Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Novoroční přání zdraví a úspěchů redakci Protiproudu a jejím tajným spolupracovníkům

Jen dobré zprávy Vám, všem tajným spolupracovníkům (včetně mnoha bývalých komunistů, kteří jsou mezi Vámi) kontrarevolučního magazínu Protiproud, přeji v roce 2023

Ladik je prorok.

Jeden z dlouhé, mnohatisícileté řady proroků, jímž je dáno prostřednictvím daru jasnozřivosti nahlédnout do budoucnosti, a jeden z nejlepších proroků, protože jeho proroctví jsou nadobyčej chmurná a temná.

„Jak není proroctví temné a chmurné, tak stojí za starou bačkoru. Strach, a zase jen strach, to je to, co po nás, prorocích, lidé chtějí a my jim to musíme dát,“ školil Ladika jeho učitel, rovněž zasloužilý prorok Olšer.

Ale Ladik svého učitele ještě překonal, zařadiv se k prorocké špičce.

Jsou-li dějiny podle proroků jen jedním velkým spiknutím, jež je napěchováno úmyslně vyvolanými válkami, genocidami, hladomory, je-li celý svět a celé lidstvo po celou svou existenci ovládáno jakýmisi temnými silami, osmi, převážně židovskými rodinami, kterým nejde o nic jiného než jen o zotročení lidí, o to, aby se z lidí stalo poslušné stádo, což se jim ovšem náramně daří, tak Ladik ve svých proroctvích hlásá příchod ještě větších spiknutí, ještě větších genocid, ještě většího zotročení, ještě brutálnějšího nového světového řádu, v němž budou už lidé dokonalé beztvarou hmotou, jež bude zcela v područí světovládců.

„Ale taky musíš dát lidem naději. Aby se měli k čemu upínat. Napřed strach, a potom naděje!“ školil Ladika jiný jeho učitel, též výtečný prorok, Hájek.

A tak se občas v Ladikových temných a chmurných proroctvích občas objevila i naděje, že kdesi na Východě existuje ohromná země zaslíbená, kde jsou lidé zcela svobodní, kde je jim vrácena jejich důstojnost, kde nad nimi temné síly nemají moc, protože v té zemi znamená zítra již včera a lidé jsou tam tak šťastní, že se samým štěstím válejí po zemi.

Proto se taky temné síly snaží tuto zemi zničit. Obklíčily ji ze všech stran, z pevniny i moře, protože tato jediná země statečně brání temným silám, aby ovládly celý svět. Ale temné síly tuto zemi nikdy neovládnou, jednak proto, že tato země má jaderné zbraně a dobře ví, že bez ní nemá tento svět smysl a tak se nebojí tyto zbraně použít v případě, že by byla ohrožena.

A jednak proto, že obyvatel této země je mnoho a proto mohou bránit lidskou svobodu a důstojnost prostřednictvím mohutných lidských vln, kterým nikdo a nic neodolá, tyto lidské vlny jsou tak mohutné, že smetou každou nepřítele a ještě navíc jsou ze zezadu jištěné zajišťovacími oddíly, takže nehrozí, že by se, na rozdíl od mořských vln, vrátily a smetly nikoliv nepřítele, ale svou milovanou vlast.

A tak Ladik hlásá, ač brutálně umlčován tím, že ho nedávají na titulku blogu iDNES, svá proroctví.

„Všechno je špatně, čekají nás strašlivé věci, žijeme v covidovém apartheidu, chystá se nová pandemie, bude válka, spějeme do otroctví, budeme vyvražděni, ale v zemi zaslíbené nás čeká levný plyn a věčný mír!“ prorokuje Ladik a všechna jeho proroctví se naplňujá s děsivou přesností, což je pochopitelné, protože kam se Ladik na internetu podívá, tam vidí důkazy toho, že je prorokem, jedním z oněch vyvolených velkých duchů, kterým byla odhalena Pravda, jež fialovým opicím a ovcím zůstane navždy utajena.

A tak jsem se ani nedivil, když mi Ladik dnes, v poslední den roku řekl: „Na jaře bude válka. Půjdeme zabíjet Srby na jejich vlastním území. První mobilizační vlna bude v březnu, druhá mobilizační vlna bude v květnu, to půjdou to války proti Srbsku i děti a starci.

Leda by byl prezident Bašta, to by žádná válka nebyla, protože na Baštu nemají v Moskvě žádnou složku.

Jo, abych nezapomněl. Po ovoci poznáte je, zní pravda prověřená dějinami. Proto lze bez jakýchkoli pochybností konstatovat, že vláda Petra Fialy tím, co provedla během půl roku svého předsednictví Radě Evropské unie, poškodila Českou republiku a její občany (a bohužel na velmi dlouhá léta) nejvíce ze všech českých vlád (minimálně) od listopadu roku 1989.“

„Pane bože, já to tušil! Česká republika je poškozená nejvíce od listopadu 1989 a v březnu budeme navíc rukovat!“ povzdechl jsem si a podíval se na Ladika, „já tě, Ladiku, fakt obdivuji.

Fungovat s tímhle tím prorockým darem, to musí být fakt fuška. On je to vlastně kříž, který trpělivě neseš na svých bedrech stejně tak, jako Nohavica svoji Puškinovu cenu, statečně, a přitom pokorně, protože tvoje prorocká služba je službou lidstvu, lidé musí vědět, že je nečeká nic dobrého, musí při pohledu do budoucnosti cítit příšerný strach, protože jedině ze strachu se rodí nikoliv zotročení, ale nesnesitelná touha po svobodě, proto taky platí, že čím hůř, tím líp.

Ale já bych nechtěl být v tvém sádle!

Kam se podíváš, tam vidíš spiknutí, Fialový hnus, Sorose, Židy, nacisty, a bůh ví, snad i samotného Satana, denně jsi se vším tím svinstvem ve styku, máš to ve svém mozku. Dobře víš, že nás nečeká nic dobrého, leda by Putin srovnal Kyjev se zemí, to bychom zase svobodně vydechli, zbavili se svého otroctví!

Jaký div, že jsi neskončil ještě v blázinci, vždyť to je o rozum, vidět, do čeho se řítíme.“

Ale Ladik se usmál.

„Není to zase tak zlé. Jo, vidím všechno to svinstvo, ale zase žeru. Hodně žeru.

To mi vždycky Olšer kladl na srdce, abych hodně žral, když chci být prorokem. Protože když žeru, tak nemyslím na to, v jakých jsme sračkách. Prostě žeru a tím žrádlem si na chvíli vyčistím hlavu. Jo a taky je to dobré zapíjet rumem, ale kvalitním. Když se nažeru, a zapiju to rumem, tak mám na chvíli od těch svých vizí pokoj. No, a když se nažeru a ožeru aspoň desetkrát denně, tak to jde, tak to není zase taková hrůza, ten můj prorocký dar,“ vysvětlil mi Ladik, jak to dělá, že z těch svým temných vizí neskončil ještě v blázinci.

A tak ti Ladiku, i všem tvým kolegům z redakce Protiproudu, přeji v roce 2023 nejen to, aby se všechna vaše proroctví vyplnila, to znamená, abychom v březnu dostali všichni povolák a táhli na Bělehrad přes Maďarsko, ale taky ti a Tvým kolegům z Protiproudu přeji , co nejvíce žrádla a chlastu, abyste od své náročné, ale tolik potřebné prorocké práce, aspoň na chvíli oddechli, nažraní a ožralí k prasknutí.

Amen!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Trčálek | sobota 31.12.2022 8:46 | karma článku: 23,41 | přečteno: 333x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Česká hřbitovní vláda překrucuje dějiny a záměrnědezinterpretuje výsledek 2. světové války

Hlas lidu, hlas Boží! Snad proto naše hřbitovní vláda hanobí hroby padlých rudoarmejců a ničí pomníky Rudé armády, naší slavné osvoboditelky...

9.5.2024 v 16:15 | Karma: 19,83 | Přečteno: 340x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Hlavní vinu za rozpoutání války na Ukrajině nese prof. Václav Klaus

Smím mít vlastní názor? Nebo je každý, kdo ho má odlišný od vládní linie a jediné pravdy, ruský šváb a Putinův nohsled?

7.5.2024 v 17:42 | Karma: 21,29 | Přečteno: 435x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Neúčast českého zástupce na inauguraci V.V. Putina je mezinárodní ostuda

Stydím se za naši hanebnou vládu, která neumožnila ani J. Nohavicovi, ani Václavu Klausovi aby dnes reprezentovali Českou republiku v Kremlu

7.5.2024 v 15:49 | Karma: 21,47 | Přečteno: 357x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Kdo seje len, nesklízí bouři!!!

Už jste zkoušeli, i když jste třeba konzervativní katolíci, odříkávat místo Otčenáše či Zdrávas tibetskou mantru? Jestli ještě ne, tak to ani nezkoušejte, bylo by to ve vašem případě zcela zbytečné...

4.5.2024 v 15:33 | Karma: 18,78 | Přečteno: 511x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Češtinářky, čili om padme mani hum

Výborně, Varle. Tohle je úplně jiný level. Holt kdo umí, ten umí. Zasloužená trefná karma. Jo, souhlasím, tohle už se dá naprogramovat s přehledem

4.5.2024 v 13:24 | Karma: 15,07 | Přečteno: 271x | Diskuse| Hyde park
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Žena žila tajně rok uvnitř vývěsního štítu obchodu. Pojmenovali ji střešní ninja

10. května 2024  7:29

V americkém státě Michigan 34letá žena skoro rok tajně bydlela uvnitř vývěsního štítu na střeše...

Vyslýchaný v Paříži sebral policistům zbraň a začal střílet, dva těžce zranil

10. května 2024  6:36

Muž předvedený k výslechu na pařížskou policejní stanici ve čtvrtek večer vážně zranil dva...

Nestačilo ani 14 hodin, ve Sněmovně pokračuje boj o možnost volit poštou

10. května 2024  5:43

Parlamentní bitva o korespondenční volbu pokračuje i v pátek. Ani 14 hodin jednání ve čtvrtek totiž...

ANO chce odložit korespondenční volbu na dobu po volbách v příštím roce

9. května 2024  5:15,  aktualizováno  10.5 1:15

Poslanci se přeli o zavedení korespondenční volby pro české občany v zahraničí. Sněmovnu ve čtvrtek...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 2963
  • Celková karma 24,67
  • Průměrná čtenost 862x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik