Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vyrazil jsem na bryndzové halušky

Do doliny na Malé Fatře

Z toho vzduchu najednou píchlo mě na prsou

Na Kolibě ve druhém patře

...

Jeden bratr Slovák byl takový dobrák

Rychle svého Trabanta mi spustil

Lehl jsem si k výfuku, zhluboka se nadýchl

Po chvíli mě plicní záchvat pustil

Ivan Mládek - Vrátná dolina

1 0
možnosti
JR

J62a29n 58R56á43ž

5. 8. 2017 21:43

Bez ohledu na to, jestli někdo podporuje, či odmítá omezení kamionů jezdit po Praze jest pravdou, že Praha je díky podivnému slepenci na Magistrátu koktejlem ze "zelené mentolky" a rudé griotky, který asi nechutná nikomu, ale bolí z něho hlava všem.

0 0
možnosti
Foto

R^:-)

Jako u Vás vždy, trochu podivný článek. Tentokrát však celkem přiměřená reakce na divný článek Markéty Šichtařové "Praha jako meloun: Navrch zelená, uvnitř rudá". R^ Do článku jste též umně vpracoval i část diskuse, která byla na Váš účet a pojednávala o plodové vodě odteklé v čajovně za bílého dne. :-( Předpokládám, že fotka paní Markéty tentokrát v modrém svetru Vás inspirovala k tomu, že píšete o klučíkovi.

Některé články blogerky Šichtařové se mi líbily, celkem oprávněně kritizovala, co se děje v české a evropské politice a ekonomii. Zasekla se myslím v populistické kritizování a řešení zpravidla vůbec nenabízí. Nabízet řešení je mnohem riskantnější. Jakékoliv navrhnuté realistické řešení se nebude líbit každému. Přitom tentokrát je řešení problému celkem snadné: urychleně dostavit východní část 30 let plánovaného okruhu kolem Prahy. Kolem toho jsou však politické boje mezi pražským magistrátem a vládou. Magistrát však takto tlačí na vládu, aby urychlila dostavění východní část 30 let plánovaného okruhu kolem Prahy, které brzdí neochota vlády a zájmy několika spekulantů, kteří skoupili pozemky na místě, kde byl plánován okruh.

1 0
možnosti
Foto

Cituji z iDnesu:

"Zákaz je navržen pro všechny nákladní vozy nad dvanáct metrů délky. Na toto opatření by následně měly navázat i zákazy v méně kapacitních ulicích v městských částech, jako je Uhříněves či Šeberov (více čtěte zde).

„Rada to schválila jednomyslně po dlouhé debatě. Z pohledu Prahy je to jediná možná cesta,“ uvedl pro iDNES.cz radní pro dopravu Petr Dolínek.

„Ačkoli děláme vše pro to, aby stát co nejrychleji dostavěl Pražský okruh, tak vše stále vázne. Proto považuji za svou povinnost bránit Pražany tímto způsobem,“ vysvětlil už dřív Dolínek."

Zdroj: http://praha.idnes.cz/praha-schvalila-nejtvrdsi-zakaz-kamionu-fdb-/praha-zpravy.aspx?c=A170718_142441_praha-zpravy_hro

0 0
možnosti
  • Počet článků 2943
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik