Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jaké to je, být patnáct let trnem v oku, protože tvrdíte, že za všechno můžou Židi a USA?

A samozřejmě taky cyklisté. Ti taky můžou za všechno, protože pijí sojové latéčko. Ale ten, kdo nepije sojové latéčko, nýbrž hutný karibský rum, ten nesmí na titulku. Tak už to v naší kolonii prostě chodí...

Ladik je mnohým lidem trnem v oku.

Nosí pejzy, na hlavě má klobouk nápadně připomínající americkou vlajku, jeho nos je jako opravdická skoba, jen se na ni pověsit, ale především říká věci, které lidi nechtějí slyšet.

Tak například jde po ulici, potká maminku s kočárkem a řekne jí: „Rusko muselo změnit své plány a taktiku kvůli velkým ztrátám, které utrpěla ruská armáda na počátku speciální operace!“

Maminka se po těch slovech samozřejmě zašklebí a řekne Ladikovi: „Proč mi, pane, říkáte takové nesmysly? Na tom, co říkáte, je ve skutečnosti jen zrnko pravdy, ale není to správné vysvětlení. Jak jsem již několikrát zmínil, speciální vojenská operace je „speciální“ proto, že se jedná o operaci, která není běžnou operací kombinovaných zbraní.

Kdybyste se díval na Českou televizi, tak byste věděl, že Rusové zahájili SVO s menším počtem vojáků než protivník a upřednostnili manévr a údery na velké vzdálenosti před obsazením a udržením měst. A co je nejdůležitější, Rusové se velmi záměrně snažili udělat vše pro to, aby minimalizovali ukrajinské ztráty a zachovali ukrajinskou civilní infrastrukturu (na rozdíl od demokratických zemí, které nejprve zničí elektrárny, mosty, vodárny atd. a způsobí tak civilnímu obyvatelstvu maximální šok a hrůzu!)

Rusové mohli, kdyby chtěli, ve stylu USA/NATO bombami snadno proměnit například Kyjev v Bagdád nebo Bělehrad, který vymazali z povrchu zemského. ale záměrně se rozhodli zachránit co nejvíce životů a civilní infrastruktury, a to i za cenu životů ruských vojáků).

Jděte pryč, jste mi trnem v oku!“

Jindy jde zase Ladik po ulici a osloví nějaké důchodce: „„Putin je izraelský poskok, s Izraelci jedná v rukavičkách“

Důchodci se taky zašklebí a důrazně Ladikovi připomenou, kde je pravda: „Jděte do háje!

Ve skutečnosti je zcela zřejmé, že nejhlasitějšími rusofoby na Západě jsou v drtivé většině Židé, a to jak v Izraeli, tak mimo něj. Obvykle se trapně vymlouvají na to, že v Rusku byly protižidovské pogromy. Ve skutečnosti se však všechny tyto pogromy odehrály na území dnešní Ukrajiny, a přesto je zcela zřejmé, že sionistické a židovské organizace stojí v drtivé většině na straně Kyjeva (navzdory tomu, že vládnoucí režim je nepopiratelně nacistický), a jen velmi málo jednotlivců stojí na straně Ruska (ale existují a neměli bychom je přehlížet).

Co se týče Kremlu, ten začíná mít izraelské arogance v Sýrii plné zuby (i když izraelské nálety jsou neúčinné a na realitě na místě nic nemění) a. Izraelci nemohou přestat z vnitropolitických a dokonce i psychoterapeutických důvodů, ale pravděpodobně se stane jedna ze dvou věcí: izraelské útoky budou ještě zbytečnější a symboličtější, nebo Rusko sestřelí izraelské letadlo a bude klid.

Ale dost už o Izraeli, ten je jen malou součástí anglo-sionistické říše řízené USA!

Jděte pryč, jste nám trnem v oku!“

Anebo jindy jde zase Ladik parkem, přistoupí k lavičce, na které sedí nějací milenci a vpálí jim do tváří: „O vítězství Ukrajiny nad Ruskem nepochybuji! Všechno bude navždy Ukrajina!“

Milenci se po těch slovech zatváří velmi zle a vysvětlí Ladikovi, jak se věci mají: „Co to melete?

Ruské vzdušné síly dosáhly a udržují si drtivou vzdušnou převahu po celou dobu speciálních bojových operací.

To je pro síly USA a NATO mimořádně znepokojivé znamení. Jen si představte, co by plná síla ruských ozbrojených sil udělala s NATO, kdyby byla uvolněna! Ale je to ještě horší (tedy pro impérium), vše nasvědčuje tomu, že Putin vůbec neblafuje a že Rusko, se kterým se musí jednat, má nad Západem plnou eskalační převahu.

Nyní je však zcela zřejmé, že Kreml, se kterým se musí jednat, se nezastaví za žádných okolností, pokud nedojde k totálnímu vítězství, a pokud to znamená jadernou válku, budiž. A ruský lid tento postoj v drtivé většině podporuje.

Proč?

Protože ruský lid nyní KONEČNĚ uviděl pravou tvář Západu, pochopil, že nejde o nic jiného než o pokračování druhé světové války a že v sázce je samotná existence a suverenita ruského národa.

Putin, respektive jeho dvojník, to opět řekl víc než jasně: ,Pokud se někdo rozhodne zničit Rusko, máme plné právo se bránit. Ano, byla by to globální katastrofa pro lidstvo a pro svět, ale jako ruský občan a hlava Ruska chci položit otázku: -Jaký smysl má svět bez Ruska?-'.

Samozřejmě, že svět bez Ruska nemá žádný smysl, a proto musí být zničen!

Kdyby to byla jen prázdná slova, jako to, co Biden (s obtížemi) čte ze svého teleprompteru, byla by to jedna věc, ale tato slova je třeba mít na paměti v kontextu nasazení Avangardů, Poseidonů, S-500 a všech dalších zbraní a taktik, které Rusko vyvinulo, zatímco neoconi, opilí arogancí, spali za volantem.

Takže ne, Putin sice vyhrožuje jen zřídka, ale nikdy neblafuje.

Sečteno a podtrženo. Kdo upřímně věří, že Rusko nevyhladí celý Západ, pokud bude vážně ohroženo, je smrtelně pomatený, neví nic o historii a nerozumí ruskému myšlení. Činil by tak na vlastní nebezpečí.

Pane, jděte, pryč, jste nám trnem v oku!“

A tak je Ladik všem trnem v oku.

Je mi ho líto a tak se mu taky snažím ukázat pravdu.

Říkám mu: „Ty vole, vyhlídky na rok 2023 nejsou vůbec radostné! Ruská armáda dostane všechno, co potřebuje, Rusko jim to dodá, protože nemá žádní finanční limity. Říkal to Putin. Ruští vojáci bojují jako hrdinové, říkal to taky Putin. A ještě říkal, že Rusko bude dále rozvíjet svůj jaderný potenciál a že brzy bude uvedena do bojové pohotovosti mezikontinentální raketa Sarmat.

A to nemluvím o další mobilizaci!

Tak už chápeš, že nás ti vládní kokoti řízení Bruselem chtějí zatáhnout do horké fáze, takže Rusům nezbude nic jiného než provést obranný úder Sarmarty?

Vzpamatuj se, člověče, přemýšlej, to tě odlišuje od opic a od ovcí!“

Ale nebyl jsem asi ve správný čas na správném místě, protože Ladik mi na to odpověděl: „Uvnitř Ruska Putin tvrdí, že se brání proti NATO, ale nejdůležitější pro něj je udržet si moc. Bude vyhrožovat jadernými zbraněmi a z Ruska udělá jakýsi obrovský Hamás. Toto hnutí také oficiálně hlásá, že se chystá vymazat Izrael z povrchu zemského, ale ve skutečnosti jen občas vystřelí nějaké rakety. A to je samozřejmě katastrofa pro svět, velmi velký problém pro Ukrajinu, naprostá katastrofa pro Rusko.“

Ladik nic nepochopil, a ani nikdy nic nepochopí.

„Víš, co? Jdi do prdele, jsi mi trnem v oku,“ řekl jsem mu a odvrátil se od něho, v protějším okně stála nějaká nahá stařena, pramáti všeho lidstva, a i to byl příjemnější pohled než na Ladikovy pejzy a nos jako skobu, jako že je Bůh nade mnou!

Autor: Karel Trčálek | úterý 27.12.2022 8:51 | karma článku: 22,63 | přečteno: 460x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Nebezpečná hra s ohněm paní Kateřiny L.

Co myslíte, že je nebezpečnější? Kouřit na bedně s dynamitem, kontrolovat množství benzínu v nádrži s hořící sirkou v ruce, nebo se vojensky zapojit do války? Kdo tipoval poslední možnost, podle mne trefil

26.4.2024 v 15:32 | Karma: 13,55 | Přečteno: 138x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Mistr a Markétka

Budu si muset někdy tuto knihu opravdu přečíst, třeba bude skvělá. Zatím jsem ji jen spálil ve svém krbu...

25.4.2024 v 14:53 | Karma: 20,32 | Přečteno: 392x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Minuty pro Hitlera z Institutu Václava Klause

Majitelé jediných pravd, např. ti z IVK, jsou-li přitlačeni ke zdi důkazy, že zadupávají svobodu slova, že destruují voltairovský princip a že umlčují a zastrašují své oponenty, vytáhnou obvykle svůj poslední zoufalý argument...

24.4.2024 v 15:09 | Karma: 22,32 | Přečteno: 460x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Zrádce Beneš zachránil republiku, málo platné!

Západní spojenci měli naštěstí dost rozumu, na rozdíl od tehdejších našich domácích chciválků, aby zabránili v Mnichově masakru českého národa, takže Edvard Beneš mohl v klidu vyvěsit bílou fangli, abychom přežili

21.4.2024 v 16:51 | Karma: 22,06 | Přečteno: 654x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Cos to porobil, Pavelenko Pavle?

Tuto píseň si dost možná prozpěvovali někteří učitelé na Slovácku, když na obličeji pana prezidenta viděli malou, asi půlmetrovou řeznou ránu

21.4.2024 v 12:42 | Karma: 25,31 | Přečteno: 698x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 2950
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik