Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pakt tří vládních stran byl podepsán s názvem "Nepovíš křivého slova proti straně vládní". To je z vystupování všech účastníků více než zřejmé. Postupně se schyluje ke slučovacímu sjezdu buď dobrovolnému, nebo vycucnutím veškerého voličstva.

Nová Komunisticko-kapitalistická strana (nebo naopak, s pomlčkou či bez) hledící ke snovým zítřkům nám bude vládnout navěky a nikdy jinak. Test národa se zdaněním zlodějiny prošel a tak se může konečně začít s projektem státofirmy, neb hlavní miliardářská firma už stejně dostává od státu více než je její zisk, což komunistům zní libozvučně, protože stejně fungovalo národní hospodářství za jejich totáče a tak se bude jednat jen o návrat do rudých časů.

Už se těším jak na církve klekne daňová kobra, uvalí předběžné opatření na všechen majetek a následně vyměří pokutu jak z udělání ve výši hodnoty toho majetku, tohle kapitalistické znárodňování je praxí úspěšně ověřeno.

1 0
možnosti
JP

Žádná sranda to není, úpadek společnosti pokračuje a komunističtí zloději a vrazi zvyšují svůj vliv.

4 0
možnosti
BD

Vždyť to neodsouhlasili komunisté,ale celá sněmovna. Proti byli jen ti,co se báli následků,Tam nešlo o svědomí. Možná že Benda byl výjimkou.V

0 0
možnosti
DK

No. Myslim, ze nafackovat by mela dostat predevsim logika Trcalkova.

2 1
možnosti
KT

S chutí do toho, půl je hotovo, pane Korousi!

Fackujte, co hrdlo ráčí!

5 0
možnosti
  • Počet článků 2949
  • Celková karma 25,25
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik