Proč nesmí být na blogu nijak zmíněno, ani opakovaně použito jméno L. Větvičky?

Myslíte, že bude tento článek zveřejněný na titulce? Nebude, protože je v něm zmíněno jméno L. Větvičky! A myslíte, že bude tento článek zveřejněn na Větvičkově domovském Protiproudu, nebo tam bude cenzurován?  

Ladik seděl u stolu nad čímsi náruživě skloněný.

Myslel jsem, že žere, ale nežral.

„Žereš?“ zeptal jsem se ho.

„Nežeru. Studuju!“ odpověděl mi Ladik.

„Mně to bylo hned divné, že bys žral, nejsme přece v Užhorodu, abychom žrali, tady u nás není vepřová panenka za 120 Kč jako tam, my jsme tady ve válce,“ přikývl jsem a pokračoval, „dobře děláš, že studuješ! A co studuješ? Protokoly Sionských mudrců? Jo, to je základ. A k tomu si je třeba dohledat potřebné informace na internetu.

V tom je problém dnešní doby.

Že si spousta lidí nedokáže dohledat potřebné informace na internetu jako ty, nebo já.

Nedokážou to, nebo jsou pohodlní a pak se snadno stávají obětí multikulturní propagandy. Vlastně všechny potřebné informace získáš na internetu!

Je to trochu paradox.

Rothschildové a Rockfellerové, a trochu samozřejmě Soros, ovládají svět, ale neovládají internet, který ovládá svět!

Jak si tento paradox vysvětlit?

Totiž, jak je možné, že se na internetu dají dohledat informace, které odhalují, že světu vládnou Rothschildové a Rockfellerové, že to jsou právě oni, a taky samozřejmě trochu Soros, kteří rozpoutali válku na Ukrajině, aby mohli ovládnout Euroasii, protože kdo ovládá Euroasii, ten ovládá celý svět, ačkoliv samozřejmě oni svět už ovládají, ale chtějí ho ovládat ne jednou, ale mnohonásobně?

Jářku, Ladiku, sám to nevím, je internet nástrojem zotročení, nebo osvobození od světovládců, když na něm jde dohledat pravdu o Ukrajině, pravdu o genocidě páchané na Donbasu a financované Rothschildy a Rockfellery?

Když chceš znát pravdu, musíš celé dny sedět u internetu, nemůže se od něho hnout, musíš po sobě zanechávat elektronickou stopu, metadata, která jsou okamžitě zpracovávána, ale když zase neznáš pravdu, tak jsi otrok, protože kdejaký jouda z Bruselu s tebou může snadno manipulovat, takže buď sedíš furt u internetu, nebo jsi manipulovaný!

Říká se přece, že internet je tvořen algoritmy, velmi sofistikovaný algoritmy, de facto umělou inteligencí, která ti podstrčí právě to, co chceš, aby se ti podstrčilo!

Začneš hledat pravdu a najednou ti automaticky chodí řetězové e-maily plné důkazů právě té pravdy, kterou hledáš a potřebuješ najít.

Vezmi si třeba sám sebe!

Už deset nebo kolik let víš, co je skutečná pravda. Když jsi ji poprvé objevil, bylo to jako kdyby ses ožral, najednou se ti rozsvítilo v kebuli, duše se zmocnila jakási neodolatelná slast.

,Všichni jsou blbí a zmanipulování, jenom já ne, protože já jsem objevil pravdu!' hřálo tě ten pocit zrovna tak, jako staré havíře v porubské lidovce hřeje chlast, kterým si zpestřují život.

A od té chvíle nacházíš důkazy toho, že jsi objevil pravdu všude, kam se podíváš.

Dostávají se ti do rukou odkazy, které tě v této tvoji pravdě utvrzují.

Je to náhoda, že existuje tolik důkazů, respektive tolik odkazů na tyto důkazy, a že se dostávají právě tobě?

Nebo ti je umělá inteligence, která ovládá svět skrze internet, sama distribuuje zrovna tak, jako dealer distribuuje fet všem těm, kteří jsou na něm závislí?

Někdy si říkám, víš, když se pořádně přežeru, jestli umělá inteligence není právě nástrojem všech těch Rothschildů a Rockfellerů, skrze kterou ovládají svět a tedy i tebe tím, že z tebe udělali feťáka, který potřebuje svou denní dávku důkazů o tom, že prokoukl jejich špinavou hru.

Možná se pletu, kéž bych se pletl!

Ale vezmi si, Ladiku, zase sám sebe!

Deset let, nebo kolik, víš, jaká je pravda, odhaluješ ji, ale přitom ta pravda je pořád stejná, ti, co vládnou tomuto světu si nic nedělají z toho, že ty víš, jak se věci mají!

Uvedu, když dovolíš, malý příklad!

Psal jsi o tom, jak na Ukrajinu směřují ze Západu nekonečné vlaky s tanky, které jsi sám viděl.

Plány světovládců tak byly odhaleny, ale oni stejně zaútočili na Ukrajinu, protože stovky tanků nemůžou sloužit k obranné válce. Deset, nebo kolik let, odhaluješ pravdu, ale moc světovládců nad námi to nijak neoslabuje, ba právě naopak!

Čteš patnáct roků Protiproud a celých těch patnáct roků se na tebe z Protiproudu valí ty nejpesimističtější a nejčernější scénáře toho, co chtějí udělat světovládci s naším světem, to znamená, že za těch patnáct roků se vůbec nic nezměnilo, že světovládci pořád kují pikle a pořád něco vymýšlejí a budou vymýšlet a kout pikle nadále, i když se rozpadne EU, protože se své absolutní moci nad svět samozřejmě nevzdají.

A možná se ani své moci nad světem vzdát nemohou, aby se všechno nepropadlo do naprostého chaosu.

To všechno jsi, Ladiku, odhalil, fajn.

Ale co z toho vlastně nakonec, že jsi to odhalil, když záměry světovládců jsou stejně tak děsivé, jako před patnácti lety, protože jinak by neměl Hájek v Protiproudu o čem celých těch patnáct let psát?

Známe pravdu, ale stejně je nám to k ničemu, protože světovládcům absolutně nezáleží na to, jestli známe pravdu nebo ne. A do toho teď ještě ta umělá inteligence, která tě rafinovaně utvrzuje v tom, že znáš pravdu, která je utajována, ačkoliv důkazy o této pravdě jsou ti servírovány přímo pod nos.

Tím nechci říct, Ladiku, že jsi blbec, nebo že jsi jako opilec, který musí vypít každý den svůj litr borovičky, aby neskončil v deliriu.

Ne, to vůbec nechci říct!

Je dobře, že studuješ!

Pravdy není nikdy dost!“

Ale Ladik nestudoval Protokoly sionských mudrců, ani si nedohledával důkazy na internetu o tom, že Nerudová, podle absolutně nezávislých matematiků, musela nutně porušit nějaký tajemný zákon.

„Studuju opony. Víš, abych rozeznal Ženíškovu od Hanaisovy,“ přiznal se Ladik.

„Tak proto se nesmí na blogu iDNES vyslovit tvoje jméno! Protože rozeznáš Hynaisovou oponu od Ženíškovy.

Jenom proto, a ne proto, že jsi obvinil Babišovu vládu z toho, že na nás používá metody bolševických bachařů, ne proto, že jsi vyzýval k aktivní odporu proti Babišově vládě, když jsi napsal v době, kdy byl u moci Babiš, kdy se museli povinně nosit respirátory, které braly lidem veškerou jejich důstojnost: ,LIDÉ NEZNAJÍ SVOJI SKUTEČNOU MOC?

Je na čase se postavit těmto psychopatickým, komunistickým metodám věznitelů. Je potřeba v sobě najít odvahu a vůli žít jako svobodný člověk.

Jediný, kdo to vše dokáže změnit, jsme MY.

ŘEKNEME UŽ KONEČNĚ JASNÉ DOST! UŽ NE! STAČILO!'“

„Ano, proto, že už rozeznám Ženíškovu oponu od Hynaisovy, protože jsem si to nastudoval, protože jsem vzdělaný člověk,“ přikývl Ladik, od toho úmorného humanitního studia nezdravě hubený, musím ho někam vytáhnout, do Užhorodu, nebo Gruzie, ať se tam zase pořádně nažere, než začne třetí světová válka, moc času už nám na to, díky NATO, nezbývá.

 

 

Autor: Karel Trčálek | neděle 18.12.2022 9:31 | karma článku: 18,94 | přečteno: 489x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Zrádce Beneš zachránil republiku, málo platné!

Západní spojenci měli naštěstí dost rozumu, na rozdíl od tehdejších našich domácích chciválků, aby zabránili v Mnichově masakru českého národa, takže Edvard Beneš mohl v klidu vyvěsit bílou fangli, abychom přežili

21.4.2024 v 16:51 | Karma: 21,88 | Přečteno: 634x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Cos to porobil, Pavelenko Pavle?

Tuto píseň si dost možná prozpěvovali někteří učitelé na Slovácku, když na obličeji pana prezidenta viděli malou, asi půlmetrovou řeznou ránu

21.4.2024 v 12:42 | Karma: 25,30 | Přečteno: 687x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Íránské střely a Institut ajatolláha Václava Klause

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán zpackal nejen svůj víkendový útok, ale jak nepovedené je prý i íránské pivo...

19.4.2024 v 14:06 | Karma: 24,21 | Přečteno: 671x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Integrace imigrantů v německých školách nefunguje, ale nesmí se o tom mluvit nahlas

Ještě nedávno se za podobné názory dával ban. Jo, když jsme to před 5 lety my xenofobové říkali, tak nás různí lepšolidi, sluníčkáři a vítači přesvědčovali, jak ta multikultůra krásně prosperuje

17.4.2024 v 14:54 | Karma: 21,36 | Přečteno: 625x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Je odpor k elektromobilitě skutečně projevem neofobie, nebo naopak zdravého rozumu?

Já osobně jako IT specialista neofobií netrpím, naopak musím držet krok s novinkami ve svém oboru. I přesto si myslím, že současná podoba baterkových hraček je slepou uličkou

15.4.2024 v 16:00 | Karma: 17,32 | Přečteno: 551x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

Nepříjemné svědectví. Bulvární boss popsal, jak Trumpovi pomohl s kampaní

23. dubna 2024  21:21

Bývalý vydavatel bulvárního listu National Enquirer v úterý u newyorského soudu popsal porotě, jak...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno 

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

23. dubna 2024

Premium Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních...

  • Počet článků 2947
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik