Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Odvoláním vládního zmocněnce pro dezinformace udělal premiér Fiala moc velkou chybu!

Vážně by  mě zajímalo, jak teď bude vláda zavádět drsnou cenzuru, když odvolala M. Klímu, aniž by na jeho místo obratem jmenovala Šafra z Forum 24, který je na dezinformace ještě větší specialista než M Klíma...

Pan učitel teď chodil do čajovny tak unavený a strhaný, že jen většinou seděl, mlčel a tupě hleděl před sebe a to i tehdy, když se před ním nahnula servírka Leona se svým olbřímým výstřihem.

Není divu, když teď vede ten kroužek mladých antidezinformátorů, to dá jednomu zabrat. Vláda to zase všechno hodila na učitele a ti, aby se mohli strhat, místo toho, aby se v klidu dívali na biatlon v České televizi, nebo psali fundované příspěvky do Rukojmího.

Dneska jsme na pana učitele čekali s Leonou obzvláště dlouho. Když se konečně dopotácel, byl tak zbědovaný, že se ani pomalu nemohl posadit na židli. Chtěl jsem, aby si oddechl, tak jsem ho nechal hodinu, ať si jen tak sedí.

Za tu hodinu se pan učitel přece jen trochu vzpamatoval, tak jsem na něj promluvil: „Vás ti mladí antidezionformátoři zase vzali!

Zase jste vysvětloval mladým lidem, že lidé na Karlovarsku pískali na prezidenta Pavla, protože nás chce zatáhnout do války proti Rusku, protože jediným cílem Západu je zničení Ruska, k čemuž použije Západ klidně i veškerý jaderný arzenál a proto generál Pavel vyhlásí hned v březnu všeobecnou mobilizaci, takže naši chlapci budou bojovat proti bratrskému ruskému národu kvůli zájmům USA, poněvadž Putin je mír, kdežto ti, kdo volili Pavla jsou pro válku, ježto Babiš by okamžitě vyjednal mír a zabránil tak třetí světové válce?“

Pan učitel pořád mlčel, dokonce jsem chtěl svou otázku zopakovat, ale než se tak stalo, přece jen promluvil: „Ne, dnes jsme probírali, že budoucnost patří aluminiu. Proto jsem tak zničený.“

„Budoucnost, že patří aluminiu?“ podivil jsem se a obrátil se na servírku Leonu, „co je to zas dezinformaci, hrome? Že budoucnost patří aluminiu? Slyšela jsi to někdy?“

„Ne, to jsem nikdy neslyšela!“ zavrtěla Leona svým prsy a dodal, „ale pan učitel nám to jistě vysvětlí!“

„Byl byste tak, hodný pane učiteli? Zaplatím vám magorák a taky vaši včerejší sekeru!“ poprosil jsem pana učitele.

A pan učitel, ten starý dobrák, se přes veškerou svoji únavu pustil do vysvětlování: „Jak jistě víte sami dobře víte, pokud nečtete Forum 24 a nedíváte se na Českou televizi, vyjma snad biatlonu, je takzvaná změna klimatu způsobena opravdu člověkem.

Ovšem ne v tom smyslu, jak se nám to snaží namluvit greténi, totiž produkcí skleníkových plynů, ale tím, že je světové klima ovlivňováno světovládci, to jest, že je jimi uměle řízeno.

To není žádné tajemství, o tom se všeobecně ví.

Ale co to má společného s hliníkem?

To vám hned vysvětlím!

Jak jistě taky víte, naše Slunce se začalo měnit v bílého trpaslíka, s čím souvisí i vyšší intenzita slunečního záření, abych tak řekl. To pochopitelně zneklidňuje světovou vládnoucí elitu, protože to dramaticky mění podmínky na naši modré zeměkoule.

Tyto světové elity, které ovládají celý svět, vyjma Ruska pochopitelně, si snadno spočítaly, že při tak fatální změně životní podmínek nemůže existovat na světě víc než miliarda lidí.

Tak vznikl, už před třiceti lety, v jejich hlavách projekt s názvem Zlatá miliarda, jak na to upozornil ruský publicista Cykunov. Cílem tohoto projektu je snížit lidskou populaci právě na jednu miliardu, což předpokládá, pokud mají většinu této miliardy tvořit afričtí muslimové, zlikvidovat miliardu Číňanů, miliardu Indů, celou evropskou populaci, celou americkou populaci, celý zbytek asijské populace, a to i včetně KLDR, ale zejména to předpokládá zničit Rusko.

Proč je právě zničení Rusko předpokladem úspěšné realizace projektu Zlatá miliarda?

Jednoduše, protože se světové elity právě takto potřebují dostat k ruskému nerostnému bohatství, tedy především k hliníku!

Proto taky rozpoutaly válku proti Rusku na Ukrajině. Aby zničily Rusko a dostali se k ruskému hliníku. Je to pro ně samozřejmě výhodnější, než kdyby si hliník od Rusů, tedy od ruských oligarchů, kteří mají na Západě spoustu majetku, konkrétně od ruského oligarchy Děripasky, který má blízko k Putinovi, tento hliník kupovali za rubly.

Je to výhodnější pro ně jednak proto, že až zničí Rusko, tak budou mít tento hliník zadarmo, a jednak proto, že na zničení Ruska ještě navíc vydělají, protože tyto světové elity samozřejmě vydělávají taky na zbrojení. Proto nezničí Rusko hned, i kdyby samozřejmě mohly, ale hezky ho dusí na Ukrajině, aby z toho jejich zbrojařské firmy vytřískaly obrovské prachy.

A tím se konečně dostáváme k hliníku!

Totiž, ani ve chvíli, kdy se sníží lidská populace na miliardu, nebude zaručeno přežití lidstva, i když drtivou většinu tohoto lidstva budou tvořit otroci sloužící světovým elitám. Jde totiž o to, že bude ještě potřeba, aby Slunce, měnící se v bílého trpaslíka, Zemi nesežehlo na troud.

A na to je právě potřeba hliník!

Spousta hliníku!

Proto, aby Slunce nespálilo zemi, je potřeba vytvořit efekt tzv. globálního zatmívání. A na to je právě ideální hliník, jak to dokazují ve své přelomové práci, ovšem u nás tvrdě cenzurované, skvělí ruští vědci Ilja Gemanskij, Vitalij Koval, Alexandr Boldyrev a Vladimir Minkin. Tato jejich práce se jmenuje Supertetrahedral Aluminum – A New Allotropic Ultralight Crystalline Form of Aluminum.

Totiž, abyste mi rozuměli, Nanočástice hliníku, rozptylované v troposféře zvyšují albedo Země a mění horní atmosféru v částečně zpětně odrážející zrcadlo. To ve výsledku způsobuje právě globální stmívání povrchu. Tedy to, co potřebuje světová elita, krom eliminace lidstva na jednu miliardu, proto, aby mohla přežívat na Zemi aspoň po dobu, než se jí podaří přemístit ze zdevastované a k zániku směřující Země, přemístit na nějakou jinou planetu a tam dál pokračovat ve své existenci.

A právě proto, kvůli hliníku, který je v Rusku, bylo Rusko na Ukrajině napadeno třiceti západními armádami, proto byl zvolen prezidentem Pavel a ne Babiš, a proto musí být Rusko zničeno.

A teď si představte, že jsem musel těm nebohým děckám vysvětlil, že je to dezinformace, aby to zase děcka mohla vysvětlit doma rodičům!“

Pan učitel domluvil a bylo vidět, že je z toho vedení kroužku mladých dezinformátorů úplně hotový.

„Tak to vám vůbec nezávidím, vysvětlovat něco těm děckám. Je dokázáno, že počítače devastující mozek, a ta děcka už bez toho nedokážou žít. To je prostě boj s větrnými mlýny, pane učiteli,“ politoval jsem pana učitele a dodal, „víte, co když vás tak vidím, jak vás to ničí, tak za vás zaplatím nejen včerejší sekeru, ale i vaši sekeru za sedm dní zpátky. Co říkáte, pane učiteli?“

„To byste byl opravdu hodný,“ stačil ještě zamumlat pan učitel, než se únavou sesul ze židličky na zem.

Přenesli jsme ho s Leonou do nejtmavějšího koutku naší čajovny a tam ho položili na zem. Leona na něj hodila svůj kožich a já se vrátil ke svému stolku.

Měl jsem věru, o čem přemýšlet, ale díky bohu už toho nejsem dávno schopen. A tak jsem jen upíjel magorák a hleděl před sebe, kamsi do budoucnosti, která patří aluminiu, tedy pokud Rusko bude zničeno...

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Trčálek | neděle 26.2.2023 11:53 | karma článku: 20,62 | přečteno: 304x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Česká hřbitovní vláda překrucuje dějiny a dezinterpretuje výsledek 2. světové války

Hlas lidu, hlas Boží! Snad proto naše hřbitovní vláda hanobí hroby padlých rudoarmejců a ničí pomníky Rudé armády, naší slavné osvoboditelky...

9.5.2024 v 16:15 | Karma: 20,48 | Přečteno: 381x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Hlavní vinu za rozpoutání války na Ukrajině nese prof. Václav Klaus

Smím mít vlastní názor? Nebo je každý, kdo ho má odlišný od vládní linie a jediné pravdy, ruský šváb a Putinův nohsled?

7.5.2024 v 17:42 | Karma: 21,29 | Přečteno: 437x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Neúčast českého zástupce na inauguraci V.V. Putina je mezinárodní ostuda

Stydím se za naši hanebnou vládu, která neumožnila ani J. Nohavicovi, ani Václavu Klausovi aby dnes reprezentovali Českou republiku v Kremlu

7.5.2024 v 15:49 | Karma: 21,47 | Přečteno: 358x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Kdo seje len, nesklízí bouři!!!

Už jste zkoušeli, i když jste třeba konzervativní katolíci, odříkávat místo Otčenáše či Zdrávas tibetskou mantru? Jestli ještě ne, tak to ani nezkoušejte, bylo by to ve vašem případě zcela zbytečné...

4.5.2024 v 15:33 | Karma: 18,78 | Přečteno: 511x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Češtinářky, čili om padme mani hum

Výborně, Varle. Tohle je úplně jiný level. Holt kdo umí, ten umí. Zasloužená trefná karma. Jo, souhlasím, tohle už se dá naprogramovat s přehledem

4.5.2024 v 13:24 | Karma: 15,07 | Přečteno: 271x | Diskuse| Hyde park
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Okamura předčítá Trumpův projev, brzdí jednání o korespondenční volbě

10. května 2024  5:43,  aktualizováno  10:26

Přímý přenos Parlamentní bitva o korespondenční volbu pokračuje i v pátek. Jako první si vzal slovo předseda SPD...

Soud poslal do vazby muže bez domova obviněného z vraždy přítelkyně v Plzni

10. května 2024  10:14

Plzeňský okresní soud poslal do vazby sedmatřicetiletého bezdomovce obviněného z vraždy přítelkyně....

Zelenskyj po odhalení ruských agentů odvolal šéfa bezpečnostního úřadu

10. května 2024  10:08

Sledujeme online Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal ve čtvrtek z funkce šéfa státního bezpečnostního...

Traktorista nezvládl projet zatáčku, proboural se zdí rodinného domu

10. května 2024  9:39

Traktor narazil ve čtvrtek odpoledne do rodinného domu v Libštátu na Semilsku a prorazil jeho zeď....

  • Počet článků 2963
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 862x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik