Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karle, co...Vaše psaní, ale ty diskuse mimoňů pod články jsou zábavné!:-D

A takhle psát, hm...to každý tedy neumí. Dík.

0 0
možnosti

Co to hulíte?

Měl byste s tím přestat než to bude mít trvalé následky. :-/

1 1
možnosti

Tak pan Trčálek už má i seznam nepřátel evropských hodnot. ;-D

To je příznačné pro všechny eurohujery, že si myslí, že právo na názor mojí pouze oni. Kritizuješ EU myšlenky? Šup s tebou na seznam.

Podobnost Trčálka s komunistickými fanatiky za minulého režimu pouze čistě náhodná?! Nebo je to prostě tím, že levičáci jsou za každého režimu prostě vždy stejní?

0 0
možnosti
Foto

8-o a to jsi vyčetl toho blogu? Vážně?;-D;-D Evidentně jsi nic z toho nepochopil a pravděpodobně ani nepochopíš.....;-)

2 0
možnosti

Ještěže je naprostá většina lidí někde uprostřed. Je zvláštní, že ty nejvyhraněnější člověk potkává jen na diskuzích idnesu.

0 0
možnosti

Obyvatelé tohoto pozemského světa (odvozeno od Země), kteří si říkají lidé, se vždy dělili na tlupy. Tlupu tvořila rodina, osada, kmen, později stát. Jedinci v rámci tlupy kooperovali, spolupracovali a dělili se o zdroje.Zároveň s jinými tlupami obchodovali, případně soupeřili o zdroje, společně bránili jedince ze své tlupy proti příslušníkům jiné tlupy, nebo bránili svoje území. Charakteristickým rysem člověka bylo, že mu vždy byl bližší příslušník vlastní tlupy než jiné. Čím užší tlupa, tím bližší vztah.

Tím se odlišoval např. od stáda pakoňů. Ti se vedle sebe klidně pasou, nestarají se o jedince vedle sebe, žádný jedinec jim není bližší, je jedno jestli je to "soused" nebo kus na druhé straně stáda. Každý jedinec má stejnou hodnotu a ve výsledku proto žádnou. Lvi a hyeny občas nějakého jedince sežerou, ale stádu je to jedno, jedinec nikomu nechybí.

Najednou se ale z ničeho nic objevili lidé, kteří by z lidí chtěli udělat podobné stádo pakoňů. Každý má stejnou hodnotu, každý se může pást kde chce ...............

11 0
možnosti

R41a94d44e41k 85J12a16r77o16š

25. 7. 2017 19:24

Pane Trčálku, profláknul jste se - jste taky ten dobrej... :-)

Jinak by Vás nenapadlo upředňostňovat při svém bohulibém sběru hub pouze paní X, respektive její masáky, ponechávajíc ostatní kvalitní a chutné houby bez povšimnutí k obecnému zmaru.

Ačkoliv třebas nějaká nebohá chudičká bábinka v polorozpadlé chaloupce v okolí by Vás do nebe vynášela, kdybyste ji podaroval alespoň nějakou tou babkou či čirůvkou. Ale to vy NE!!! Aneb vítejte mezi nás dobré :-)

Karma R^

0 2
možnosti

Zrovna nedavinko tu jeden neco psal. A uz je taky v pytli.

1 0
možnosti

proč bych měl milovat cizince?

7 0
možnosti

Karle, toto jsem od Vás fakt nečekala. Zase nějaké seznamy... jinak dobrý.:-)

2 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS