Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pane Trčálku, právě kvůli takovým lidem, jako jste vy, diskuzi už neotevirám. Děkuji za popularizaci nadpisu, ale je to od vás trochu vyčpělý fór.

3 0
možnosti
JR

J35a20n 15R45á75ž

21. 6. 2018 20:20

Nepovažuji za moudré se nějak omezovat kvůli grafomanským exotům, co řádí jako blogeři. Možná je vykrádání a pokusy o parodování motivů jiných blogerů příznakem neschopnosti vyplodit něco svého originálního, což může být důsledkem nějaké poruchy myšlení a nemocné je třeba tolerovat, avšak nikoliv kvůli nim omezovat možnosti diskuze.

6 0
možnosti
MB

Jsou jistoty - Jaro - léto - podzim - zima - smrt a Sudety. Věc 73 let stará, když není co hrát, deska se nahodí. Už šramotí, praská, k poslechu, však stále. Nic to neřeší, hoď do hradní pokladničky korunu - tu do ulice Politických vězňů, natoč kliku. Seběhnou se ! - His masters voice - Psík poslouchající hlas svého pána - neboli His Master's ...:-)

3 0
možnosti
JV

Kristus řekl: vy do mě kamenem, já do vás chlebem... za plynové komory, vraždy lidických dětí a popravy vlastenců odsun? Za co se omlouvat? Stačí vzpomenout na dvouleté dítě dusící se v plynové komoře jenom proto, aby HerrenVolk žádal omluvu?

3 0
možnosti
VV

prisel jste pozde, slovutni diskuteri uz se vyradili jinde. Ale mozna jeste naberou druhy dech. :-);-D

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS