Ukrajinský zákon Boží akce a reakce

1. 05. 2023 10:31:01
Protiukrajinské nálady ve společnosti jsou realitou a budou neustále narůstat, aby dosáhly absolutního maxima ve chvíli, kdy na nás dopadnou ruské jaderné rakety. Přemýšleli jste o jejich příčínách?

Do krytu jsem stačil doběhnout jen já a a pak už jen jedna žena jižanského vzhledu a v pestré květované sukni.

„Vypadá to, že nikdo další už nepřijde,“ řekl jsem smutně a zabouchl pancéřové dveře, byl nejvyšší čas, protože na obzoru se začal zvedat atomový hřib a tlaková vlna sem mohla dorazit každou chvíli.

Ventilace v krytu spokojeně vrněla, světlo svítilo, taky zima nebyla, přesto jsem si znechuceně odplivl: „Zatracení Ukrajinci!

To všechno kvůli nim!

Posílali jsme jim zbraně, spousty zbraní, nekonečné vlaky s tanky jsem jim posílali, a to máme za to!

Jadernou válku!

A to je na tom to nejhorší, milá paní, že je to spravedlivý trest!

Když Bůh vyhladil Sodomu a Gomoru, včetně nemluvňat a žen, taky to byl spravedlivý trest!

Naše vina!

Naše vina, že jsme zavčasu nesvrhli vládu!

Rusové udělali jen to, co museli, aby se ubránili Západu, poslali na nás svoje rakety, proměnili svět v jadernou poušť, protože svět bez Ruska, bez všech těch Stavroginů, opravdu nemá smysl!

Ale co jsme udělali my, proto, aby nebyla jaderná válka?

My neudělali vůbec nic!

Mávali jsme sice vlajkami, volali po míru, ale mávání vlajkami, ani volání po míru ještě žádnou zločinnou vládu nesvrhlo!

Ukrajinci vraždili ruské vojáky a my protestovali proti bídě!

Naše bída byla pro nás důležitější než životy ruských vojáků!

Styďme se!

Kajme se, děkujme Rusům, že nám ukázali, jak zkažení jsme byli, když jsem svou nečinností podporovali jejich vraždění!“

Odplivl jsem si, protože nemohlo být pochyb o tom, že to všechno skončilo takto můžou Ukrajinci a naše vláda, protože nechtěli jednat s Ruskem o míru.

Ona paní, která se stačila schovat do krytu spolu se mnou, jako jediná, mi dala za pravdu: „Oficiální vládní kruhy a některá média už dlouho tvrdí, že tyto nálady vyvolávají proruští dezinformátoři, kteří prý plní internet nenávistnými útoky proti Ukrajincům.

Jenže to není pravda!

Stačí si přečíst první stránky Bible a pokusit se pochopit, proč Kain zabil Ábela. Nenávist vůči někomu můžete vyvolat pomluvami a dehonestací, ale existuje snazší a rychlejší cesta!

Stačí dotyčného vyzvednout, upřednostnit, zahrnout viditelnými výhodami a přehnanými odměnami na úkor ostatních. Pokud učíte snaživého Bohouška, budete mu sázet jedničky a pochvaly jak na běžícím pásu a zbytek třídy drsně osolíte, dočká se Bohoušek brzy ošklivé šikany, jejímž viníkem budete vy. To je zákon akce a reakce, který funguje od nejstarších dob a příběhy ho dotvrzují.

Takže ty nenávistné útoky proti Ukrajincům, například v podání pana Zavadila, jsou toliko jen produktem toho, že pomáháme Ukrajině!

Kdybychom Ukrajině nepomáhali, kdyby Ukrajina připadla Rusku, tak by lidé milovali Ukrajinu a nenáviděli Rusko, včetně pana Zavadila!“

Žena v květované sukni přesně vyjádřila moje pocity.

Proto jsem taky nadšeně zvolal: „Přesně tak!

Bůh chtěl mezi Abelem a Kainem vyvolat nenávist, tak protežoval Abela. Dával mu samé jedničky, ale Kaina drsně solil, takže viníkem Abelovi smrti nebyl nikdo jiný než sám Bůh, který Abela schválně a zcela úmyslně vyzdvihoval, zahrnoval přehnanými odměnami, stejně jako vláda zahrnuje přehnanými odměnami a ovšem i zbraněmi Ukrajinu!

To je zákon akce a reakce, který, jak vidno, funguje od nejstarších dob a příběhy ho dotvrzují!

Pokud jsme skutečně chtěli pomoct Ukrajině, tak jsme měli dodávat zbraně naopak Rusku a měli zacházet s ukrajinskými uprchlíky jako skutečnými podlidmi, protože pak bychom, je podle zákona akce a reakce, vroucně milovali, nehledě na to, že bychom měli levný plyn, a nebyla by inflace.

Neměli jsme vést svatou válku proti Rusku, ale proti Ukrajině a byla by plná náměstí ukrajinských vlajek a pan Zavadil by adoroval Zelenského jako nejlepšího herce v historii němého filmu!

A místo toho máme jadernou válku!

Žena v pestré sukni přikývla: „Když jsem slyšela sirénu, všeho jsem nechala a pelášila do krytu. Právě jsem zkoušela u maturity. Povinnou četbu. Zadávám zásadně Škvoreckého a Nohavicu.“

„Tak vy jste učitelka! A navíc češtiny! No to je skvělé! Můžete recitovat Nohavicu, aspoň nám to tady rychleji uteče!“ zvolal jsem nadšeně, je vždy skvělé, když je s vámi v protiatomovém krytu češtinářka, protože nic lepšího proti trudnomyslnosti neexistuje.

„Ano, jsem češtinářka,“ přikývla žena a hrdě dodal, „a taky jsem katolička!“

„Katolička? No to je skvělé, protože v bibli je všechno. Vás mi sem poslal sám Bůh,“ zvolal jsem opět radostně a zeptal se, „poslyšte, je to pravda, co se píše v bibli?

Totiž, že když je člověk v protiatomovém krytu, tak z něj nemůže vyjít dřív než za čtyřicet dní, protože je to jinak sebevražda a sebevražda je hřích?“

„Ano, podle bible se nesmí z krytu vyjít dříve než za čtyřicet dní, protože je to jinak sebevražda a sebevražda je nejtěžší hřích. Když někoho zavraždí Bůh, třeba tím, že připustí jadernou válku, tak je to projev boží milosrdnosti a lásky, neboť je to součástí božího plánu lidské spásy.

Ale když někdo spáchá sebevraždu, tak je to hřích!“ prohlásila žena v pestré sukni.

Tak to jsem rád. Totiž jsem rád, že tady musíme být čtyřicet dní, protože si usebereme myšlenky, konečně zklidníme na chvíli životní tempo. Ono jsou to teď vlastně, ta jaderná válka, takové druhé Vánoce, protože můžeme v klidu meditovat o smyslu naší existence, prostě může tady konečně začít duchovně žít, zbaveni na příštích čtyřicet dní všech hmotných starostí.

Co myslíte?“ podíval jsem se a učitelku češtiny.

Ale učitelka češtiny už nebyla učitelkou češtiny, protože místo tu stála slavná Nemesis, čili Panna Maria a sladce se usmívající mi triumfálně sdělovala: „Já jsem vám říkala, jestliže se lidé nebudou kát a nepolepší se, Otec uvalí strašný trest na všechno lidstvo. Bude to trest větší než potopa, takový trest, jaký svět nikdy předtím neviděl. Z nebe bude padat oheň a vyhladí velkou část lidstva, dobré i zlé, neušetří ani kněze ani věřící.

Ti, co přežijí, budou tak zoufalí, že budou závidět mrtvým. Jediné zbraně, které vám zbydou, budou růženec a Znamení, jež vám zanechal můj Syn. Každý den se modlete růženec. S růžencem se modlete za papeže, biskupy a kněze. Dílo Ďábla pronikne dokonce i do Církve takovým způsobem, že budete vidět kardinály, jak se staví proti kardinálům a biskupy stavět se proti jiným biskupům.

Kněží, kteří mě ctí, budou vysmíváni a budou se proti nim stavět jejich spolubratři. Kostely a oltáře budou pustošeny turisty. Církev bude plná těch, kteří přijímají kompromisy, a démon přinutí mnoho kněží a zasvěcených duší opustit službu Pánu. Démon bude běsnit zvláště proti duším zasvěceným Bohu. Pomyšlení na ztrátu tolika duší je příčinou mého smutku. Až hříchy vzrostou počtem a závažností, už pro ně nebude odpuštění!“

„Tak to jo. Tak tomu už rozumím, proč jsem do krytu doběhl jako jediný, abych zachránil svůj život,“ smutně jsem se usmál a upadl do hlubokého zamyšlení, přede mnou bylo ještě čtyřicet dní, než vyjdu z toho hrobu, jenže na rozdíl od Ježíše Krista, který se po čtyřiceti vracel z pouště, se já do pouště vrátím.

Autor: Karel Trčálek | pondělí 1.5.2023 10:31 | karma článku: 21.93 | přečteno: 423x

Další články blogera

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.58 | Přečteno: 615 | Diskuse

Karel Trčálek

Není to velmi nefér vůči ostatním blogerům, že je můj článek pořád ještě na titulce blogu?

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale přijde mi to silně nefér vůči panu Nožičkovi (a o jisté kolegyni blogerce ani nemluvě), že je můj článek pořád na titulce, zatímco článek pana Nožičky tam už dávno není....

26.3.2024 v 9:19 | Karma článku: 33.38 | Přečteno: 813 | Diskuse

Karel Trčálek

Kam se poděli Rajchlovi proruští dezoláti? Kdy podá vláda pětihnusu konečně demisi?

Nikdy bych nenazval včerejší účastníky statisícové protivládní a mírové demonstrace za proruské dezoláty, kdyby je tak neoznačil jeden z organizátorů této monstrózní akce, pan JUDr. Michal Hašek...

24.3.2024 v 17:28 | Karma článku: 32.18 | Přečteno: 766 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 56 |

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 36.66 | Přečteno: 793 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 32.53 | Přečteno: 3020 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.79 | Přečteno: 326 | Diskuse
Počet článků 2932 Celková karma 24.72 Průměrná čtenost 868

Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...