Kam se hrabe Rudé právo se ztroskotanci a samozvanci na nenávistnou žumpu Forum 24!

19. 03. 2023 16:09:40
Provládní média, včetně jejich hlásné trouby Forum 24, bez přestání chrlí nenávistné odsudky bdělých občanů, kteří svou účastí na demonstracích proti bídě a za mír jasně deklarují, že nejsou majitelé jediné, té správné pravdy

To se zase Václavák jednou zaplnil k prasknutí tolerantními a láskyplnými lidmi, kteří si přišli zamávat českými vlajkami, protože každý milující člověk cítí nutkavou potřebou někomu mávat.

„Ten, kdo nenávidí, ten hrozí zaťatou pěstí, ale ten, kdo miluje, ten mává, jedno čím, ale hlavně, že mává!“ říkala nám vždy naše učitelka češtiny, která nás nenechala propadnout u maturity, protože jsme uměli nazpaměť Nohavicovu Kometu.

A tak lidé, kteří čas od času zaplňují Václavák k prasknutí, mávají českými vlajkami, mávají jimi od samé lásky, kterou přetékají jejich horoucí srdce. Pravda, nebyli všichni z nich vždy takoví. Byly časy, kdy mnozí z nich i nenáviděli, i vyhrožovali svým bližním vším možným, jejich myšlenky byly otráveny tím nejprudším jedem, zlobou a agresivitou.

Ale to už je pryč, to už je dávno!

Chudoba a bída, v níž se ocitli, ovšemže ne vlastní vinou, z nich udělala láskyplné a milující lidi, kteří netouží po mstě, po tom, aby si vybili vztek, nýbrž touží milovat a odpouštět, touží milovat a odpouštět ty, kteří jim nejvíce ubližují, totiž fialovou vládu, která se dostala k moci kolosálním podvodem.

A je pravda, že se k nim tato vláda nechová vůbec pěkně!

Umlčuje je brutálními policejními zásahy, chce je připravit o jejich oblíbené řetězové emaily, chce jim zablokovat weby, na kterých si dohledávají pravdivé informace. Ale ani to této odporné vládě nestačí, takže všude vyvěšuje ukrajinské vlajky, pořádá banderovské párty a peníze, o které ožebračila důchodce, dává Ukrajincům, aby si za ně kupovali luxusní auta místo toho, aby sama vláda kupovala tato luxusní auta těm, kteří nemají důchod, protože neodpracovali potřebný počet let.

A to nemluvím už o takových prasárnách, jako je velký plakát, v němž je známý lidumil a humanista V. V. Putin zobrazen v jakémsi načernalém spacáku, který ovšem připomíná pytel na mrtvoly, což už je čistá dezinformace, kterým se vláda snaží popřít holou pravdu a totiž tu, V. V. Putin je nesmrtelný a stejně jako jiný nesmrtelný lidumil a humanista J. V. Stalin, nás osvobodí od americké okupace, aby toho nebylo málo, daruje nám na věčné časy i levný plyn, a nikdy jinak!

Ale co to?!

Čím více se vláda, provládní plátky, jako např. Forum 24, nebo provládní satirici toho nejhrubšího zrna, proti kterým jsou i Dikobraz či Kojzar Monthy Python ́s Flying Circusem, předhánějí v chrlení nenávisti vůči těmto čistým a neposkvrněným lidem, které do ulic vyhnala svatá trojice každé sametové kontrarevoluce, tj. bída, hlad a láska, tak tito lidé, zbídačení, hladovějící, ale milující, nastavují této odporné a hnusné vládě svou tvář, aby je mohla do ní surově ještě více udeřit policejním obuškem!

Není divu, že se tato masová shromáždění tolik podobají shromážděním lidu, který se shlukoval kolem Mesiáše v době jeho působení na tomto světě.

Každý, kdo se těchto shromážděních, dávno už jen z pouhé setrvačnosti a dávno jen čistě formálně nazývaných jako protivládní demonstrace proti bídě, účastní, vám odpřísáhne, že to, co při těchto davových seancích cítí, je ta nejvyšší, absolutní láska!

Je to ovšem pochopitelné, protože kdyby účastníci těchto tzv. protivládních demonstrací, cítili nenávist, vztek, kdyby chtěli jen bořit a ničit, ba dokonce, kdyby chtěli blokovat vládní budovy a dožadovali se odvolání vlády, pak by se nenacházeli na protivládních demonstracích, ale na demonstracích pořádaných obskurním spolkem Milión chvilek pro demokracii, který se vyvoláváním nenávisti zcela programově živí.

Já sám mohu odpřísáhnout, že jsem na těchto tzv. protivládních demonstracích nikdy nezaznamenal ani to nejmenší zrnko nenávisti, ba právě naopak!

Nebylo a není zde řečníka (včetně toho nejhlavnějšího a nejdůležitějšího ze všech, neboť on organizuje bezplatnou dopravu na Václavák), který by svůj projev, za ohromného aplausu všech přítomných, nezakončil nakažlivým zvoláním: „Milujme Fialu, milujme Rakušana, milujme Pekarovou, milujme Senát, milujme prezidenta, milujme je, protože nejsme jako oni!“

A na každé toto zvolání odpovídá dav, mávající českými vlajkami, sborovým: „Milujme je! Nejsme jako oni! Milujme je! Nejsme jako oni!“

O tom se však na Forum 24, nebo v blábolech provládních satiriků, nedočtete. Tam se zásadně mluví jen o chátře, jejímž jediným programem je nenávist ke všemu ukrajinskému, protože Ukrajinci jsou nacisté!

Jen jednou jedinkrát jsem se setkal na této demonstraci s něčím, co nebylo láskou.

Nebyla to láska, protože to byl smutek, hluboký, existenciální smutek, takový smutek, kterého je schopna jen široká slovanská duše.

„Žiju od výplaty k výplatě,“ sdělovali mi smutně nějaký muž, jemuž bylo něco přes padesát, ale spisovatel Wievegh to určitě nebyl, protože tento muž měl dvě vysoké školy a titul PhD. k tomu, „kolikrát se mi stává, že nakoupím sedm půllitrových tuzemáků za sedm stovek a ani se z toho pořádně neožeru. Pro Ukrajince peníze jsou a na nás se kašle!“

Padl jsem před tím člověkem na kolena a políbil jeho nohy, obuté do roztrhaných láptí.

„Ne, tisíckrát ne!“ říkám vládní propagandě, vládním politikům, kteří tyto lidi překypující láskou označují za proruskou chátru!

Žádná proruská chátra!

Solí naší země jsou tito lidé!

Solí naší země, která je sice stále západní kolonií, ale když vytrváme, když nebudeme jako oni, kteří dávají V. V. Putina do pytle na mrtvoly, ačkoliv je nesmrtelný, kteří nás brutálně masakrují, tak přijde ten sladký čas a naše země už západní kolonií nebude a tito, fašistickou proukrajinskou vládou národní zrady ponižovaní a urážení, o to však nádhernější lidé vydají své plody jako ty nejušlechtilejší rajské stromy poznání, plody, které nám ukážou, co bylo špatné a co budu už navěky dobré a proto rozhodně souhlasím s požadavkem demise této vlády národní pohromy dřív, než se pustí do zavádění dalších katastrofických deforem, než nás učiní legitimním cílem ruských jaderných zbraní bránících mír na Zemi!

Autor: Karel Trčálek | neděle 19.3.2023 16:09 | karma článku: 24.86 | přečteno: 664x

Další články blogera

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.36 | Přečteno: 602 | Diskuse

Karel Trčálek

Není to velmi nefér vůči ostatním blogerům, že je můj článek pořád ještě na titulce blogu?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to silně nefér vůči panu Nožičkovi (a o jisté kolegyni blogerce ani nemluvě), že je můj článek pořád na titulce, zatímco článek pana Nožičky tam už dávno není....

26.3.2024 v 9:19 | Karma článku: 33.38 | Přečteno: 808 | Diskuse

Karel Trčálek

Kam se poděli Rajchlovi proruští dezoláti? Kdy podá vláda pětihnusu konečně demisi?

Nikdy bych nenazval včerejší účastníky statisícové protivládní a mírové demonstrace za proruské dezoláty, kdyby je tak neoznačil jeden z organizátorů této monstrózní akce, pan JUDr. Michal Hašek...

24.3.2024 v 17:28 | Karma článku: 32.18 | Přečteno: 765 | Diskuse

Karel Trčálek

Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím

Pan Nožička Josef se přiznává, že lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumí. To já, nechci se chválit, jim rozumím naopak velmi dobře...

23.3.2024 v 18:01 | Karma článku: 42.98 | Přečteno: 9609 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 11.99 | Přečteno: 156 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 27.81 | Přečteno: 561 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 524 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2311 | Diskuse
Počet článků 2931 Celková karma 24.72 Průměrná čtenost 868

Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...