Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený autore, musíte počítat s tím, že Vaše dílka (snad se neurazíte) nejsou určena pro jistý druh čtenářů, jejichž schopnost chápat psaný text je dávno otupena čtením denního tisku a zíráním do debilizátoru.

Aneb jinak: smysl pro humor je známkou inteligence.

A tak se nám ti komentátoři pěkně roztřídili!;-D

Akorát s jedním jste mě nakrknul. Jaký prašivý volný den? My důchodci jsem o to ochuzeni!

A navíc - místo abych se slzou v oku zavzpomínal na studenta Šmída k smrti ubitého, musím se kvůli Vám nezřízeně chechtat, což znevažuje pietní charakter dnešního svátku.

SUPERKARMA! R^R^R^

4 0
možnosti
Foto

Karle, dnes si pro radost trochu zaráčkuji...vytáhnu trochu kalhoty a sluníčkovsky havloidne privitam ten prašivý volný den, zavzpomínám na zakuklaka Havla a všechny ty kolem a bude mi dobře za ty, co si umeli vzdycky svobodu hlavně vybudovat v sobě a tim pádem mají jako Vy srandu k rozdávání a hlavu vyplněnou tim zásadním:) hezký svátek.

6 0
možnosti
Foto

Chci věřit, že se snažíte o ironické texty a že trvale píšete inverzně, ač s opřením se o Cvalína to nevnímám příliš šťastně, ale budiž.

Pokud však jen malou část z toho myslíte vážně, zasloužil byste protáhnout mlátičkou.

1 0
možnosti

Každý, ať si z toho vezme, co chce, toť moje "tvůrčí" krédo grafomana.

Někomu plevy, někomu zrno!

Já ovšem mlátím jen prázdnou slámu, vždyť ani v hlavě nic jiného nemám.

1 0
možnosti

K73a51r16l78a 86S10u27c74h69á

17. 11. 2017 6:03

dlouhý blog jsem nečetla, ale s titulkem souhlasím

1 4
možnosti

Dobře jste udělala, paní Suchá, je to pěkná nuda!

Gratuluji Vám k Vaší duchapřítomnosti.

Otevřela (nedopatřením a omylem), ale naštěstí už duchapřítomně nepřečetla!

Ne všichni měli takové štěstí, jako Vy.

6 0
možnosti

Tak doba od 1989 přinesla řadu zajímavých jevů. Já oceňuji zejména dobře rozpracovanou Einsteinovu teorii - O pohybu v prostoru a čase ! Jsem nadšen prací mladého fyzika - Miloše Zemana ! Vystupuje proti veličině "Věčných časů" ! Laboratorně ji vídí v existenci KSČ. Prostupuje tedy černou dírou do epicentra. Rozhodl se, síly rozložit - tedy vstúpil . Síly mocné - Tedy zase vystúpil . I jako mladý vědec, byl pomalý. Do OF přišel pozdě - vpravo již obsazeno - tedy si sedl vlevo. Bádal dále, nad křivulí - Na demonstrace nedošel - tvrdí opak ! Tedy souhlas, přítomen byl, ale není nikde svědecky vidět. Jako vždy - Byl a stál tam vlevo dole ! Pohyb sice pomalý, ale dobrý - Teď zase sedí nahoře . Teorie prokázána - důkaz podán - Pohyb v prostoru a čase, existuje ! ... Miloš má bolavé nohy, ale vše stíhá ! Vlevo - vpravo - dole i nahoře ! ... :-)

4 0
možnosti

Poprvé jsem se snažil přečist jejich článek, abych si udělal představu o jejich charakteru, ale přiznám se, že do konce jsem to nezvládnul. Nejfrekventovanější slovo bylo Cvalín, ne že bych měl komunisty rád, ale oni jsou stejný jako oni. Bloger se neopírá do ostatních blogerů, Bloger má svůj názor, ten jej prezentuje a nechá čtenáře, aby jej posoudili. Je to pro ně velká čest, jelikož články evidentních exhibicionistů z principu nečtu. Ale dnes mne nasrali nepřiměřeným a neadekvátním útokem na mou osobu. Tak jsem si položil otázku, co je ten rozježený Trčálek vlastně zač? A zjistil jsem. Nezaměstnaný, který neví, kam by se svým pozadím vlastně pohnuli, frustrát léčící si své mindráky psaním článků, které nemají nic společného s myšlenkou, nemají kontext, neznají linii a nedokáží napsat text, který by dával alespoň nějaký smysl a gradoval a ta nejdůležitější myšlenka byla až na konci. My, s rukou v nočníku plném moči to umíme, oni nemají ani ponětí a přesto ze sebe dělají nebetyčného chytráka. Nikdy jsem na jejich články nereagoval, dokonce jsem je nikdy ani nečetl, byly mi naprosto lhostejné a nechal jsem je žvanit, jak si zamanou, ale oni nastartovali souboj a já mám souboje rád. Nemyslejí si, že jejich rétorika je tak fascinující, našel bych v tom článku i pravopisné a rétorické chyby. Mohl bych pokračovat, ale nechci, hlavně aby věděli na koho mají útočit a na koho ne. Příště nečtou moje články a já nebudu číst, jako vždy, ty jejich. Kéž jim to falešné sebevědomí vydrží i dalších několik let.

3 0
možnosti

Já jsem Váš příspěvek, pane Hlubku, přečetl až dokonce. Mohl bych taky říct, že je to text frustráta, který se o vlastní svobodu okrádá především sám, ale proč bych to dělal?

Mých pár nevinných řádek, které jsem napsal pod Váš článek, vyvolalo tuto Vaši dlouhou reakci, ale proč vlastně? Dovolil jsem si jen s Vámi nesouhlasit, toť vše!

Když tady spousta odvážných lidí Vašeho typu útočí na tzv. havloidy a tzv. sluníčkáře, je to v nejlepším pořádku, připadají si jako hrdinové odvážně kříčící o tom, v jaké strašné nesvobodě žijí. Kdybych totéž, co o Vás, napsal např. o těch, kteří podporují sankce proti Rusku, nadšeně byste mne plácal po zádech.

A ejhle, někdo jiný popíše realitu, a už tady máme od Vás elaborát div ne na dvě strany.

Jak to, že Vy, takový svobodomilný člověk, mi nechce dopřát taky trochu té svobody k projevení vlastního názoru?

Dokonce my zakazujete číst Vaše články!

Takže Vám ty zákazy nejsou zase až tak cizí!

Ale nic ve zlém, Vaše články, tak legrační, na rozdíl od mých grafomanských blábolů, si vždy rád přečtu.

Můžete-li, je-li to ve Vašich silách odpouštět těm, kteří Vám tak moc ublížili, dokážete-li být tak velkorysý, nezlobte se na mne prosím. Můj příspěvěk pod Vaším článkem byl do jisté míry jen experimentem, jako moc to vážně, Vy a vám podobní bojovníci za svobodu, s tou svobodou myslíte. Experiment ovšem zbytečný, protože výsledek byl celkem očekávatelný.

Přeji Vám vše nejlepší a pokud možno co nejvíce svobody, obávám se ovšem, že v tomto ohledu není na vině Brusel (který ze všeho viníte, jako jiní viní ze všeho Rusko), ale především Vy sám.

6 0
možnosti
Foto

hlavně by se neměl Havlův podíl tak přeceňovat-prostě figurka která byl dosazena jako symbol:-/

3 6
možnosti
Foto

Figurkou klidně označim Vás nakonec všechny ci většinu tady na blogu... to především. Bud veci chápete v širším rozsahu nebo ne. Na Vás je nasazeno maximálně pár diskuteru...a jeho názory. ..styl a filozofie tu chybí. ..což si v tom co bych k tomu jeste trochu neslusne dodala, sama přeberte...

4 0
možnosti

Nejsem diskutér, někdy (málokdy) jsem reagoval na příspěvky na mém blogu (který byl, údajně pro použití dvou fotografií bez uvedení autora a jen sdělením, že jsou z internetu, ač poslední moje příspěvky dosahovaly slušného počtu čtoucích, vyřazen z hlavní stránky). Ale k výše uvedeným blábolům - jinak se to asi nedá nazvat. To má být absurdní divadlo, nebo podnět k co největšímu počtu reagujících jedinců, či co? Zajímalo by mne proč je pan T. zařazen do skupiny VIP blogerů? Některá jeho díla se mi zdají trochu fantasmagorická, i když s něčím se dá určitě souhlasit. Nezvonil jsem před osmadvaceti lety divoce klíči, ale přivítal určitě změny, je mi jasné, že řada věcí se stala jinak než se uvádí, ale, prosím, vše s mírou a normálně, jó?

3 3
možnosti
Foto

No - esi to nebude tím, že ty fantasmagorie jsou tak nápadité, že pro mnoho čtenářů představují šťavnatější sousto než pětkrát přežvýkaná politická sláma. :-)

5 0
možnosti
Foto

Tedy to, že by bolševici provozovali práci malého dítěte v kamenolomu, tak toho si dusud žádný bloggér nevšiml.

1 0
možnosti
Foto

Však také nešlo o lecjaké dítě! Cvalín se už narodil jako velký a silný chlap!

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS