Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

O95t53a 61K71i97n76c

6. 4. 2017 0:04

Vražda zůstane vždy vraždou, byť byla provedena nacisty nebo rabovacími gardami.

3 1
možnosti
Foto

To jako nacisté by měli mít nějaká privilegie?

1 1
možnosti
Foto

Pane autore! Zkuste toto Vaše ,,úžasné" dílo nabídnout jako scénář. Jistě by se stále našla řada OCHOTNÝCH sponzorů, a byl by to jistě succes a také byste si mohl sáhnout na dlouhý penízRv

0 3
možnosti
Foto

Někdo Rudým Gardám říkal Rabující Gauneři. Slušný člověk se i ve válce chová podle možností slušně a gauner využije jakoukoliv ideologii aby ubližoval.

4 1
možnosti
Foto

Běžně užívaným názvem oněch tzv. revol. gard byl Rabovací komandaRv Ohrozili i příbuzné naší rodiny protože se jim postavili!!

0 0
možnosti
JR

J42a65r67a 48R94a30n91k

5. 4. 2017 19:52

.....konec smutne pohadky a nastala doba radostna, vsichni jsme tancovaly v ulicich, domovni a ulicni duvernice nas objimaly a slibily, ze nebudou donaset, nezavideli jsme si a neudavali jsme se, vsichni jsme se meli radi na vecne casyR^

6 1
možnosti
Foto

Jistě myslíte smutný konec oné pohádky o tisícileté říši, jejích nadlidech a jejich otrocích, že. Chápu, že mnozí se slzičkou v oku zalitovali, ba litují až dodnes;-(Rv

2 5
možnosti
Foto

Jenom jedna technická. Tokarev 7,62mm je samonabíjecí pistole a nikoli samopal. Nestřílí dávkami.

0 0
možnosti
RJ

P. Trčálku, nevíte podrobnosti a "bájíte" o 106...

Důvodem k popravě mělo být přechovávání zbraní, což by ukazovalo na činnost nebo spolupráci dotyčných v rámci organizace Werwolf, která byla právě v Sudetech nejaktivnější z hlediska celého území poražené 3 říše (viz např .Wikipedie - Werwolf) a "odskákala" to spousta našich vojáků i civilistů...

2 0
možnosti
JH

Vy už píšete jako nějaký autor norských detektivek. A to se mi nelíbí. Mám ráda jen dobré zprávy - všichni jste se zbláznili,nebo co? Píšete furt někdo o vraždách.

0 0
možnosti
Foto

nezbláznili...pokud nechcete, nikdo Vám nebrání nečíst a věnovat se svým koláčům

4 1
možnosti
Foto

Dne 31. prosince 1945 skončila branná pohotovost státu, jejíž konec byl uveřejněn ve vládní vyhlášce č. 162/1945 Sb. z 11. prosince 1945. Tímto krokem byl stanoven předěl mezi válečnými poměry a mírovými podmínkami rozvoje státu.!!

Zda se do onoho data dělo cokoli, bylo rozhodující, zda tak bylo konáno v souladu se zákony, které byly tomuto stavu odpovídající. K těmto závěrům došel i soud, který se touto událostí zabýval!

1 0
možnosti
Foto

Soud se touto událostí nezabýval. Pouze vyšteřovatel došel k tomuto názoru. Viz ČT 24. Poprava lidí bojující proti nacismu, podle této logiky také byla v souladu se zákonem. Tak by jsme mohli konstatovat, že holocaust také byl v souladu se zákonem.

4 2
možnosti
  • Počet článků 2949
  • Celková karma 25,26
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik