Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Takové hezké milé poučení, ale přesto mám pořád pocit, že dítě vychované dvěma "tatínkomaminkami" se bude velmi těžko orientovat v běžném životě.

Pokud se někomu poněkud zasukuje šroubovice DNA, není přece nutné kvůli tomu experimentovat se životem dítěte.

Dítě má právo vyrůstat v rodině, která mu dá možnost poznat roli matky i otce a nastaví pro něj vnímání standardního rodinného života, i když ne vždy ideálního.

Bohužel v současnosti jsou nesmyslně nadřazována práva různých menšin, v tomto případě např. homosexuálů vlastnit dítě, nad právo dítěte vyrůstat v klasické rodině.

0 1
možnosti
BG

Nejsou nadřazována, nýbrž narovnávána.

Se životem dítěte experimentují především heterosexuálové.

0 0
možnosti
JS

Právo zplodit a vychovat dítě je něco jiného než vynucování vlastnictví dítěte homosexuální skupinou.

S tím narovnáváním je to dost ústřel, stejně jako druhá věta.

Jak asi vypadá statisticky promiskuita homosexuálů proti heterosexuálům?

Jaké procento narkomanů je mezi homosexuály a jaké mezi heterosexuály?

0 1
možnosti
BG

Na statistiky se vykaslete. Pochybuju, ze mejdanovy typ bude mit chut a naladu vychovavat dite. Notoricky heterosexualni proutnik asi taky nebude mit o dite zajem, protoze by mu bralo cas na jeho ulety a zabavu. Tady je rec o stabilnich parech.

Pravo zplodit a vychovat dite neni. Ale ta moznost existuje a pokud je to mozne, at ji vyuzije kazdy, kdo je na vychovu ditete pripraveny a mentalne vyzraly. Nekteri heterosexualove nejsou, a presto deti maji. Nekolikat jsme se o tom presvedcili. Dokazte mi, pokud lzu.

0 0
možnosti
JS

Nelžete, pouze ohýbáte informace ke svému pohledu na obranu "práva" homosexuálů na výchovu dětí, které se však nemohou bránit úřednímu rozhodnutí o přidělení do nestandardního prostředí homosexuálního páru. To je dopředu částečně znevýhodňuje v jejich životě obdobně jako např. početí v mentálně zaostalém páru.

Opakuji, touha homosexuálů vlastnit dítě je nadřazena právu dítěte vyrůstat v normální rodině a nebýt terčem poznámek a dotazů od školních let.

0 0
možnosti
BG

Neohybam vubec nic, to jsou proste surova fakta, na ktera si musite zvyknout.

Tyrane a sikanovane deti ve svych rodinach vubec nemaji na vyber a nemohou se samy rozhodovat, kde a s kym budou, presto jsou vetsinou povanovany za standardni prostredi a az po letech vyjde najevo, ze otec znasilnoval svou dceru.

Muj bratr je heterosexual. Vysvetlete mi jako malemu to, jak se lisi jeho touha po diteti od me touhy po diteti.

0 0
možnosti
JS

Zatím jste žádná surová fakta nepředložil a to "že si musím na něco zvyknout" celkem jasně vypovídá o vaší míře "demokratického" chápání vztahů mezi lidmi ve společnosti. To, že svůj názor pokládáte za správný, ještě neznamená že skutečně správný je a ještě navíc jej vlastně chcete prosazovat silou?

Zatím mě jen přesvědčujete, že homosexuálové chtějí určovat co se o nich může psát, o čem se nesmí mluvit a snad ani myslet.

Ovšem různé divadelní akce typu Prague Pride, či jiné ukazují, že naprostá většina z homosexuální skupiny už ztratila soudnost a sebereflexi, považují se snad za lepší část lidské společnosti a mají právo nejen oslavovat svoji odlišnost, ale i právo určovat, jak se má chovat většinová společnost. Jejich chování na těchto seancích však vypovídá spíše o opaku toho, že by mentálně a morálně někoho převyšovali.

Jak jsem napsal v prvním příspěvku, špatně zasukovaná šroubovice DNA nikoho neopravňuje k pocitu nadřazenosti, ale spíše naopak.

V poslední době se již ve společnosti přistupuje k homosexuálům úplně rovnoprávně, ale nelze jít ještě dále a práva homosexuálů nadřazovat nad práva ostatních lidí.

Obdobně se však dívám i na požadavek manželského páru o adopci dítěte, pokud jsou oba zrakově postižení. Opět stejná vlastní sobeckost převyšuje reálné zhodnocení možnosti komplexní výchovy dítěte.

Naše pohledy se liší, já svůj nevnucuji spíše očekávám aspoň malé zamyšlení.

0 0
možnosti
BG

Stejně tak byste se mohl zamyslet i Vy a přestat psát tyhle bláboly. A zrovna teď to jste Vy, kdo určuje, jak se mají homosexuálové chovat. Nebudu okolo Vás chodit po špičkách, aby Vaše ego neutrpělo.

Když si Brazilci můžou pořádat karneval v podobném duchu, když si fotbaloví fanoušci mohou vyjít na demoliční procházku městem a pobít se někde na poli za účasti i mnou placených policistů, když si můžou lidé pořádat násilné demonstrace, pak si homosexuálové mohou uspořádat pochod Prague Pride.

Ještě pořád u nás máme svobodu shromažďování se. A platí jak pro Vás, tak pro mě.

0 0
možnosti
JS

Děkuji za inteligentní odpověď na moje bláboly.

Ovšem sčítat hrušky s jablky je dost problematické. Brazilský karneval je školní vánoční besídka např. proti Prague Pride.

A není v bandě fotbalových fanatiků i sem tam nějaký homosexuál.

Prostě vaše srovnání zase značně pokulhává, ale jsem rád, že mi zatím povolujete stejnou svobodu jako sobě, asi patříte k těm umírněným.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2943
  • Celková karma 25,11
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik