Diskuse

Bureš není Babiš! Kdo je ale potom Bureš?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O87t50a 38K27i80n62c

6. 2. 2017 21:28

R^Karma. Za peníze se toho dá pořídit mnoho.

2 0
možnosti
Foto

Že kočka není pes, že včera není dnes, že beebop není swing a louka není les, to každý zná, to každý ví. Tak už to neřešte, pusťte si Pilarku...

2 0
možnosti

R^:-)

Ty vaše perly by se měly tesat do kamene:

"Babiš jde po ulici, přitom nekecá a maká." ,,, ;-D,,,

4 0
možnosti

Nešizené párky, nebureše;-DR^

2 0
možnosti

Bureš je Burák z Ohnivýho kuřete, přece.

0 0
možnosti

O50t79a 57K59i64n24c

6. 2. 2017 22:14

To nebude Burák, ale Burčák. Nebo snad Bourák? :-)

0 0
možnosti

Není soud jako soud. Ten v USA je OK, protože zatrhl Trumpovi jeho dekret. Ten slovenský je komunistický paskvil, protože nepotvrdil, že Babiš je agent. Zkrátka nezávislý soud musí rozhodovat správně ve prospěch demokracie a svobody. Co to je, vědí pouze vyvolení.

5 0
možnosti
Foto

Koho Bureš udal? Komu nevinnému zkazil život? Koho zabil? To by mělo lidi zajímat. Pokud nikoho, tak je to jen mnoho povyku pro nic. Měli bychom se spíš ptát, kdo to pořád rozdmýchává a co tím sleduje.

6 5
možnosti
Foto

jakoby dnes v rozkradené mafiánské republice záleželo na tom, kdo byl za socialismu Burešem. Dnes tu po vlastech českých běhá banda grázlů, kteří mají staré politiky vydíráním v hrsti, mají podplacená média, soudy jim musí zobat z ruky, zlikvidují Mrázka a ticho po pěšině, odstraní Šlachtu a Parlament jim to požehná, to by mělo lidi trápit.

5 5
možnosti
Foto

Kdo si vzal na svědomí, že začal veřejně prohlašovat, že Bartoníček je agentem, i když on stále tvrdil, že nikdy nebyl. Ale ČSL díky tomu nevyhrála volby.

Kdyby tehdy někdo mi tehdy začal do ouška šeptat, že stejnými problémy bude žít republika za čtvrt století, neuvěřil bych.

4 1
možnosti

Teď jste to sám řekl (napsal): Kvůli tomu, že Bartoníček byl agentem STB (a byl, protože to sám přiznal a odstoupil) ČSL nevyhrála volby. A Bureš taky byl a ANO přesto volby v roce 2013 málem vyhrálo a letos je nejspíš vyhraje. Tomu bych taky nevěřil. :-)

2 1
možnosti