Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak Ladik k jinému úhlu pohledu na útočnou válku Západu proti Rusku přišel

Víte, já Ladikovi ruku rád podám, i když má na věci jiný názor. Já nekádruju. A rád jeho blogy čtu, jsem rád, že můžu Ladika číst a nikdo ho nezakazuje.

Ladik je, marná sláva, inteligentní člověk. Žádný blb, natož kurva, ne, blb, ani kurva Ladik není. Bezprostředním důsledkem toho bylo, že Ladik tušil Pravdu. A to Pravdu ne ledajakou, ale SKUTEČNOU PRAVDU.

Můžeme to říct i takto: „Ladik je inteligentní člověk. Žádný blb, ani kurva. Z toho vyplývá, že všechno, co Ladik tuší, je Pravda. A to Pravda ne ledajaká, ale PRAVDA SKUTEČNÁ.“

Důkaz?

Tady je!

Ladik si vyjel do Užhorodu. Tam několik dní nezřízeně chlastal sojové latéčko a žral, především šašlik a vepřovou panenku, která tam nestála v přepočtu ani sto korun za jeden kilogram živé hmotnosti. Ale pak se mu to chlastání a žraní zhnusilo.

V tu chvíli dostal spásný nápad, když mu v hlavě blesklo: „Hu, to je hnus! Žraní a chlastání! Co kdybych se šel trochu projít? Třeba ze Slomenců směrem na východ! To mi jistě spraví náladu!“

A Ladik nemluvil do větru, nebyly to plané řeči.

Příštího rána, hned za úsvitu se skutečně vypravil ze Slomenců směrem na východ, jako čeští muži po vyhlášení mobilizace, jenže ti si mašírovali rovnou na východní frontu. Hezky si to Ladik šmatlal, zatímco Slunce se drápalo na oblohu. Bylo to něco jiného, než jen žrát a chlastat. Ladik si připadal, jako by to nebyla jen taková procházka, ale Velký pochod a on kráčí hned v třetí, nebo čtvrté řadě za osvíceným diktátorem Mao Ce tungem.

A opravdu se k němu, Ladik ani nevěděl jak, přidružili nějací dva místní Rusíni, jeden z nich se jmenoval Nikola Šuhaj Loupežník a druhý Vasil Biľak. A jak to bývá, hned se dali s Ladikem do řeči.

„Pravda zůstane pravdou, milý pane!“ prohodil Vasil Biľak.

A na to hned Nikola Šohaj řekl: „Majdan zorganizoval Brusel, do lidí stříleli elitní američtí ostřelovači, a celé to financoval Soros. Sám jsem viděl, jak ze Západu posílali demonstrantům nekonečné vlaky cisteren s benzínem, aby měli nacisti čím polévat policisty.

Lidé Janukovyče milovali, tak proč by ho chtěli odstranit?

Taková je pravda o Majdanu!

Zelenského fašistickou juntu dosadili Američani, aby mohli z Kyjeva ostřelovat Moskvu raketami, protože rakety z Kyjeva doletí do Moskvy za tři minuty.

Taková je pravda!“

Nikola Šuhaj umlkl, ale hned na to promluvil Vasil Biľak: „A sotva se Zelenského fašistická junta, sám jsem viděl Zelenského mnohokrát hajlovat, chopila nedemokratickou cestou moci, protože volby byly zfalšované a ti, co hlasovali proti, prostě zmizeli, rozpoutala genocidu nás, Rusínů.

Banderovci vraždili i Rusy, i nás.

Proto jsem napsal do Moskvy zvací dopis a požádal Putina o přátelskou pomoc.

Pravda zůstane pravdou!“

„Tak je to a ne jinak!“ vykřikl Nikola Šuhaj Loupežník a pokračoval, „ale Rusko nám na pomoc nepřišlo, protože agresivní NATO rozpoutalo proti Rusku válku, aby nás nacisti mohli dál masakrovat. Agresoři teď útočí ze všech stran, ze země, ze vzduchu, i z moře na Rusko jako rozzuřený sršáni.

Ale co zmůžou sršáni proti medvědovi?

Rusko vítězí na všech frontách, ale Česká televize o tom lže!

Proč podepsaly ty zrádcovské kurvy Washingtonský protokol o přátelském jednání delegace USA a Protektorátu Čechy a Morava?

Protože jim teče do bot, protože dobře vědí, že Rusko žádnou válku nemůže prohrát, protože pro Rusko je každá válka proti Západu válkou svatou a svaté války se neprohrávají.

Naivně si myslí, ty kurvy zrádcovské, že je dračí zuby, které americká zasadí do české země, ochrání před ruskými tanky!

Pravda zůstane Pravdou, agresivní NATO rozpoutalo válku proti Rusku.

Ale věřte, milý pane, že my ruskou armádu budeme vítat stejně tak nadšeně jako Slováci.

A nebude to žádná okupace, ale osvobození.“

A sotva Vasil Biľak domluvil, ujal se slova Nikola Šuhaj Loupežník, který zaníceně deklamoval: „Arťomovsk, který je velký zhruba jako Zlín, je nejdůležitějším místem války a Rusové a Ukrajinci si dobře uvědomují, že právě toto město, je klíčem k celé válce. Proto se o něj vedou už rok tak urputné boje. Nejde zdaleka jen o propagandistickou rovinu, jak ráda zdůrazňují naše a ukrajinská média.

Město zvané nacistickou kyjevštinou Bachmut je klíčem k otevření cesty na Kramatorsk a Slavjansk, tedy do srdce samotného Donbasu. A tento klíč již pevně drží Moskva v rukou.

Ruské jednotky postupují i směrem na Kupjansk a jejich aktivita se zvýšila i v okolí Kreminy. Nejdůležitějším zlomem, ale bylo rozhodnutí o soustavném ničení velitelských stanovišť a obřích muničních skladů, napěchovaných západními těžkými zbraněmi a municí a připravovaných k červnové ofenzivě, ve kterou Západ pořád ještě doufá.

Raketová smršť, která se snesla na Kyjev tento týden, měla právě tento účel. Kromě zničení velké části západní munice a zbraní připravovaných na frontu, vyřadily rakety Kinžal a Kalibr také významnou část protiletecké obrany hlavního města. Včetně celé divize nedávno dodaného amerického supermoderního protileteckého sytému Patriot v hodnotě přes miliardu dolarů.

Přituhuje!“

Vasil Biľak i Nikola Šuhaj si spokojeně mnuli ruce.

A Ladik, nadšený z toho, že mu dva Rusíni potvrzují SKUTEČNOU PRAVDU, kterou už dávno tuší, taky začal nadšeně deklamovat: „Ukrajinský režim v průběhu tří dnů spustil dlouho slibovanou ofenzívu v různých sektorech fronty, přičemž za tímto účelem soustředil velké množství techniky a živé síly. 23. a 31. mechanizovaná brigáda Ukrajiny se 4. června pokusily o ofenzívu v pěti směrech.

Nepřítel však nedosáhl úspěchu na žádném z nich, zato utrpěl značné ztráty: 300 vojáků, 16 tanků, 26 obrněných bojových vozidel, 14 dalších vozů. Kyjevský režim se 5. června pokusil o ofenzívu v sedmi směrech silami pěti brigád. Byl zastaven, utrpěl ještě výraznější ztráty: více než 1 600 vojáků, 28 tanků včetně 8 Leopardů a 3 kolových tanků AMX-10, 136 jednotek jiného vojenského vybavení včetně 79 zahraničních.

Pokusy o útok byly zmařeny, nepřítel zastaven, ruští vojáci a důstojníci prokázali odvahu a hrdinství v bojích.“

Nikola Šuhaj Loupežník položil svoji ruku, která nikdy nevraždila pro nic za nic, pokud někoho Nikola Šuhaj zavraždil, tak jen z pomsty, nebo bohatého Žida, na Ladikovo čelo a dojatě řekl tak: „Přesně tak. Kdo si nedohledá informace na internetu je blbec. Kdo zve americké okupanty je zrádcovská kurva. Já nikoho nekádruji, jen konstatuji SKUTEČNOU PRAVDU.“

I druhý Rusín, Vasil Bilak, položil ruku na Ladikovo čelo a dojatě pravil: „Pravda zůstane pravdou. A pravda je taková, že vojska NATO obsadí Českou republikou a budou střílet vaše děti. A NATO taky zastřelí každého, kdo se nenechá očkovat proti covidu. Jenže žádná Česká republika neexistuje, protože to, co se prohlašuje za Českou republiku, je jen soukromá firma a taky státní znak je neplatný.

Jsme proto, já, tady Nikola Šuhaj Loupežník, i vy, milý pane, občany Československa, a soukromá firma Česká republika nám dluží spousty peněz. Našim hlavním městem není Kyjev, ale Praha.“

A i Ladik byl nesmírně dojatý, i on položil těm Rusínům, kteří mu potvrdili SKUTEČNOU PRAVDU, že za všechno může USA, NATO a banderovci, na jejich čela a dojatě pravil: „Ano, naším hlavním městem není Kyjev, ale Praha!“

Na takové pěkné vycházce ovšem taky pěkně vyhládne. A tak když se Ladik vrátil zpátky do Užhorodu, celý týden tam v kuse žral a chlastal a ani trochu se mu to nezhnusilo, ba naopak, čím víc žral a čím víc chlastal, tím byl sám se sebou spokojenější.

Takové divy dělá z lidmi, když vyrazí na procházku ze Slomenců směrem na východ. Zkuste to taky, určitě taky potkáte Rusíny a určitě pak budete mít jiný úhel pohledu na žraní a chlastaní jako Ladik!

 

Autor: Karel Trčálek | středa 7.6.2023 17:46 | karma článku: 26,48 | přečteno: 536x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Zrádce Beneš zachránil republiku, málo platné!

Západní spojenci měli naštěstí dost rozumu, na rozdíl od tehdejších našich domácích chciválků, aby zabránili v Mnichově masakru českého národa, takže Edvard Beneš mohl v klidu vyvěsit bílou fangli, abychom přežili

21.4.2024 v 16:51 | Karma: 21,88 | Přečteno: 635x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Cos to porobil, Pavelenko Pavle?

Tuto píseň si dost možná prozpěvovali někteří učitelé na Slovácku, když na obličeji pana prezidenta viděli malou, asi půlmetrovou řeznou ránu

21.4.2024 v 12:42 | Karma: 25,30 | Přečteno: 689x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Íránské střely a Institut ajatolláha Václava Klause

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán zpackal nejen svůj víkendový útok, ale jak nepovedené je prý i íránské pivo...

19.4.2024 v 14:06 | Karma: 24,21 | Přečteno: 671x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Integrace imigrantů v německých školách nefunguje, ale nesmí se o tom mluvit nahlas

Ještě nedávno se za podobné názory dával ban. Jo, když jsme to před 5 lety my xenofobové říkali, tak nás různí lepšolidi, sluníčkáři a vítači přesvědčovali, jak ta multikultůra krásně prosperuje

17.4.2024 v 14:54 | Karma: 21,36 | Přečteno: 626x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Je odpor k elektromobilitě skutečně projevem neofobie, nebo naopak zdravého rozumu?

Já osobně jako IT specialista neofobií netrpím, naopak musím držet krok s novinkami ve svém oboru. I přesto si myslím, že současná podoba baterkových hraček je slepou uličkou

15.4.2024 v 16:00 | Karma: 17,32 | Přečteno: 551x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Volby by v březnu podle Medianu vyhrálo ANO. TOP 09 vypadává, posilují malé strany

24. dubna 2024  6:22,  aktualizováno  6:32

Podle nejnovějšího volebního modelu Median by se v březnu do Sněmovny dostalo pět stran a hnutí. V...

Balík pomoci pro Ukrajinu či Izrael schválil Senát USA. Zbývá už jen Bidenův podpis

24. dubna 2024  6:24

Americký Senát schválil balík s pomocí pro Ukrajinu, Izrael či Tchaj-wan v hodnotě 95 miliard...

Soud potrestá brutální útok na dívku, bodnutá do krku skončila v pytli v lese

24. dubna 2024

Krajský soud v Plzni dnes vynese rozsudek nad devatenáctiletým Ukrajincem Viktorem Veselovským,...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

  • Počet článků 2947
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik