Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)R^ Na paní Alex se krásně hodí přísloví "Čím člověk zachází, tím také schází." Dokud se nesčuchla s Vráťou, byla to velmi živá a sympatická redaktorka. Teď už se na ni nedá ani podívat. :-/

1 0
možnosti

J47a97r12a 23R74a35n22k

21. 2. 2018 19:52

Karle, jako ta ceska babca, ktera by veskery internet zakazala, ja bych osobne zakazala Lany, ktere byly bohuzel znehodnoceny vulgaritou onoho stareho pana, ale pokud udelal svemu doktorovi Montreal test, tako jako Donald....ma sanci jeste 3x;-)

2 0
možnosti

Já bych to poslal na TV Barrandov - mohli by tam z toho udělat film. Alex by hrála redaktorka Alex (asi shoda jmen...) a Vratu by výstřih Soukup - zbavil by se tak jha o neschopném moderátorovi a ukázal by všem, jak je skvelej herec. Supervizi role "Vrata" by se určitě rád zhostil Vrata.

6 0
možnosti
Foto

Neúspěšný prezidentský kandidát Drahoš: "Zeman už nemá České republice co nabídnout, jeho poradci si z ní však ještě leccos mohou vzít"

16 0
možnosti
Foto

A jak vidět, poslechli ho!

Mně to připomnělo stavbu tzv. Pakúlu (Paláce kultury). Kolega tam měl zajišťovat ozvučení a tak tam občas musel pobývat. A pak vyprávěl historky.

Např. jak na stavbu přijel náklaďák plný obkládaček, stavbou jen projel (aby měl čárku) a zmizel zadním výjezdem. Údajně takto zmizela třetina všeho materiálu. Tenkrát jsem jen byli zvědavi, kolik malých pakúlků vyrostlo na pozemcích zainteresovaných soudruhů.

Pravda, doba pokročila a metody "přemisťování" se zdokonalily. Ale ta škola, ta je vidět! R^

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS