Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky, že tady ještě proti hnědákům občas někdo vystoupí.

6 0
možnosti
Foto

kterak si takový Karel usmyslel, že se nezúčastní nedělní bábovky. Bábovky s širokou rodinou, která se slavnostně shromáždí kolem roztomilého tisícekráte ze všech stran nafoceného dítěte, co teď sedí na nočníku... a rodina čeká. A když to Zlaté vypadne, tato široká rodina v půlkruhu se sprásknutýma rukama a v mírném předklonu zahlaholí a táhlým hlasem do fistule hlasitě pochválí, jak je to dítě šikovné. Jak pěkně mluví , chytré je a jak, když něco pronese, to sedí,,,. Karel utekl ven, neboť tuší, že z dítěte vyroste chytrý šprt,,pro kterého bude dvojka traumatem a které nakonec naroste na jednuškách a dospěje k tomu, že taková ta hezká drzost - je vlastně ceněná. Naučí se, že pak může říci cokoliv... že má někdo umřít a bude lépe... a že má slovo terorista tolik možností odvozenin, že na tom může získat body.Dost možná, nejsme tak silní, kdybych Karla utečeného v ekoteroristicky eknomoteroristicky nezbraných polích potkala, našli bychom někde místo pro ekojámu do níž by bylo nechat pohřbíti všechny bláboly jednoho manipulativního dítěte z nočníku... pokud by se zrovna ovšem nefotilo.

7 0
možnosti

Jo, takhle nějak se dá vysedět falešné sebevědomí...

3 0
možnosti

Ten váš dnešní trojlístek, je skutečně povedený. Petřík, Hannig, Šichtařová.;-DR^

(ať žije ideologie);-D

9 2
možnosti

Pro začátek zkuste diazepan, ale obávám se ,že to bude málo.

6 3
možnosti
Foto

polodementní článek, omezte svpji produktivitu, chce to pauzu

6 4
možnosti
Foto

Tak jsem si dal práci a přečetl jsem si tu vaši skoropovídku. Jestli má být odrazem vašich myšlenek, tak musí konstatovat, že na rozdíl od p. Šichtaříkové, plácáte páté přes deváté, bez ladu a skladu a vypadá to, že vám chybí elementární znalosti z ekonomie. Nebo vám nechybí a pak je to skvělá častuška pro oblbnutí ovcí.

12 2
možnosti
Foto

jojo, paní Šichtaříková , jak píšete, od nás vedle ze vchodu je fajn obyčejná rozumná, normální, krásná a žensky přitažlivá paní..R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 2947
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik