Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

když vzpomenu s jakou pompou církev zorganizovala Havlův pohřeb-který se tak stal spíš oslavou jejího znovuvkříšení než důstojnou vzpomínkou na velkého-malého člověka, tak bych věřila, že v tom má prsty sám Bůh

0 0
možnosti

J34a45r64a 23R66a60n38k

23. 1. 2018 6:31

Skoda, tehdy mi Dana ze zdejsich diskusi poslala fotografie, ktere udelal jeji syn a budto byl vynikajicic fotograf, nebo jste to Libuse prehnala.:-/

0 0
možnosti
Foto

Ale on měl dnes na iDNES fotku. To exhumovali? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Blog je potvrzením rčení, že není na světě člověk ten, který by se zavděčil lidem všem. Jedni jsou u vytržení, druzí nechápou. Nejsem fanoušek Klause. Dnešní rozhovor v MF Dnes jsem četl a souhlasil. Nechápu naopak p. Trčálka, proč píše o V.K., že měl sen, ve kterém se bál V.H. Ve skutečnosti to bylo naopak. V.H. měl panickou hrůzu z V.K.

1 6
možnosti

Právě jste to řekl jednou vetou za mne, pane Bicero. Pokud měl Havel z Klause hrůzu, jak tady mohl být havlismus? A pokud tady nějaký havlismus byl, tak jeho čelním exponentem musel být především V. Klaus, který teď straší Havlem, ačkoliv za to, co se tady dělo v devedesátých a nultých letech nese odpovědnost především on (a Zeman).

9 0
možnosti

Jen perex. Vám tedy opravdu nerozumím, jednou jste pro MZ a pak pro Havla ? Viz : 17.1.18 iDnes – Trčálek - „vulgarity voličů Drahoše“ ? To mi vážně rozum nebere !

1 0
možnosti

P65e89t60r 20J80í45l21e61k

19. 1. 2018 14:02

Autore, zrajete jako víno, Karma!

5 1
možnosti

Na čem chlape jedete? To jsou hrozné snůšky kravin...

2 7
možnosti

Nemám takový přehled jako Vy. Můžete mi prozradit ve kterých světových scénách se nyní hrají ty vynikající Havlovy divadelní hry?

0 1
možnosti

Třeba v Institutu Václava Klause

7 1
možnosti

Jo, Havel si to všechno zaslouží... když jim tekla v domě teplá voda.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS