Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Většinou vás, autore, ignoruji. Toto je snad jen druhý vstup do diskuze pod nějakým vaším článkem, ale jen proto, abych řekl, že sice umíte psát, ale máte i důvod se schovávat za jakýmsi "Trčálkem". Takové hybridní trčení, že?

8 0
možnosti
JL

Někdy je lepší ignorovat, než se stavět do role arbitra.:-)

Zdá se, že jsou jedinci, kteří si tento fakt prostě nemohou odpustit. A zase jsme

u fotbalismu. Větvička versus Trčálek. Nebo třeba Černý versus Leiner.

Každému z nás vyhovuje něco jiného. Proč si myslíte, že váš názor, je ten jediný

správný? Notabene, když vaše názory kopírují zhruba IXX století?

1 0
možnosti
Foto

Váš názor na blogera Větvičku komentovat nebudu, každý jistě má právo napsat svůj názor.

Co mne ale zaráží, že za vulgarismy ve Vašich článcích jste se stal VIP blogerem, kdežto bloger Jiří Hermánek byl za vulgarismy srovnatelné s Vašimi, zlikvidovaný.

13 5
možnosti
JS

Mám jen několik doplňkových bodů:

4. Pane Trčálku, Vy nejste náhodným hostem v tichých čajovnách. Vy tam trčíte od rána do večera. A jak tak sleduji vaše texty a pozoruji váš vzhled, jste už úplně vylouhovaný a vyvařený.

3. Vy neparazitujete na Větvičkovi, Větvička vám jen leží v žaludku. Měl byste na to užívat šaratici – nejméně litr pokaždé, když chcete psát blog.

2. Oslava vašeho odvšivení se vydařila. Teď je řada odstranit blechy a štěnice. Stačí, když škrtnete sirkou pod tím chuchvalcem, co máte na bradě. O hlavu se starat nemusíte, tam to přeskočí samo.

1. Je důležité pojmenovávat věci pravými jmény – když je někdo tragéd, tak to automaticky neznamená, že je smutný.

0. Evidentně Větvičkovi závidíte, ale ve vašem případě je to velice prospěšná vlastnost. Když to vydržíte dost dlouho, závistí prasknete a budete mít klid.

19 6
možnosti
DV

D35a23v22i22d 73V34l40k

29. 6. 2017 9:34

Vy jste jak můj učitel ruštiny na základce soudruh Pytlach: "Hašišáci s dlouhými vlasy nám tady nebudou rozvracet socialistickou republiku, do zítřka ostříhat." Zajímalo by mne jestli jste byl někdy v čajovně a jestli nosíte do sandálů bílé ponožky jako správný spořádaný Čech?:-P

8 6
možnosti
MD

V perexu stojite jeste v podvlekackach a se zubnim kartackem v koutku ust, nacez s penou zubni pasty na brade sahate na jeden z knofliku, mozna vaseho, RADIA. Tam jste to vy.

Pak uz stojic pred satnikem na sebe navlekate jeden zbytecny zimnik za druhym. Venku je stejne prijemnych 20stC ve stinu. Kluci chodi v trickach s kratkym rukavem a holky volne saty hladi po bocich. A do toho vy ve trech zimnicich.

3 3
možnosti
MC

Nic nezpůsobí větší radost, jako když sousedovi chcípne prase.:-/

0 0
možnosti
DV

D45a29v13i12d 65V85l81k

29. 6. 2017 8:58

Víte Karle mě strašně baví Vás číst i když se to někdy čte dost těžko. Větvičku čtu taky, obdivuji na něm tu marketingovou zručnost s jakou umí napsat, nebo nafotit přesně to, co chce jeho čtenář číst. A i když s ním absolutně názorově nejsem zajedno, uznávám, že on je nejlepší bloger Idnesu a to přesto, že je tady dvacet lidí , kteří umí psát daleko líp než on. Kučíková ,Valiček, Bartoň,Bayerová, Hubeňáková Součková atd. Ale Laďa má velký dar napsat to, co chce lid slyšet(on teda když chce umí skvěle i psát, ale dost často to fláká). Mám trošku strach, aby se Vaše vtipná kritika zdejších autorů udržela na hraně a nesklouzla až trošku k pronásledování, ale musím říct, že Vy jste tady svědomí tohodle blogu. Já si rád se zájmem Váš blog přečtu a držím Vám palce, abyste udržel balanc. A s tou Karmou, podívejte se na mě , když píšu o veselých věcech, nemám šanci mít větší karmu než 30-34, a když napíšu o politice a trochu si zabrblám, dám klidně 40 a výš. Idnes je prostě zpravodajský portál a Češi se rádi naserou ,takže se chtějí rozčilovat a hádat. Díky za Vaše kontroverzní odvážné psaní.

6 1
možnosti
AL

Kájo, už nehul tu trávu, leze ti to na mozek!

12 5
možnosti
JH

Hejťák má pravdu, Jakmile autor prdne do titulku oblíbené Větvičku - Šichtařovou, čtenost blogu nápadně stoupá. Trčálek prostě nedokáže odolat a tak už takových příživnických blogů nasekal desítky.

Inu, nikdo není dokonalý!:-)

21 5
možnosti
Foto

To je fakt, protože jinak ho nečtu. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 24,97
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik