Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Fašistická špína už zase u nás zvedá hlavu!

Nacistická verbež, vědoma si své absolutní beztrestnosti, už otevřeně popírá, že nás v roce 1945 osvobodil Sovětský svaz. A je to o to smutnější, že tato nacistická verbež řádí i zde na blogu...

Včerejší slavnostní vojenská přehlídka na Rudém náměstí mi udělala ohromnou radost. Je velmi povzbuzující vědět, že na světě ještě existují lidé, kteří jsou ochotni bojovat proti zlu, rozuměj nacistickému a fašistickému zlu, kterým je načichlý celý Západ, třeba klidně i do svého posledního dechu.

Jsou-li víra, naděje a láska tři nejvyšší ctnosti, kterými může být lidská bytost obdařena, tak mě včerejší přehlídka na Rudém náměstí obdařila jak hlubokou vírou, tak i nekonečnou nadějí i věčnou láskou měrou víc než vrchovatou, protože je to jedině a pouze Rusko, jehož existence je principiálně založena právě na víře, naději a lásce.

„Věřím v Rusko, miluji Rusko a doufám v Rusko!“ zvolal jsem včera mnohokrát během vojenské přehlídky na Rudém náměstí a nejsilněji snad, když na jeho plochu (neplést s ruským výrazem pro popraviště!) vjel legendární tan T-34.

Ano, Rusko, které je kolébkou nejen evropské, ale i světové civilizace, kolébkou všeho lidstva, je i naší nadějí, že zlo, tedy Západ, prohnilý, zkažený, fašistický, nacistický, satanististický a v neposlední řadě i multikulturní, bude na hlavu poražen, a svět se promění v Boží království, které není ničím jiným než jen ruským světem, jenž se rozprostře na celé naší planetě.

Bedlivě jsem samozřejmě poslouchal i projev Vladimira Vladimiroviče Putina, ruského prezidenta a největšího světového státníka v jedné osobě, před kterým se třesou strachy všichni Rothschildové a Rockfellerové, protože je to především jeho zásluha, že se světovládcům dosud nepodařilo srazit Rusko na kolena a zmocnit se jeho surovinových zdrojů.

V projevu pana prezidenta mne samozřejmě zaujalo všechno. Ale obzváště mne zaujala ta pasáž, v níž pan prezident mluvil, že západní elity zasévají rusofobii a agresivní nacionalismus. Ničí pomníky sovětským vojákům, když vytvářejí kult nacistů, s tím, že se západní země snaží Rusko zničit, jelikož se zdá, že zapomněli, k čemu vedly šílené ambice nacistů na ovládnutí světa, zapomněli, kdo porazil toto příšerné, naprosté zlo, kdo se postavil na obranu rodné země a nešetřil životy kvůli osvobození národů Evropy.

Proč mne to zaujalo?

Protože to není tak dávno, kdy provládní média dštila síru na mírumilovné lidi, kteří se na Václavském náměstí bouřili proti bídě a proti válce, do které nás zatáhla, ovšem proti naši vůli, nynější totalitářská vládní garnitura, které není ničím jiným než jen loutkovou vládou, ovládanou ve skutečnosti z Washingtonu.

Byla to provládní média, která nazvala tyto mírumilovné lidi, bojující za lepší svět, fašisty.

Je to samozřejmě lež, protože provládní média šíří jenom lež.

Tito lidé nejsou fašisté!!!

Ale to neznamená, že fašisté u nás neexistují.

Existují a snadno je poznáte, protože fašisté jsou ti, kteří neuctívají památku sovětských vojáků, kteří padli při osvobozování naší drahé vlasti.

Jako Ďábel nechodí do kostela a neobléká se do kněžského roucha, tak tito fašisté neuctívají památku padlých sovětských vojáků.

Proč ale o tom všem mluvím?

Mluvím o tom z tohoto důvodu, že fašisté jsou mezi námi i tady na blogu.

Jak mi bylo včera dobře, když jsem se díval na přehlídku na Rudém náměstí, tak mi bylo pak i nevyslovitelně smutno, když jsem pod článkem jednoho zdejšího, ovšem nejmenovaného autora, narazil na jeho vlastní diskuzní příspěvek, v němž zcela otevřeně popisuje, jak strávil nejsvátečnější den v roce, tedy den, kdy oslavujeme triumfální porážku naprostého zla, totiž německého nacismu, respektive nacistického Německa, jehož jsme opět kolonií.

Tento autor v tomto svém diskuzním příspěvku docela bezostyšně popisuje svůj program během tohoto svátečního dne, cituji: „...když pod dnešní (dnešní, tj. 08.05. 2023) únavě (práce na zahradě a odpoledne cyklovýlet) neusnu hned při Specialistech, možná se na něj podívám.“

Jen pro upřesnění, onen autor tímto svým příspěvkem reaguje na jiný příspěvek, který jej upozorňuje, že v televizi bude vysílán film Vůně vanilky (který ovšem, jak je dnes zvykem, není o sovětských vojácích, kteří položili své životy za naši svobodu, ale o vojácích amerických, takže se nejspíše skutečně brzy dočkáme toho, že fašistická Česká televize bude vysílat film o tom, že Prahu osvobodil generál Patton, nikoliv maršál Koněv).

Ale to není podstatné, i když to samozřejmě je podstatné taky.

Ale na tomto příspěvku mě rozesmutnilo něco jiného.

Onen autor píše, co dělal 08.05. 2023. Nejdřív pracoval na zahradě, a pak si vyjel s přáteli na cyklovýlet.

Nikde není ani jedním jediným slůvkem zmíněno, že uctil památku padlých sovětských vojáků u některého z pomníků, které ovšem valem mizí, protože jsou likvidovány nynější fašistickou vládou, ta tím pověřila banderovské hrdlořezy, které k nám dotáhla pod záminkou vojenského výcviku proti Rusku!

Onen autor pracoval na zahradě, pak jel na cyklovýlet, ale padlé sovětské vojáky neuctil a ještě se tím takto otevřeně chválí!

Není nejmenších pochyb o tom, že onen autor je fašista, nacista a nejspíše i satanista, protože jen člověk velebící zlo, se může takto veřejně chválit, že neuctil památku těch, kterým jsme navždy zavázáni!!!

A je to smutnější o to, že onen autor je učitel, tedy přichází do kontaktu s mladou generací, kterou pak infikuje svým nacismem!

Já jsem byl taky v tento den na cyklovýletě.

Ale to, že jsem byl na cyklovýletě mi ani trochu nebránilo, abych neuctil památku padlých sovětských vojáků. Stalo se tak mezi obcemi Mořkov a Veřovice, kde jsem se poklonil památce rudoarmejce Ilji Petrije Karaměnka, který zde padl v květnu 1945.

Ale onen autor?

Ačkoliv jistě míjel při svém cyklovýletu nějaký památník, nezastavil se, ani se mu nepoklonil!

Pokud zůstane u moci dnešní fašistická junta v čele s generálem vlastizrádcem, je velmi pravděpodobné, že příští rok u nás už nebude žádný památník padlým rudoarmejcům, přesně tak, jak to prorokuje pan prezident Putin, protože pokud jednou ustoupíme zlu, tak zlo bude chtít pořád víc a víc.

Na Ukrajině opět umírají ruští vojáci za naši svobodu a fašisté, jako je onen autor, špiní památku těch, kteří u nás padli v roce 1945 na každém kroku, špiní ji tak, že ji, zcela v duchu svých fašistických idejí, které otevřeně hlásají, neuctívají.

Nynější vláda se již nikterak netají tím, že jejím cílem je totální zničení Ruska, jeho vyhlazení z povrchu zemského, a lidé, jako onen autor, tomu ochotně a s radostí napomáhají a ještě se chvástají tím, že v den, kdy se slaví vítězství nad fašismem, docela bezstarostně usnou u Specialistů, nemajíce žádné výčitky svědomí!

Z takových lidí je mi opravdu na blití!

Proto volám, stojící uprostřed kruhové křižovatky do všech světových stran: „Přijď už, Rusko, a zbav nás té fašistické špíny, té nacistické verbeže, jednou provždy! Amen!“

Amen!

Autor: Karel Trčálek | středa 10.5.2023 17:27 | karma článku: 25,83 | přečteno: 587x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Mistr a Markétka

Budu si muset někdy tuto knihu opravdu přečíst, třeba bude skvělá. Zatím jsem ji jen spálil ve svém krbu...

25.4.2024 v 14:53 | Karma: 9,87 | Přečteno: 116x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Minuty pro Hitlera z Institutu Václava Klause

Majitelé jediných pravd, např. ti z IVK, jsou-li přitlačeni ke zdi důkazy, že zadupávají svobodu slova, že destruují voltairovský princip a že umlčují a zastrašují své oponenty, vytáhnou obvykle svůj poslední zoufalý argument...

24.4.2024 v 15:09 | Karma: 21,27 | Přečteno: 427x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Zrádce Beneš zachránil republiku, málo platné!

Západní spojenci měli naštěstí dost rozumu, na rozdíl od tehdejších našich domácích chciválků, aby zabránili v Mnichově masakru českého národa, takže Edvard Beneš mohl v klidu vyvěsit bílou fangli, abychom přežili

21.4.2024 v 16:51 | Karma: 22,06 | Přečteno: 650x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Cos to porobil, Pavelenko Pavle?

Tuto píseň si dost možná prozpěvovali někteří učitelé na Slovácku, když na obličeji pana prezidenta viděli malou, asi půlmetrovou řeznou ránu

21.4.2024 v 12:42 | Karma: 25,31 | Přečteno: 696x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Íránské střely a Institut ajatolláha Václava Klause

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán zpackal nejen svůj víkendový útok, ale jak nepovedené je prý i íránské pivo...

19.4.2024 v 14:06 | Karma: 24,22 | Přečteno: 678x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:50

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 2949
  • Celková karma 25,03
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik