Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

JDĚTE DO HÁJE S PŘÍBĚHY, MANIPULÁTOŘI.

Hlupáci a zločinci, kteří s tím přišli, nechtějí, aby se lidé dověděli něco o principech, na kterých ve skutečnosti vyrostl a stojí lidský svět, a to bez pověr a mýtů, a zmanipulovanými tzv. příběhy, vnucují lidem to, co potřebují. Hlavně však zcela zastíní onu podstatu, kterou jsem popsal. Každý vidí, jak kdejakou blbost ve zprávách potvrzuje jakýsi Franta Novák nebo jiný aktér svým příběhem. Samozřejmě redaktory zmanipulovaným a narafičeným tak, aby potvrzoval jejich pravdu, která je však vždy určena předem.

Toho, kdo chce vědět více, informuji o tom, že existují informační směrnice EU, kterou ovládají různí Sorosové, kteří se s lidského světa snaží udělat poslušné lidské stádo, které jim bude sloužit... Dzp.

1 0
možnosti
JB

Jako když dítěti rozšlápnou bábovičku, kterou si ještě pořádně neužilo.

0 0
možnosti
Foto

H51a62n93a 68V78l13k94o39v49á

20. 2. 2018 18:04

Tak jsem se dočkala. To je skoro až dojemné - ale stačilo tam napsat že jste seděli v té kuchyni jak níže správně podotýká paní Jogheeová a potom zmínit tu Neumannovic Lucinku - celé to číst je zbytečné, ale když se vám to chce psát a dělá vám to dobře;-)

A vlastně nevím jestli jste se zmínil o postoji Ester k případnému prezidentskému vyznamenání - zatím vypadá při smyslech a k pozvání která nedostala se nevyjadřuje.

To jste mohl také rozvést...Sportovec roku nemá ty (intelektujálské) grády.

Ale jak říkám - jako obvykle jsem to nečetla důsledně a možná jsem něco přehlédla.:-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LV

Hezký příběh! Naši čtenářové budou z něho naměkko.

0 0
možnosti
MJ

Tuším, že to bude naměkko, natvrdo i na hniličku. Ale co, byl to příběh na zakázku. Akorát se měl odehrávat v kuchyni... jak si čtenářka přála.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2949
  • Celková karma 25,26
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik