Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krásný text, nehledě na satiru, je vážný až běda. VR^

0 0
možnosti

Asi je to všechno, v principu, jednodušší a mnoho pěkně uspořádaných slov, věci spíše zatemní. Zároveň je to to poslední co chtějí lidé, vládci přírody, slyšet.

Svět nikdo, ani bůh neřídí a civilizace je jen jiný druh "džungle". I v ní, živí jedí usmrcené, civilizace umírají a na jejich popelu vyrostou nové. Evoluce, myslí to s námi dobře, ale na živé nebere ohled.

0 0
možnosti
Foto

R^nedělejte si z pana Kavky srandu-vždyť on to s námi myslí tak dobře;-)

2 0
možnosti
Foto

:))...Vy si prostě pořád budete dělat srandu.....ani tu malou karmu nejste schopný vnímat.Mělo by Vam konečně sepnout, že až tu bude na blogu jeden Afričan a muslim vedle druhého....bude na počítání karmy a nějaké čtenosti pozdě...všude černo a černé písmo i číslice zaniknou....marno Vás varovat...:))

4 0
možnosti

;-DAno, zacneme psat a pocitat s rimskymi cislicemi. Letosni rok jeste zvladnu. MMXVIII;-D

2 0
možnosti

Když tak čtu některé vaše články... Víte, co je to stalking?

5 0
možnosti
Foto

a víte vy pane Hlinko co je parodie ironie nadsázka a smysl pro humor?a jak se říká tomu když někdo neustále vynáší jednu rasu nad jiné, které naopak očerňuje?

1 0
možnosti

J79o21s27e69f 31P49o74t32r

19. 3. 2018 20:52

Pane Trčálek,

vy tady pořád kladete otázku "Proč". Jak to, že vy vystudovaný teolog na ní neumíte odpovědět, když ta otázka má jasnou a nekomplikovanou odpověď.

Ve vrcholném středověku existovali na zemi civilizace, z nichž některé, třeba čínská byly na vyšší úrovni než evropská. Kromě toho zde existovaly japonská, indická, islámská , aztécká v Americe.

Jen evropská křesťanská civilizace vytvořila vědu, demokracii, průmyslovou výrobu a umění na nejvyšší úrovni a dneska celý svět dobrovolně tyto výdobytky přejímá. Evropská civilizace to vytvořila právě proto, že byla křesťanská. Dnešní Evropa nemá s křesťanstvím nic společného a to jen kvůli falešnému působení vědy a jejích falešných proroků, hlavně se uvádí Darwin. Marx, Nietzsche, Freud, a jejich následovníků, především nacionálních socialistů, marxistů a neomarxistů. Dnešní evropský člověk je bez ideálů, jeho hlavní duševní náplní je porno na netu. Arabové a Afričané budou mít snadnou úlohu protože si zachovali lidskou přirozenost, kterou Evropané ztratili.

1 0
možnosti

Mluvte laskavě za sebe, "dnešní evropský člověče".

1 0
možnosti

Z článku:

-------------

Jenže vysvětlujte to muslimům, Arabům a Afričanům!

------------

Můžete to začít vysvětlovat občane Trčálku, ale ne nám tady doma, kde máme své děti a rodiny.

Vyjeďte přímo k těm potřebným v arabském světě a kažte jim tam o lásce, dobrotě a smířlivosti, když vás zde lidé nechápou.

Pak se vraťte, ovšem pokud budete chtít a napište o tom.

Jistě to bude zajímavá četba, ne jako tento ....

:-)

4 0
možnosti
Foto

H64a91n10a 97V39l80k77o21v98á

19. 3. 2018 19:56

Inu, jako obvykle jsem přečetla jen nadpis - nicméně při té příležitosti znovu pololžím otázku na kterou jste neodpověděl již pod originálem Martina Kavky, kde jste vystoupil ze své schýzy a zákeřně se tvářila jako běžný diskutér...

Můžete mi tedy uvést nějakou tu "hlubší souvislost" kterou v článcích Martina Kavky postrádáte? Stačí jedna - ovšem patřičně hluboká....Žádná prázdná sláma jako obvykle;-)

5 0
možnosti

To je přeci tak zjevné: Antirasisti jsou nebezpečnější než hodní rasisti. Láska zabíjí. Jedině bělost zaručuje inteligenci a civilizaci a pracovitost. Snad to stačí, ale mohl bych týden v těch lžích Kavkovských pokračovat.

0 1
možnosti

naštěstí nemáte, bůhví proč, velkou čtenost

2 0
možnosti
Foto

Ano...štěstí.Představa, že naší sluneční soustavou prosviští jeho čtenost a škrtne o nás všechny. ..mamamia, Augustin nás ochraňuj...

2 0
možnosti

Musi nastat. Kdyz to napsal ten nejkrestanstejsi krestan zde, tak tomu nemuze byt jinak.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2944
  • Celková karma 25,22
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik