Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jakékoliv náboženství je pouze pomůcka pro určitou skupinu lidí na určitý čas, aby jim pomohla, či "pomohla" v jejich vývoji. Rozdíl mezi pomůckou Islámem a Křesťanstvím je především v tom, že křesťané se za posledních několik set let zbavili různých ortodoxních šíleností. Islám touto fází neprošel a zůstal ve středověku.

Takže pouštět si sem muslimy, je bohužel jen záruka vzájemné nekompatibility a budoucích velkých problémů. Stačí se podívat, jak "skvěle" se vede dnes běžným lidem v celých západních Evropských "emirátech".. Jsou místa, kde lidi ven raději už ani nechodí. Nechápu tedy, proč bychom si toto měli zavádět u nás, kde ještě relativně je bezpečno.

0 0
možnosti

Já bych řekl, že se mi tento váš článek líbí. Když má člověk co říct, nemusí to čtenářům balit do ostravštiny, aby nezjistili, že to, co jim říká, jsou zasmrádlé fráze.

1 0
možnosti

Přílišná oddanost ideálům končí tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Nemáte to lehké. Existenciálně chápáno, nejhorší pro svobodu je možnost výběru, jste vlastně ke svobodě donucen, ano.. Vy se, Karle, musíte dostat pod tlak, pak se ukáže. Vy si musíte svobodně vybrat ... kam dál? Kam dál studovat. Vybrat si. Na literární akademii Jana Richtera? Nebo zvolíte akademii Josefa Ulmana? Volila bych Richterovu. Tam je děkanem Vladimír Kroupa.

4 0
možnosti

J54a32n 95R15i77c11h57t90e71r

25. 5. 2017 13:56

Vaše snaha o stylizaci do čehosi mezi "prokletým básníkem" a "beatníkem" mě, přiznám se, trochu děsí. Na jednu stranu se snažíte psát jako veliký, leč (jak jinak) nepochopený umělec a na druhou se otíráte o jiného blogera tím nejprimitivnějším možným způsobem, asi tak na úrovni třetí třídy základní školy.

K Vaší snaze o "filozofování" se to opravdu moc nehodí.

Zkuste psát víc přímo, bez té hloupé omáčky kolem. Čtenářům se bude lépe číst a Vy se alespoň nebudete ztrácet ve vlastních myšlenkách.;-)

Přeji hezký den:-)

6 0
možnosti

J25o89s85e38f 39U94l36m66a37n

25. 5. 2017 14:04

Takhle to prostě dopadá, když někdo trpí pocitem vlastní výjimečnosti, čte díla velikánů a snaží se být jakoby jedním z nich. Výsledek je ale stejný jako když si děti na dvorku hrají na Messiho.

2 0
možnosti
Foto

P50e61t69r 40O55m18e15l78k86a

25. 5. 2017 13:55

Pane Trčálku jen jednu poznámku. Bůh se na lidi nevysral, on na ně sere už od počátku.:-)

4 1
možnosti

A nemela ta baba bombardaky obsite overlockovym stehem nihilismu?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS