Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-DAsi Vás, Karlíčku, začnu opět číst a konečně i občas glosovat. Miluju pohádky, duely a triatlony, možná by se kojení mělo stát novou disciplínouR^.

1 0
možnosti
Foto

R^možná těm kojícím madonám nejde ani tak o samotné kojení jako o zviditelnění se- každý prostředek jak přitáhnou pozornost je zkrátka dobrý. takže prsa ven, nezapomenout na podvazky a pak hned nastolit téma, které jim leží v žaludku-ale neutloukala bych je. zas tak mi nevadí a dokud mi nebudou stříkat mlíko do obličeje tak ať si děljí co chtějí:-)

3 2
možnosti
JK

Dnešní sada blogů se povedla.

4 0
možnosti
JL

Tak se nám to léto s panem Trčálkem pěkně rozbíhá. Jen tak dál.:-)R^

Aneb, jak říká pan Saudek: vypustit kozy z chlívku.;-)

3 0
možnosti
Foto

Krásná pohádka, měla by být zfilmována - anebo aspoň zkomixována... Úspěch by byl zaručený... :-)R^ (Hlavně pro divačky v kravínech)... ;-D

0 0
možnosti
MD

Zadny bazen, zadny cert, vsichni ostrouhali. Sebevrazda skokem do lzicky vlastnorucne uvareneho Piggy caje vylepseneho v dekompresni komore odstriknutym materskym mlekem.

0 0
možnosti
JV

J41i96r80i 23V53r52a63b83e45c

30. 6. 2017 19:14

Jako vždy lahůdka R^

4 0
možnosti

Zákeřný Karle!:-D Vy usilujete některým spoluobčanům o život!:-))

2 0
možnosti
Foto

No, spíš mi to přijde trapné. Moc vtipné to není už dlouho, možná proto, že se upnul na jeden subjekt, a jakkoliv s jeho terčem lze leckdy nesouhlasit, nepíše takové provokativní kraviny a bez otevřené diskuse, aby to dalo dost materiálu na polemiku.

Z poloviny se otírá o domácí porody, to je ale věc k seriózní debatě, protože jeden z důvodů, který k tomu matky vede, je způsob zacházení s pacientem, jakoby to nebyl člověk s problémem, ale auto v autoservisu. Je už mnoho oddělení, kde s pacientem zacházejí jako s člověkem (ano, i v rámci jedné nemocnice se to někdy liší oddělení od oddělení dost významně), ale leckde ne, a porodnictví má v tomto směru své mouchy, čest výjimkám.

Nepřeji autorovi, aby si na sobě vyzkoušel neosobní technologický přístup ve zdravotnictví, ale možná by mu ta zkušenost prospěla.

4 1
možnosti