Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stále váhám, zda li je horší obsah nebo forma. Rv Mimochodem jen dva dny po volbách odchází ze strany její předsedkyně a s ní její manžel. Asi to mysleli upřímně. Rv[>-]

0 1
možnosti
Foto

P10a49v40e59l 27V47á63v55r43a

26. 9. 2017 10:56

Obsah článku si troufám tvrdit že snad chápu. Nejsem jednoznačně stejného názoru, ale snad vím čeho se autore děsíte a proč.

Co ale nechápu a jsem z toho znechucen je laciné bulvární použití jména nacistického diktátora v titulku. A to bez zdůvodnění, bez zjevné souvislosti a jednoznačně s cílem přilákat čtenáře.

Pro mě slušný článek s nechutně bulvárním titulkem, tedy celkověRv.

1 2
možnosti

P14e48t45r 35B12r85o26ž

26. 9. 2017 9:45

Asi jsem Váš blog, při svém vzdělání, nepochopil.

Jistě, očekávané vítězství Merkelové není apokalypsou. Ostatně, nikdy to nikdo netvrdil. Jen povede k pomalému zničení všeho, na co bývala Evropa pyšná a k pomalé ekonomické devastaci. Jistě, není to apokalypsa. Ale rozhodně to není nic, čemu bych mohl tleskat a na co bych se mohl, na rozdíl od Vás, těšit.

1 1
možnosti
Foto

Plně se ztotožňuji se závěry článku. Kritici AfD i jejích podporovatelů, zmanipulovaní mainstreamovými médii, nevědí nic o programu Alternativy pro Německo, potažmo pro Evropu, ani o čem vlastně mluví. Záchrana Evropy se zatím nekoná, musíme na ní pracovat s ostatními státy než nás předběhnou ti středověcí nájezdníci z Blízkého východu a ze severní Afriky, nebo to stihnou zorganizovat budoucí opravdoví fašisté v evropských zemích - s negativními následky i na místní obyvatelstvo. !!

0 2
možnosti

Zda Hitler nevim, ale zde zazila NSDAP renesanci. Tolik nacistu jako zde v posledni dobe opravdu svet jeste nezazil.

1 2
možnosti
  • Počet článků 2944
  • Celková karma 25,22
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik