Dementuje pan L. Větvička své nepravdivé informace?

24. 03. 2023 17:21:23
Dezinformace samozřejmě neexistují. Ale člověk někdy toho v dobré víře naplácá. Ne, že by přímo lhal, to ne, ale prostě měl k dispozici jen mylné informace. A od toho je dementi

Nejraději Helmut žral u Prigožina. Prigožin byl skvělý kuchař, proto před náborovými centry Wagnerovy skupiny každý den stály fronty labužníků, protože Prigožinovy pelmeně z polních kuchyní byly vyhlášené nejen po celém Burjaktsku, ale třeba i v Dagestánu, kde jinak místní gurmáni milují skopové doslova na všechny způsoby, a donedávna i v ruských trestaneckých zařízeních, v kterých se přitom nevaří vůbec špatně.

Ale Helmut nemusel bojovat, aby se dostal ke skvělým Prigožinovým pelmeňům, jako ostatní strávníci, protože Helmut, jako světoznámý dojídač všelijakých zbytků, pomáhaqasysl Prigožinovi nikoliv právě s likvidací nacistických banderovců, či banderovských nacistů, ale s likvidací zbytků jídla z polních kuchyní, které vznikaly docela jednoduše tím, že se někteří bojovníci nevrátili z boje.

Helmut si tak na nedostatek jídla nemohl stěžovat, nejednou se stalo, že musel dojídat skoro celou polní kuchyni a v tu chvíli opravdu připomínal prase, ale prasata jsou, jak známo, velmi inteligentní zvířata, tak například mají dobrou paměť, a je pravda, že Helmut si pamatoval, kdo byl k němu dobrý, kdo mu dal nažrat, a kdo zdražil elektřinu a zemní plyn.

„Šmakuje ti, Helmute?“ zeptal se dnes Prigožin Helmuta, když zase likvidoval zbytky jídla z polních kuchyní.

„Jo, šmakuje,“ přikývl Helmut a zamlaskal.

„Jen se najez, chlapče. Už to dlouho nebude trvat, za chvíli bude mír,“ řekl Prigožin a pohladil Helmuta po hlavě.

„Jakože to zařídí Rajchl? Že uspořádá mírový summit, až 16. dubna obsadí úřad vlády a vyžene fialový hnus?“ zamlaskal Helmut.

„Rajchl? Nevím, kdo je Rajchl. Mír bude, protože mi přestávali dodávat munici. Víš, když někam přestaneš dodávat munici, tak tam bude brzy mír,“ řekl Prigožin a pak se zeptal, „pamatuješ, jak jsi viděl vlaky s tanky, jak jely ze Západu na Ukrajinu, protože s tanky se útočná válka nevede?“

„Jo, pamatuju si to. Ty vlaky byly nekonečné. Jely a jely a konce jim nebylo,“ přikývl Helmut.

„Tak to se ti zdálo. Přejedl ses, usnul a zdálo se ti, že jsi v Čopu a vidíš nekonečné vlaky s tanky,“ vysvětlil Prigožin Helmutovi a povolil si řemínek od přilby, víš, my tady na Ukrajině vůbec nebojujeme proti NATO. Dokonce ani proti nacistům tady nebojujeme, maximálně tak proti Maďarům. Dokonce ani proti nacistům tady nebojujeme. Mně můžeš přece věřit, já nejsem žádný generál, žádný válečný štváč.“

Helmut přestal žrát a když Helmut přestal žrát, tak už to bylo opravdu vážné.

„Ale Hájek, víš, z protiproudu, tvrdí, že na Ukrajině bojuje NATO proti Rusku. A, nezlob se na mě, Hájek to přece musí vědět líp než ty. A taky mi Hájek říkal, že Ukrajina je nacistická země. Je to rovný chlap, nikdy by mi nelhal,“ řekl Helmut a dodal, „že ty sis nedohledal informace na internetu! Jasně, že nedohledal, jinak bys nikdy neřekl takovou blbost.

Dej mi svoji emailovou adresu a já ti bude přeposílat pravdivé e-maily, abys věděl, proti komu na Ukrajině vlastně bojuješ.

Já si například na internetu dohledal, že se má po 23. únoru začít obrovská eskalace konfliktu na Ukrajině s pravděpodobným zapojením idiotů ze střední Evropy. Taky jsem psal, že se na území Ruska chystají teroristické útoky, které donutí Rusko zaútočit z Běloruska, což bude záminkou pro polskou invazi na Ukrajinu.

A vlastně jsem měl pravdu, protože do Moskvy skutečně přiletěl čínský prezident, aby si zjistil v jakém stavu je čínská kolonie, protože Číňani jsou skoro stejně tak dobří kolonizátoři, jak Češi, jen s tím rozdílem, že zatímco Češi kolonizují Chorvatsko a Dominikánskou republiku, tak Číňani kolonizují Sibiř.

Opravdu už nefasujete munici?“

Helmut se podíval na Prigožina.

Ten přikývl: „Nefasujeme.“

„Hm, to je škoda. V Česku teď bude mobilizace, taky jsem o tom psal. Mohli bychom bojovat proti sobě. Umíš řídit stíhačku?“

„Umím,“ přikývl Prigožin.

„Já taky. Pilotuji MiG-15 UTI,“ řekl Helmut a dodal, „tak to tě vyzvu na letecký souboj.“

„Žádná mobilizace v Česku nebude,“ namítl Prigožin.

„Bude. Co říkáš, je dezinformace. U nás v Česku se dezinformace už cenzurují, buď rád, že tady můžeš svobodně říkat, co chceš. Bude. Ale ne v březnu. Až v květnu. Ten blbý generál na Hradě ji vyhlásí 8. května, aby se stihla přehlídka na Den vítězství na Rudém náměstí, protože ten blb podepíše všechno, co mu nařídí z Washingtonu. Jenže ten blb zapomněl, že nejen čeští důchodci, které nechal vyvraždit, ale ani německé tanky nefungují v mínus třiceti. Dopadne, jak Hitler, uvidíš, hehe!“ rozesmál se Helmut.

Ale to už dorazila další plná polní kuchyně přímo z první linie, takže z pelmeňů se ještě kouřilo. Helmut se na ně hladově vrhnul a Prigožin si šel balit svoje fidlátka, v Africe se mu přece jen válčilo líp.

A pak, že když se přestanou posílat zbraně na Ukrajinu, tak nebude mír!

Nevěřte nikomu, kdo vám to říká.

Lže!

Autor: Karel Trčálek | pátek 24.3.2023 17:21 | karma článku: 23.41 | přečteno: 601x

Další články blogera

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.21 | Přečteno: 601 | Diskuse

Karel Trčálek

Není to velmi nefér vůči ostatním blogerům, že je můj článek pořád ještě na titulce blogu?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to silně nefér vůči panu Nožičkovi (a o jisté kolegyni blogerce ani nemluvě), že je můj článek pořád na titulce, zatímco článek pana Nožičky tam už dávno není....

26.3.2024 v 9:19 | Karma článku: 33.38 | Přečteno: 808 | Diskuse

Karel Trčálek

Kam se poděli Rajchlovi proruští dezoláti? Kdy podá vláda pětihnusu konečně demisi?

Nikdy bych nenazval včerejší účastníky statisícové protivládní a mírové demonstrace za proruské dezoláty, kdyby je tak neoznačil jeden z organizátorů této monstrózní akce, pan JUDr. Michal Hašek...

24.3.2024 v 17:28 | Karma článku: 32.18 | Přečteno: 765 | Diskuse

Karel Trčálek

Lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu rozumím

Pan Nožička Josef se přiznává, že lidem, majícím radost z teroristického útoku v Krasnogorsku, opravdu nerozumí. To já, nechci se chválit, jim rozumím naopak velmi dobře...

23.3.2024 v 18:01 | Karma článku: 42.98 | Přečteno: 9606 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 21.93 | Přečteno: 182 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 21.49 | Přečteno: 856 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 15.29 | Přečteno: 211 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.55 | Přečteno: 167 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 16.83 | Přečteno: 239 | Diskuse
Počet článků 2931 Celková karma 24.72 Průměrná čtenost 868

Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...