Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozumím tomu správně tak, že metabůh a metabohyně se při nějaké divoké pijatice spolu spustili a za devět měsíců se jim narodil bůh všemohoucí? :-)

3 0
možnosti
MS

Zajímavé, všichni v této (tím pádem neplodné :-)) diskusi se zabývají onanií a taková zásadní věc, jako že Bůh pochází z opice, je nechává chladnými. :-)

0 0
možnosti
Foto

H57a98n63a 18V42l53k96o14v50á

4. 11. 2017 14:08

Naopak. Třeba mé vyjádření se dotýká autorovy hluboké myšlenky, že Bůh pochází z opice právě proto, že rozvětvenost jeho sdělení, stejně jako jeho obsah (a jako i u jiných jeho děl) považuji za onu slovní onanii...

Nelze tedy říci, že bych se tím zásadním sdělením nezabývala. Pouze jsem k němu zaujala názor:-)

0 0
možnosti
Foto

Vůbec nepochybuji, že pro Vaše sebelaskání má Bůh moudré porozumění. Ostatně kdo ví, jaký je pravý původ toho slova. Řekl bych, že je to ze srbochorvatštiny - ona nije. Bůh má jistě porozumění, když ona není přítomna. Až zas bude, bude s Vámi oběma, dále přející. Některá dogmata jsou prevít. Mám dobrý důvod věřit, že když Bůh chce, aby někdo nějaká dogmata opustil a odmítl je, že mu umožní přijmout nové představy. Do té míry upřesněné, aby je byl schopen lidským rozumem pochopit. O tom píše například prof MUDr. Stanislav Grof. Také mám dobrý důvod věřit, že Bůh má smysl pro humor (nemyslím tím ten nejčernější). Dá se také říci, i když poněkud nepřesně, že je asertivní. Byl i v té chvíli, když toto slovo vzniklo na alpském hřebeni. Tehdy se vracel Jára Cimrman z Itálie a v jedné těžké chvíli pohlédl vyčerpaný k Nebi a, sebrav poslední zbytky sil, zvolal (rozhodnut vzepřít se trpkému osudu a všem protivenstvím, která mu život stavěl do cesty): "Á ser, ty vita!"

1 0
možnosti
JK

Význam slova "onanovat" vychází ze Starého zákona Syn Júdy se jmenoval Onan a jestli se nepletu, Búh ho zabil, protože prováděl přerušovanou soulož a tím porušoval zákon. Neměl zrovna moudré porozumění. Ale jinak, kdo ví.

0 0
možnosti

Citace: "Tak nevím, jak dál s tou onanií..." Karle, pokračujte, než Vás začnou bolet obě ruce!

0 0
možnosti

Karle, nebojte! Však ono si tělo řekne!:-D

:-D :-D

2 0
možnosti
JK

Bůh: „Ahoj, už zas?“

:-)))

0 0
možnosti
Foto

H66a17n26a 57V98l57k48o28v87á

3. 11. 2017 19:25

Někteří lidé (obzvláště muži) mají velmi kladný vztah k onanii všeho druhu. Zejména k té slovní....

3 0
možnosti
VV

Nesouhlasím. V té slovní.

1 0
možnosti
Foto

i stvořil bůh banán toho tvaru, aby se v ruce dobře držel. to je důkaz boží existence. i stvořil bůh penis toho tvaru, aby se dobře v ruce držel a dobře se onanovalo. onanie je božský záměr.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 2944
  • Celková karma 25,11
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik