Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Brutální umlčování Aliance pro rodinu nás vrací do padesátých let třetího století!!!

Při prvním velkém pronásledování křesťanů z Aliance pro rodinu v letech 249 až 251 zapříčinily údajně požadavky na obětování římským bohům po celé říši smrt tisíců lidí. V mnoha případech rukou rozvášněného davu

            Žiju věčně a blaženě v Božím království, kam jsem se dostal díky tomu, že jsem byl členem té jedině správné Církve, o jejichž věroučných dogmatech jsem nikdy nezapochyboval, neboť nevěřit Pravdě, kterou nám Církev předkládá k uvěření, je ta nejtěžší blasfemie.

            Já naštěstí nikdy o této Pravdě nepochyboval a tak žiji věčně a blaženě jako spousta jiných poctivých katolíků (ne, Halíka, nebo toho arciďábla Františka I. tady u nás v nebi určitě nehledejte). A jelikož žiji věčně v Božím království, nebude to žádné rouhání, když řeknu, že tady u nás v Božím království je druhou nejobdivovanější ženou (hned po Matce Boží, alias Bohorodičce, z jejíhož lůna vzešel Bohočlověk, alias Syn) paní Jana J.

            „Tak čistou ženu, abys pohledal!“ říkám vám a je to Pravda Pravdoucí, protože kdyby to nebyla Pravda Pravdoucí, tak bych okamžitě skončil v pekle, jelikož každá lež je tady v nebi bez milosti odhalena a potrestána milujícím Bohem, alias Otcem, i Synem, i Duchem svatým, tedy právě těmi třemi Božskými osobami, které tvoří spolu s Bohorodičkou tradiční Svatou rodinu.

            Ale nemusím lhát, protože paní Jana J. je opravdu tak skoro neposkvrněná jako Bohorodička a nijak nepřeháním, když řeknu, že početí paní Jany J. bylo takřka neposkvrněné, protože Bůh byl v tomto případě k paní Janě J. obzvláště milostiv ve své nekonečné lásce k lidem a zaonačil to tak, aby zplození této svaté ženy skutečně bylo pošpiněno dědičným hříchem pokud možno co nejméně.

To je nezpochybnitelným věroučným důkazem nekonečné Boží lásky, kterou k nám Bůh chová. Napřed kvůli nám obětoval svého jednorozeného Syna a pak zařídil, aby početí Jany J. bylo takřka neposkvrněné stejně jako početí Panny Marie, se kterou Bůh, ovšem z pochopitelných důvodů, nikdy nežil ve svazku manželském.

A právě manželství se stalo velkým tématem paní Jany J. i tady u nás v Božím království. Vcelku pochopitelně, protože on ten život věčný není na druhou stranu žádná sranda a něčím jej vyplnit musíte a paní Jana J., druhá žena po Nebeské královně, jej vyplnila bojem za manželství.

„Jak to, že se tady v Božím království nikdo nežení a nevdává?!“ rozhněvala se paní Jana J. jednoho věčného okamžiku, protože kolem sebe neviděla žádné manželství, „jsme přece lidé, kteří věří, že základem zdravé budoucnosti je upřednostnění a podpora klasického modelu rodiny a že každé dítě by mělo dostat alespoň šanci vyrůstat ve stabilní rodině se svou biologickou matkou a otcem!“

Bylo sice řečeno, že v nebi se nikdo nežení, ani nevdává, tedy, co je spojeno farářem na zemi, těžko může být spojeno v nebi, kde žádná instituce manželství neexistuje, ale paní Jana J. byla příliš neposkvrněná na to, aby to nechala tak.

„To je útok na tradiční rodinu! To nesmíme dovolit, aby se v Božím království nikdo nevdával a neženil!“ burcovala paní Jana J. všechny poctivé katolíky a protože v nebi není nikoho jiných než poctivých katolíků, bylo brzy celé Boží království na nohou.

Všichni, kdož byli v nebi, vstoupili jako jeden muž a jako jedna žena do Svaté aliance pro rodinu a podepsali petici, kterou obratem předložili samotnému Bohu a jež měla tento obsah: „Zabráníme experimentům na dětech prováděných v Božím království!

Děti narozené do manželství vědí, že mají mámu a tátu. V případě homosexuálních párů musí být jeden z biologických rodičů odvržen, a to záměrně. Proto vzniká právní nejistota dítěte, proto nemá nárok na výživné. To ovšem není v zájmu dítěte.

Redefinice manželství je předstupněm pro legalizaci náhradního mateřství, jak se stalo například v Nizozemí, Belgii, Dánsku, Kanadě v Božím království, atd. Ve všech těchto zemích se z dětí stala komodita. I díky LGBT aktivistům, kteří chtějí právo na dítě. LGBT aktivisté náhradní mateřství propagují a podporují.

Naše Víra mluví jasně. Dítě vyrůstající se svými biologickými rodiči prospívá nejlépe. Všechny ostatní soužití se jim jen přibližují. Velmi často se šermuje s různými studiemi. Všechny studie vytvořené na náhodných, reprezentativních vzorcích obdobných párů heterosexuálních a homosexuálních prokazují, že klasické manželství je pro vývoj dítěte nejlepší.

Ústavní definice manželství nás uchrání před novodobou normalizací v Božím království. Doma se nebude muset říkat dětem něco jiného, než co se budou děti učit ve škole v hodinách náboženství. 

Proč jen dva? Co je magického na slově dva? Redefinicí manželství se v Božím království otevřela cesta například polyamorním partnerům k manželství více osob. Fakticky nás tak v nebi žijí tisíce. Také se máme rádi, také spolu chceme žít a formálně patřit.

V Božím království byla celé katolické Církvi na základě argumentace použité na základě výkladu písma svatého uznána dědická práva původně určená pro manžele. Proč být troškař, že?

Nesouhlas? Homofobie! Trestní oznámení se podávají na běžícím pásu již dnes. V Božím království s legalizovanými homosexuálními svazky, neboť v nebi se nikdo nevdává, ani nežení, manželstvím klesá svoboda slova, možnost uplatnění výhrady svědomí a je porušována náboženská svoboda!“

Byl to sám kardinál Dominik D., kdo předal Bohu petici Aliance pro rodinu.

„Tu máš, Bože! My nejsme ničím, buďme vším!“ vmetl Dominik D. Bohu do tváře jménem Aliance pro rodinu.

A jak to celé dopadlo?

Zatím nijak. Bůh k celé záležitosti mlčí, jak má ve zvyku. Mlčí, a mlčí, nijak se nevyjadřuje, asi proto, že nemá kam spěchat, protože co je pro Boha věčnost?

      Úplné hovno!

      A tak se tady u nás v Božím království dál nikdo nevdává, ani nežení a Aliance pro rodinu dál bojuje za to, aby se lidé v Božím království museli vdávat a ženit, abychom tak mohli tady u nás v Božím království uplatňovat výhrady svědomí a aby nebyla porušována naše náboženská svoboda, což mimo jiné, znamená i to, že nemusíme věřit tomu, co hlásá Církev.

A jak tak paní Jana J. bojuje za rodinu, podobá se čím dál víc Bohorodičce, alias Nebeské královně. Nepotrvá to dlouho a obě si sobě budou k nerozeznání podobné, lidé si je budou plést a to bude dobře, protože ta pravá a nezpochybnitelná Neposkvrněnost je jen jedna, ta katolická, bezvýhradně jochovská.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Trčálek | sobota 1.7.2023 9:41 | karma článku: 16,60 | přečteno: 389x
  • Další články autora

Karel Trčálek

Česká hřbitovní vláda překrucuje dějiny a dezinterpretuje výsledek 2. světové války

Hlas lidu, hlas Boží! Snad proto naše hřbitovní vláda hanobí hroby padlých rudoarmejců a ničí pomníky Rudé armády, naší slavné osvoboditelky...

9.5.2024 v 16:15 | Karma: 21,70 | Přečteno: 480x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Hlavní vinu za rozpoutání války na Ukrajině nese prof. Václav Klaus

Smím mít vlastní názor? Nebo je každý, kdo ho má odlišný od vládní linie a jediné pravdy, ruský šváb a Putinův nohsled?

7.5.2024 v 17:42 | Karma: 21,64 | Přečteno: 444x | Diskuse| Společnost

Karel Trčálek

Neúčast českého zástupce na inauguraci V.V. Putina je mezinárodní ostuda

Stydím se za naši hanebnou vládu, která neumožnila ani J. Nohavicovi, ani Václavu Klausovi aby dnes reprezentovali Českou republiku v Kremlu

7.5.2024 v 15:49 | Karma: 21,65 | Přečteno: 366x | Diskuse| Politika

Karel Trčálek

Kdo seje len, nesklízí bouři!!!

Už jste zkoušeli, i když jste třeba konzervativní katolíci, odříkávat místo Otčenáše či Zdrávas tibetskou mantru? Jestli ještě ne, tak to ani nezkoušejte, bylo by to ve vašem případě zcela zbytečné...

4.5.2024 v 15:33 | Karma: 18,78 | Přečteno: 513x | Diskuse| Ostatní

Karel Trčálek

Češtinářky, čili om padme mani hum

Výborně, Varle. Tohle je úplně jiný level. Holt kdo umí, ten umí. Zasloužená trefná karma. Jo, souhlasím, tohle už se dá naprogramovat s přehledem

4.5.2024 v 13:24 | Karma: 15,11 | Přečteno: 281x | Diskuse| Hyde park
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Ukrajině nastává „nejtemnější hodina“. Začíná mluvit o jednání s Rusy

3. května 2024

Premium Ukrajinské armádě se stále nedaří stabilizovat situaci na frontě a nálada v Kyjevě je čím dál...

Izrael nejspíš zneužil americké zbraně v Pásmu Gazy, tvrdí Bílý dům

11. května 2024  8:38,  aktualizováno  9:19

Je opodstatněné se domnívat, že Izrael použil americké zbraně při úderech v Pásmu Gazy, které...

Ruské rafinerie kvůli dronům postrádají pracovníky, vojáci žádají brokovnice

11. května 2024

Kvůli útokům ukrajinských dronů se ropné rafinerie potýkají s nedostatkem pracovníků. Ti z obav...

Nova zkouší předvolební vysílání, výsledky divákům odprezentuje i z Litomyšle

11. května 2024

Blíží se červnové volby do Evropského parlamentu a televize Nova ladí předvolební vysílání. Vrcholí...

Lidé po celém Česku si mohli užít polární záři, nejsilnější za dvě desetiletí

9. května 2024  12:33,  aktualizováno  11.5

Kvůli mimořádně silné eruptivní aktivitě Slunce je v posledních dnech v Česku vidět polární záři –...

Vyřešte nespavost svých dětí
Vyřešte nespavost svých dětí

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 2963
  • Celková karma 24,70
  • Průměrná čtenost 862x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik