Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Když prezident vědomě lže veřejnosti o svém zdravotním stavu ("odešla" mu cukrovka, prostatu má jako panic), nemůže čekat bůhvíjak etickou odezvu.

4 0
možnosti
Foto

Těžko říci, kdo všechno do té kavárny patří, ale troufám si odhadovat, že většina z těch, kdo jsou takto nazýváni, jsou hyperpřející sluníčkáři a fosilní havloidi, kteří upřímně panu presidentova přáli a přejí, aby se nepřepínal a naopak odpočíval. Tím samozřejmě prokazují trestuhodný postoj, jenž může významným způsobem destabilizovat a rozdělovat naši společnost, která je jinak tak normální a natolik obdařená přirozenou moudrostí, že její projevy zůstávají některými spoluobčany nepochopeny z důvodu jejich nadčasovosti - vnímné naopak jako slepota.

2 0
možnosti
Foto

Spíše bych předpokládal, že se stal obětí provokatéra, aby měl Ovčáček se Zemanem možnost na někoho zaútočit, a tím čeřit vodu.

0 0
možnosti
NM

...a kdo ho asi tak neustále přiživuje??

0 0
možnosti
MS

Pokud by se chtěl pan Bartík vyjádřit k Zemanovu zdravotnímu stavu soukromě, nevyvěsil by svůj status jako veřejný, ale jen pro své přátelé. Takže sotva se toto prohlášení dá považovat za soukromé, jakkoli je na soukromém facebookovém účtu.

Také je rozdíl říci "Zemane nekandiduj, máš rakovinu a do sedmi měsíců zemřeš." anebo "Zemane nekandiduj, tvůj zdravotní stav stojí za starou belu."

Je zvláštní, že vy, člověk tak etický a morálně na výši, tak liberální a progresivní tento rozdíl nesjte schopen vidět na rozdíl od toho hloupého "lidu".

A ano, máte pravdu, Zeman by kandidovat neměl, protože to může dopadnout přesně tak, jak píšete (kdyby byl nedejbože zvolen, čemuž nevěřím).

1 1
možnosti
Foto

Máte celkem pravdu, ale jsou lidé, například já, kteří nejsou schopni se přinutit, aby Zemana litovali. Ve světle toho co napáchal a jak se choval a chová, to prostě nejde. Jinak s tím závěrem absolutní souhlas. :-)

1 2
možnosti
PK

Tak nevím jestli se mám smát,nebo přemýšlet,,,,tedy samozřejmě nad sebou..:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik