!

Já ti říkám, že kdyby tam stáli až do Mikuláše a pořád dokola zpívali českou hymnu sem tam prokládanou Krylem a Nohavicou, tak fialový hnus padne a na Ukrajině je mír.

Oni jsou v tom Rusové nevinně. Posílají rakety na Ukrajinu, ale proč je tam posílají?

Posílají je tam, protože my Češi nedokážeme stávkovat a nesvrhneme tu naši pitomou vládu, která nechce s Putinem jednat.

A vlastně je v tom nevinně i Zelenskyj. Jasně, že je to feťák, pornoherec, nacista, který pořád navíc chodí v teplákovce.

Ale co mu zbývá, když ho, my Češi vlastně nutíme válčit, protože nedokážeme svrhnout fialový hnus, který mu pořád posílá zbraně, sám jsi přece viděl ty nekonečné vlaky s tanky, a který nechce jednat s Putinem.

Za všechno můžeme my, Češi!

Vezmi si rok 1989, který zorganizovala Stb s napojením na KGB, aby se hlavní rozkradačem státního majetku stal držitel Puškinovy ceny, agent KGB a bojovník proti Havlovi a covidu, Václav Klaus starší.

Estébáci zprivatizovali majetek, nechali Havla, ať si na Hradě žvaní, a co my?

My nic!

Pravda, drželi jsme hladovku proti americkému radaru, ale i ta hladovka byla štafetová, aby nám moc nekručelo v břiše.

My jsme tím vinni, my Češi, že Ukrajina ostřeluje Polsko stovkami raket, které zabíjejí nevinné lidi.

A naše zbrojařské firmy?

Ty se na válce pakují, až to není hezké!

Myslíš, že taková kopřivnická tatrovka chce, aby válka na Ukrajině skončila?

Ani náhodou!

Vidíš, vlastně se ukazuje, že Havel nebyl zase takový darebák, když zlikvidoval náš zbrojní průmysl, teď bychom vydělávali na válce proti Rusku stokrát víc, museli bychom se hanbou propadnout.

Víš, Ladiku, neříká se to lehko, ale je to naše vina, až se začne třetí světová válka. NATO už tři čtvrtě roku chystá druhé Gliwice, aby mohlo vtrhnout na Rusko, jen potřebuje, až Putin pošle na Ukrajinu co nejvíc mobilizovaných, aby je tam měli hezky jako na dlani.

Myslíš si, že NATO obranný pakt, a že nakonec nezaútočí na Rusko?

Zaútočí, to si piš, že zaútočí, proto přece vzniklo, aby mohlo obklíčit Rusko, které se jenom brání.

A ty naše hysterky, škoda mluvit!

Ta jejich předsudečná nenávist vůči Rusku!

Co jim Rusko udělalo?

Rusko přece nikdy nechtělo zničit Západ, tak, jako Západ chtěl zničit Rusko!

Všechny ty divize, které byly soustředěny na našich západních hranicích, sloužily výhradně k obraně tábora míru a socialismu, ne proto, aby došly za tři dny do Mnichova!

Rusko Západ nikdy z ničeho neobvinilo, ale Západ Rusko obviňuje ze všeho!

Rusko není teroristický stát, a říká-li Solovjov ve státní ruské televizi, že ministři zahraničí zemí NATO by si měli lépe rozmyslet své hodnocení situace, protože v budoucnu by se nemuselo jednat o nedorozumění s raketami vystřelenými z Ukrajiny, ale o skutečný útok se zbraněmi nejtěžšího kalibru, tak samozřejmě žertuje, jako Medvěděv, který mluví o Svaté válce proti Západu.

Třetí světová válka bude. Jedna ukrajinská raketa, kterou Ukrajinci vypálili na Polsko, ještě jaro nedělá. Ale to neznamená, že jaro nebude, že nerozkvetou šeříky, kterými budeme vítat naše osvoboditele, protože Rusko nemůže nikdo porazit!

Rusko nemůže porazit ani Fialový hnus, ani USA, ani NATO, nikdo!

Rusko je neporazitelné!

Zelenskyj lže, provokuje, chce nás zatáhnout do války, ani se neomluví, když jeho raketa zabije dva docela nevinné Poláky, a přitom na Ukrajině neslyšíš v zákopech nic než jen polštinu a angličtinu.

A já říkám: ,Jenom ať nás ten lhář a válečný zločinec, Fialův pobratim, do války zatáhne!

Kdyby nás neobsadil Hitler, tak by nás Rusko tak nikdy neosvobodilo, nebo aspoň ne tak brzy!

Ale když budeme ve válce, tak už našemu osvobození nic bránit nebude!

Tak je to, Ladiku. My už jsme takoví, že se sami neosvobodíme. Brbláme, brbláme, smějeme se pod vousy, ale to je tak všechno, co svedeme. Vedou nás na popraviště, a my si z toho děláme srandu. Fajn, ale pak se ozve popravčí salva, a když utichne její ozvěna, tak už se nikdo nesměje, je ticho.

Proto musíme jít do války na straně NATO, aby nás mohlo Rusko osvobodit jako pětačtyřicátém.

A já ti říkám, že na jaře budeme už svobodní, protože v našich ulicích budou už ruské tanky a bude levný plyn, a levné suroviny a bude svoboda slova, a žádná cenzura a žádní fašisti a žádné posílání zbraní na Ukrajiny, a žádný Fialový hnus a žádná Rakušanova sebranka, a žádná Česká televize a žádní světovládci, prostě bude svoboda, naprostá a absolutní svoboda, nikdo nám nebude říkat, co si máme myslet, protože si to budeme myslet rovnou sami.

Ale předtím musí být válka, předtím musí zemřít ještě před Moskvou zemřít spousta Poláků a Američanů, abychom svobodně vydechli, jak je Rusové budou hnát zpátky až k Atlantiku.

Na tom míru a na té svobodě nebudeme mít sice pražádnou zásluhu, ale na to jsme my, Češi, už zvyklí, že nic z toho, co máme, nemáme vlastní zásluhou, že nám to vždy musel vybojovat někdo za nás.“

Domluvil jsem a Ladik chvíli dumal, aby nakonec řekl: „Co mám udělat, abych na té svobodě, co přijde, měl nějakou zásluhu?“

„Co můžeš udělat?

Můžeš třeba držet tu hladovku, pokud ti to bude nejvíc vyhovovat, nežrat, s tím, že ji přerušíš, až odstoupí fialový hnus, nebo aspoň Rakušan, a když ne Rakušan, tak aspoň Pekarová, a když ne Pekarová, tak aspoň Drábová, a když ne Drábová, tak aspoň Nerudová,“ navrhl jsem Ladikovi, co může udělat pro naši, věřím, že brzkou, svobodu.

„Ale nezavřou mě do blázince, když nebudu žrát?“ strachoval se Ladik.

„Nezavřou, v tom už dávno jsi, Ladiku, neměj strach,“ odpověděl jsem Ladikovi a od té chvíle Ladik nežere, a pak, že se mezi Čechy nenajde aspoň jeden statečný člověk, který se dokáže postavit na nepřekonatelný odpor!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Trčálek | neděle 20.11.2022 17:31 | karma článku: 24,16 | přečteno: 622x
  • Další články autora

Karel Trčálek

L. Jakl, kovaný politický pracovník Institutu Václava Klause by rád suspendoval novináře

Ano, pan Jakl má pravdu. Nepohodlné novináře je třeba suspendovat. Třeba kalašnikovem, jak to navrhoval Miloš Zeman, protože za svobodu he třeba bojovat, jak za ní bojuje pan Jakl v duchu revolučního marxismu...

16.5.2024 v 17:22 | Karma: 16,12 | Přečteno: 232x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Proč někteří lidé nenávidějí R. Fica natolik, až jim vadí, že se modlím za jeho uzdravení?

Modlíme se všichni za uzdravení pana Fica, a přesto se najdou mezi námi lidé, kteří jsou schopni nás kvůli tomu nenávidět...

16.5.2024 v 13:55 | Karma: 0 | Přečteno: 41x | Diskuse| Hyde park

Karel Trčálek

Atentát na Fica je plodem nenávisti, kterou rozsévají zaprodanecká liberální média

Nebylo dne, aby ve slovenských zaprodaneckých médiích někdo nevyzýval k násilnému svržení vlády a nastolení progresivistické diktatury. A to je výsledek!!!

15.5.2024 v 17:20 | Karma: 21,01 | Přečteno: 627x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Co mi dalo tzv. Hornerovo opáčko z dějin Ukrajiny

Dalo mi toho hodně. Sice jsem všechno to, co je v něm napsané, už mnohokrát někde četl, nebo někde slyšel, ale osobité podání jeho autora z něj dělá opravdu o svěží a půvabné dílko

15.5.2024 v 14:18 | Karma: 24,27 | Přečteno: 397x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Okamžik pravdy pana Vlastimila Podrackého, spisovatele a publicisty v jednom

Na tento okamžik pravdy čekáme my. Potřebujeme pravdu od pana Podrackého, abychom věděli, jak to vlastně na Ukrajině je...

14.5.2024 v 14:45 | Karma: 23,74 | Přečteno: 348x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Ukrajinu překvapila míra neúspěchu raket z KLDR, selže až polovina z nich

16. května 2024  21:15

Severokorejské rakety krátkého doletu KN-23, které Rusko používá ve válce na Ukrajině, vykazují...

Rusko nemá na průlom u Charkova dost lidí, Ukrajinci se udrží, řekl velitel NATO

16. května 2024  20:19,  aktualizováno  20:46

Ruská armáda nedisponuje dostatečným počtem vojáků k dosažení strategického průlomu v oblasti...

Politik má chodit mezi lidi. Fiala po útoku na Fica nezmění své návyky

16. května 2024  20:34

Po středečním útoku na slovenského premiéra Roberta Fica se Petr Fiala nechal slyšet, že nebude...

Po útocích přišel atentát a výhrůžky smrtí. Evropu děsí násilí před volbami

16. května 2024  20:27

Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica vyděsil evropské politiky. Bojí se, že nadcházející...

  • Počet článků 2969
  • Celková karma 24,25
  • Průměrná čtenost 861x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik