Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karle...tohle mi přijde, nerada to říkám, jako ironie. Nezlobte se....Dotyčný všechny evropské politiky přece ve svém blogu oslovil, a tak nevím, proč nevěřit, že si to teď u večeře ve svých evropských a bruselských domovech nečtou, jiste i pokyvují hlavami a všemi jazyky Evropské unie říkají. ..mámo nebo džízas...tohle je slovo do pranice...Knihy na nočních stolcich maji dnes smůlu. Svět vysoké politiky-neřkuli zeměkoule- čte Rozvorala...Vaše pochyby se mi, Karle, nelíbí:)

0 0
možnosti

Šaría soudy jsou jen tak pro vaši informaci například v Británii zcela legální a že by někdo byl zatčen za propagaci šaríe nebo džihádu si nevzpomínám.

0 0
možnosti
ZJ

Občas si přečtu Vaše blogy. Většinou nesouhlasím. Nelíbí se mně zesměšňování Vaších kolegů - blogerů, které je pro vás typické.

Dnes je to trochu jiné. Ale zase lehce trčálkovské. Vystižná kritika, ale chybí mně jednoznačný závěr. Bez alibizmu. Vyjádřit svůj názor na řešení.

0 0
možnosti
Foto

Striktně odmitam dělat z pana Trčalka boha. Mnozí se tu tak vypracovali, že si nejakou tu pozici vážnosti sebezvladnou na devadesát devět procent...KT to pak dotáhne slabě procentem jedním.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2948
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik