Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

"Bůh je, jak známo, trojjediný"! Trochu jsem v rozpacich. Stare prislovi nam rika, ze: " ..kde jsou tri, tam je zrada" Tak nevim

1 0
možnosti
Foto

Ovšem staří latiníci říkali: Tres faciunt collegium.

Mylným převodem do češtiny tedy Tři fackují kolegu - Tři jsou zrada.

A co trojjediný spolek Zeman Mynář Nejedlý? ;-D

1 1
možnosti
Foto

Možná to je trochu bokem tématu, ale také mám dojem že ukřižovaný, a tedy nemohoucí, Ježíš je jak pro církev, tak pro komunisty mnohem přijatelnější, než kdyby se tu co chvíli zjevil živý. Tu honičku si umím představit!

Nicméně v dobách minulých tu koloval pěkný, poněkud černý vtip (asi mě za to zase smáznou):

Soudruh Husák se zastaví před křížem a říká: "Vidíš, Ježíši, jak jsi dopadl. Kdežto já, já velím celému státu." Z kříže se ozvalo: "Máš štěstí!" - H: "Jaké štěstí?" J:"Máš štěstí, že mám přibité nohy, jinak bych tě musel kopnout do držky!"

Ámen.

4 1
možnosti
JS

Zákon nedal Bůh lidem proto, že zákon je dobrý, ale kvůli tomu, že lidé mají tvrdá srdce. Někteří lidé prostě nekradou proto, že je to špatné, ale protože by je chytili a zavřeli – nebojí se Boha, a tak se musejí bát zákona. Ale to se Vás samozřejmě netýká, Vy přece rozmlouváte se samotným Ježíšem.

Například Bůh se nezlobí na lidi, kteří v Boha nevěří. On jen v biblické knize Moudrosti varuje: "jsi-li posměvač, sám na to doplatíš.". V tomto ohledu se zřejmě sám chcete stát příkladem toho, jak to dopadne. To je od Vás obětavé ;-)

1 0
možnosti
RS

Kdo čachruje s dotacemi? Kalousek? To je novinka, to jsem nevěděl. Ale nejspíš dokud nebude odsouzen, je nevinen.

1 1
možnosti
ZH

Ježíš si posunul trnovou korunu do týla, tak to mě dostalo ;-D

a druhý fakt, že vám jako prorokovi Ježíš řekl, jak to je ;-D on jen tak s někým nemluví, já nemám žádné Boží hlasy a tak zůstávám anonymním křesťanem R^

1 0
možnosti
Foto

...možná si i odplivnul a řekl ...nejradši bych žil normálně jako každej chlap... a ne že si mne někdo pro svý ,,hezký,, znárodní a navíc zmezinárodní:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik