Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jistě, milý pane, víte, jak se říká lidem, kteří jsou za odměnu ochotni dělat neuvěřitelné věci v posteli i mimo ni. Někteří dokonce i v čajovně. A to jste vy. Co takhle někdy přijít s myšlenkou? Napsat o ní srozumitelně tři odstavce a jít od toho. Místo toho se raději budete montovat do lidí, na něž vtipem nemáte, ani kdybyste se ukojzičkoval.

1 0
možnosti
OJ

I parodie by snad šla dělat nějak ... nevim ... smysluplně? Prostě by měla mít nějakou ambici... A nebo taky ne, nakonec kde to je psáno že jo..?..

.

Tak snad lépe říct, že já bych jí tam očekával...

3 0
možnosti
JH

Vaše články, z principu nečtu, jelikož není hodno skutečného blogera navážet se do blogerů jiných a komolení jmen je ta největší pokleslost. Jestli s něčím nesouhlasíte, máte možnost v diskusi Pokud máte vlastní myšlenku, tak ji rozviňte, uveďte svoje argumenty a presentujte svůj názor. Samozřejmě souhlasím s příspěvkem prvního diskutujícího.

13 1
možnosti
MP

Taky už nečtu. Ale jak jde o Laďu Kojzičku, hned jsem otevřel. Takovy statny ostravsky chachar musi něco snist, ni. Pokud tedy Kozel Mektálek nebude své články trapně eskalovat, jako to dělal u jiných blogerů - to už potom bylo vysloveně trapné a neetické.

8 0
možnosti
Foto

H97a91n38a 91V55l18k85o66v23á

21. 6. 2017 20:51

Marionetááá, to jsem já....Marionetááá zasněná ;-) .... tak nějak k autorovi.

3 0
možnosti

Tož tak je to tedy! Díky za vysvětlení:-))

1 0
možnosti
MR

Vy jste snad šílený..............:-/

1 0
možnosti
MD

Jeden nabral do nosu vzduch blogu s vuni pomerancu a na mysl mu bezdecne vydral dotaz "Pane Zaoralek, jste to vy, ze?! "

1 0
možnosti
JL

To je snad levoboček Miroslava Mamuly. Jiné vysvětlení nemám.;-DR^

4 0
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,26
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik