Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Gratulujeme k postupu do desítky nejčtenějších ... medaile za zásluhy přijde poštou; jen nevíme, zda-li to česká pošta stihne doručit před Štědrým večerem. Vy neuměteli, grafomene, ultrlevičáku a psojdodemograte. ;-)R^R^

0 0
možnosti
KT

Neumětel!

Grafoman!

Ultralevičák!

Pseudodemograt!

Máte pravdu, pane Jaromíre, čas už uzrál!

P.S. Omouvám se za potíže způsobené Vašemu zažívacímu traktu, to jsem fakt nechtěl...

3 0
možnosti
JN

Z Lidovek byl vyhozen už před několika lety. Mám takový pocit že čas uzrál již i tady. Ano, mluvím o Trčálkovi. Že neumí psát, nevadí. Že je grafoman , i to by se dalo snést. Že je ultralevičák , budiž. Ale když se to všechno smíchá dohromady, vznikne hodně nejedlá kaše. A tu nejen já nerad ..

1 1
možnosti
MJ

Ano. Vyhodit! Vyhodit! Pane Novaku, nejste, náhodou, povoláním vyhazovač? Když Vás to vyhazování tak zajímá a vzrušuje. Kaše nejezte. Dejte si krvavý biftek, z Česka.

1 0
možnosti
LM

omlouvám se ale to je blábol a ještě je VIP

4 1
možnosti
SB
AM

Standardní "čajový" blábol o ničem. Je zajímavé, že zůstává v sekci politika a blog pana Podrackého s jiným náhledem na spor prezident-BIS, byl rychle přesunut do sekce společnost. Asi se tolik nehodí do krámu, že pseudodemokrate.

3 1
možnosti
JK

Za přesunutí blogu pana Podrackého může Karel Trčálek ?

4 0
možnosti
Foto

Karle, právě jste hluboce klesl v očích pana Čermáka, jak píše ve svém nejčerstvějším blogu. Vlastně všichni kromě pana Čermáka jsme hluboko klesli a jen on samojediný ve svých očích nikam neklesá ;-D

12 3
možnosti
SN

:-),,,,,,,Pane spisovateli, ačkoliv Vám většina, kromě jednoho, který má hlavu v pořádku, tleská, dovoluji si Vás opravit. Zmínil jste i moje jméno v souvislosti s cenou brambor 23 kč, jsem rád, že jste to použil.

Pokud se týká Kostelce, párky si kupuji zásadně Javořické, je to můj kraj a hora Javořice se tyčí vysoko na krajem.

I když jste velmi vzdělán, což oceňuji.......Vlasta Javořická byl pseudonym pro spisovatelku, která psala výbornou "červenou knihovnu"!

Pokud se týká Slušovic, byl jsem tam častým hostem a František Čuba byl manažer, jakého je dnes třeba pohledat! Žádné dotace nedostával, ale po 68. si tam stáhl všechny chytré lidi a odborníky, kteří byli vyhozeni a rozjel nové technologie, vč. přenosu embryí u dojnic. NAšel si vždycky cestu, jak dojít k určenému cíli.

Poroučím se, vážený pane spisovateli!

8 3
možnosti
KT

Vidíte, Stando, když chcete, taky dokážete napsat román!

Vy jste nový Jirásek"

11 1
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 24,97
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik