Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gréta má moje sympatie a její výzvu:" Nechcete-li poslouchat nás, protože jsme děti, poslouchejte vědce", považuji za výstižnou.Přál bych si, aby i moji vnoučci a vnučky viděli v zimě sníh, vodu v potocích, zpívat ptáky a létat hmyz, abychom jim ve své hlouposti a nenasytnosti nepředali místo pěkné a vlídné krajiny Saharu...

0 0
možnosti

Problém je v tom, že Gréta nechce poslouchat vědce, ale spíše ty pseudovědce, co si z GO udělali dobrý byznys.

0 0
možnosti

M31i43l34a78n 64V90i57k

24. 7. 2019 15:22

Jako obvykle - škoda času na přečtení.

7 0
možnosti
Foto

Pak jste nenapravitelný závislák.

1 0
možnosti

Bojovat za zlepšení klimatu je třeba stále nejenom ,když je třeba chodit do školy,ale i v době prázdnin,samozřejmě pokud to stávkující s ochranou klimatu myslí opravdu vážně.S prvním zvoněním,se začne bojovat znovu.Třeba jen věřit ,že se naše klima za ty prázdninové dny nezhorší.

5 0
možnosti
Foto

Pokud jste se již zapojil, viděl bych to nadějně.

1 0
možnosti

Souhlasil bych s tím, že demonstrovat proti klimatickým změnám (rozuměj z důvodů lidské činnosti) je absurdita podporovaná byznysmeny, kteří se na tom pakují. A dokonce jim to dlouho svět žral a i některé (snad účelové nebo ne zcela korektní) studie tomu nasvědčovaly. Ale svět i věda pokročily. Doporučuji třeba tento článek https://www.euportal.cz/Articles/21438-oteplovani-nezpusobuje-clovek-ale-zvysene-kosmicke-zareni-tvrdi-nova-studie-finskych-a-japonskych-vedcu-i-dalsi-vedci-odhaluji-ze-teorie-o-co2-je-podvod-hladinu-tohoto-plynu-ovlivnuje-teplota-nikoli-naopak.aspx?fbclid=IwAR3KjFPs4UmqGf0bVqL9N8zhDuIhV3NOrnlksBzHbOdYKLiwdpUxRNGAlAk A samozřejmě řada jiných, mohu dát případně odkazy.

4 0
možnosti

Tu Grétu jste pojmenoval docela přiléhavě.:-)

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-DNijak jste nevybočil z rádoby ironické a sarkastické linie svých článků, kterými nás všechny častujete mnohokrát denně. Jsem hrdý, že jsem hoden pozornosti velkého, či snad úplně největšího blogera iDnes, ale musím konstatovat, že význam psaného textu nechápete ani po mnohaleté, silně hyperaktivní, činnosti bloggera nejenom na iDnes.

Takže, jen tak dále pane Trčálku, jen houšť a ještě větší kapky. Pan Vokoun vám to z Německa kdykoli rád okarmuje.

8 1
možnosti

Občas si blogy Karla Mohameda Trčálka (soudím podle fotky) přečtu. Jeho rádoby humor je svébytný a pro mne nepochopitelný. Ovšem obdivuji jeho pracovitost. Někdy i tři jedovaté sliny denně.

6 0
možnosti

Je to ale od protestujících studentů sprosté a podlé. Stávkují a protestují jen když je školní vyučování. O prázdninách na to kašlou. I na celou záchranu planety a užívají si prázdnin.

To až zase začne školní rok... jó panečku, to zas bude stávkujících spasitelů světa!

11 0
možnosti
Foto

Ovšem, studují za dělnické peníze. Budou z nich stejní vychytralci, kteří učinili už dávno dělníky a rolníky zavislými na nepotřebných věcech. Technická inteligence je vinna například tím, že náš pan premiér nemůže pracovat s voly. Místo toho pracuje s politiky a úředníky. Orat s voly mohl. V klidu vnímat tu jednotu s hroudou, s voly, rorýsy pod oblaky.... To ale ti vychytralci nechtěli, vymysleli za dělnické peníze traktory. Páni inženýři. Kulturní fronta jsou také dárečkové. Karel IV a universita.... K čemu to vedlo? Mácha, Tyl, Smetana, Dvořák, Kachyňa, Ondříček. Potřeboval dělný lid symfonie, poezii, film? Nebo lékaře? Málem bych zapomněl na Národní obrození, na ty kverulanty. Ale máme i skutečné umělce. Umělce života, kteří vědí, že protesty jsou marné a zbytečné plýtvání silami . Slýchám už delší dobu "Karel je Gott". To sice není nijak nečekaná informace, která by mohla zaujmout. Mnohem zajímavější je poselství jmenovaného: Vše řídí mocní tohoto světa. Vše je tedy v rukou iluminátů, a tudíž protesty a vzdory jsou jen činy neinformovaných.

Četl jsem o obrovské pokoře jmenovaného ke svému řemeslu. Málo se připomíná našim studentům potřeba pokory ve vztahu k mocným tohoto světa i k těm, kdo na ilumináty věří a projevují jim úctu v zájmu klidu a bezpečí.

3 0
možnosti

R^;-D Dobre jsem se pobavil;-DR^

Rekl bych ze jste to trefil dokonale.

5 5
možnosti
Foto

Netrefil a vy také ne, ostatně jako vždycky.

4 1
možnosti

Já hlasuji pro elektrifikaci 1. zóny národního parku Šumava!

6 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS